Moderator čas je da se posloviš
+ Kolikor jaz vem, se moraš k psihiatru najprej naročit, torej si že v prvi fazi želiš slišat njegovo mnenje.[/quote]
++ Tu boš slišal mnenje. Sicer bo nestrokovno ampak vredno bo pa za 10 strokovnih. Ker je prebral članek o narcisoidnih komunistih. To so sicer latentni kapitalisti, ki se še oklepajo nekih starodavnih idej, a v srcu imajo potencial za uspešne kapitaliste.
+ Kolikor jaz vem, se moraš k psihiatru najprej naročit, torej si že v prvi fazi želiš slišat njegovo mnenje.[/quote]
KAr pa še ne pomeni, da te ne more užalit. Smo imeli že nekaj takih primerkov na tem forumu. In smo spet na začetku. Eni se pač užalijo, če se jih malo “grše” pogleda ali pa bog ne daj, da se smejiš njihovemu mnenju, pogledu.
No, tudi EB tebe (in druge) bere, da ga žalite. Kar vam je že tolikokrat napisal. Pa da ga pustite pri miru, da ga ne citirat, (kar se ne upošteva), ker “vsako” vprašanje (iz vaše strani) bere kot namerno provociranje, oz. mislim, da mu je kdo tudi že napisal, (mogoče On_, ne spomnim se dobro), da je nekaj v smislu “mlečnozobca”, da nič ne ve, da ne razume, da je bolj kot ne vsaj premlad, da bi razumel… V glavnem, velikokrat se ga je zelo jasno in nazorno negiralo oz. se je njegovo razmišljanje, način življenja… dalo v nekaj zelo blizu nič vrednega. In tako se potem moški, čist tipično po moško, jezite drug na drugega.
Kakorkoli, jaz pa sem zraven zamer in jeze, brala v njegovih sporočilih tudi besede, teze, kjer sem pomislila, ja, prav imaš. Čeprav niso napisane na “nežen” način (ovite v celofan), niso zato nič manj resnične. Enostavno pač včasih najde vaše šibke točke, in “piči” direktno v njih.
In moški, ker to pač ste, moški, na takšne dražljaje pač odreagirate agresivno.[/quote]Kar se mene tiče mu nisem nikoli očital starosti zaradi starosti same, šlo je za to, da je pač zelo neotesan. Ne gre mu očitati umskih sposobnosti, lahko mu pa očitam nevzgojenost. Tu mu pa zelo manjka in s tem pokvari še tisto kar dobrega napiše.[/quote]
Pač nisem eden od tistih, ki so tiho kot miške in prikimavajo na vsak ukaz. Tak sem tudi v reali, v bistvu sem še hujši, kot tu na forumu. Meni se sploh ne da komendirat. V prejšnjem podjetju, kjer sem delal prek napotnice, se me je šefica, verjel ali ne, celo izogibala, vsem drugim je upala težit, samo meni ne. Za to pa sem že na samem začetku poskrbel, ji dal dobro vedet, da se bo do mene morala drugače obnašat. Tako se dela z neotesanci 😉
Sem razmišljala o tem.
Če bi imela kaj besede pri tem, bi rekla, da se vsak lahko prijavi (in piše), tudi tisti, ki imate zablokiran nick, vendar bi določila tudi pravila, kako se lahko piše, oz bi se po potrebi potem dokončno koga zablokiralo, če bi spet neprimerno in proti pravilom pisal.
Torej bi spet lahko pisal pod imenom Sadni (ali pa drugim) in NM… isto pod svojim registriranim imenom, vendar samo tako in na tak način (in tako dolgo), dokler bi bilo to v skladu s pravili.
Pozabil si pa na bistvo. Ti nisi psihiater :)[/quote]Oprosti ampak za tole kar ti počneš ne rabiš met niti OŠ, da ti je jasno da te niso vzgajali in si zakrnel v vzgojnem smislu, povedano drugače – obstal si na stopnji otroka.
Sem razmišljala o tem.
Če bi imela kaj besede pri tem, bi rekla, da se vsak lahko prijavi (in piše), tudi tisti, ki imate zablokiran nick, vendar bi določila tudi pravila, kako se lahko piše, oz bi se po potrebi potem dokončno koga zablokiralo, če bi spet neprimerno in proti pravilom pisal.
Torej bi spet lahko pisal pod imenom Sadni (ali pa drugim) in NM… isto pod svojim registriranim imenom, vendar samo tako in na tak način (in tako dolgo), dokler bi bilo to v skladu s pravili.[/quote]
Ma dej It…..
Kakšne so pisali, kako direkt osebno žalili vse vprek in ti jim najdeš opravičilo?
🙁
Pozabil si pa na bistvo. Ti nisi psihiater :)[/quote]Oprosti ampak za tole kar ti počneš ne rabiš met niti OŠ, da ti je jasno da te niso vzgajali in si zakrnel v vzgojnem smislu, povedano drugače – obstal si na stopnji otroka.[/quote]
Ne vem, mogoče si spregledal tist moj odgovor o motivih.
Napisal sem, da nima razloga, da bi se tu obnašal boljše. Zakaj bi tratil odvečno energijo za višjenivojsko podjebavanje?
Kazni ni, ocen tudi ne, ne pozna se nikjer. Samo vi se malo razburjate za brezveze, kar pa ni njegov problem.
Marko bi rekel da ste užaljeni ob njegovem pogledu. Ker ni udomačen po vaše. Dajte mu razlog pa se bo spremenil ali pa šel drugam.
Mogoče pa nima razloga, da bi bil vzgojen oziroma otesan. Za prazne puhlice izmenjavat je vseeno, a ni?[/quote]
Ni.
Če ima človek kaj vesti mu ni vseeno. Tu nima veze kaj drugi pišejo, razen če ti je pisanje drugih tvoje opravičilo pa še takrat, če imaš vest, lastna moralna načela jih ne boš kršil.
Tebi tega še precej manjka, so te pa relativno dolgo pustili “iztrebljat”, žal.
Če bi bilo po moje ne bi pisal niti neregistriran več.
Oprosti ampak za tole kar ti počneš ne rabiš met niti OŠ, da ti je jasno da te niso vzgajali in si zakrnel v vzgojnem smislu, povedano drugače – obstal si na stopnji otroka.[/quote]
Ne vem, mogoče si spregledal tist moj odgovor o motivih.
Napisal sem, da nima razloga, da bi se tu obnašal boljše. Zakaj bi tratil odvečno energijo za višjenivojsko podjebavanje?
Kazni ni, ocen tudi ne, ne pozna se nikjer. Samo vi se malo razburjate za brezveze, kar pa ni njegov problem.
Marko bi rekel da ste užaljeni ob njegovem pogledu. Ker ni udomačen po vaše. Dajte mu razlog pa se bo spremenil ali pa šel drugam.[/quote]
Ne razumeš?
Otroku utupiš v glavo, da v družbi veljajo neka pravila obnašanja. Tebi pravil obnašanja niso uspeli vzgojit zato pa imaš sedaj težave, ker ne spoštuješ splošnoveljavnjih norm, ker se ti je..e zanje, kot so to malemu otroku dokler ne dojame, da ne more kakat kjer se spomni.
Zato so ti zablokirali nick, zato si v “bivši službi” prišel navzkriž s šefico, kar je tvoj poraz ne zmaga, ker si sedaj brez službe….itd.itd
Mogoče pa nima razloga, da bi bil vzgojen oziroma otesan. Za prazne puhlice izmenjavat je vseeno, a ni?[/quote]
Ni.
Če ima človek kaj vesti mu ni vseeno. Tu nima veze kaj drugi pišejo, razen če ti je pisanje drugih tvoje opravičilo pa še takrat, če imaš vest, lastna moralna načela jih ne boš kršil.
Če bi bilo po moje ne bi pisal niti neregistriran več.[/quote]
Lej, nobenga ne poznam od tukaj. Tudi slik nimate tako, da ne vem kdo je na drugi strani. Kako naj potem vem zaradi koga naj me kao vest peče.
Obnašaš se pa kot da sediš 2 metra od mene in da si moj prijatelj, ki sem ga užalil. Malo preveri realnost.
Ni.
Če bi bilo po moje ne bi pisal niti neregistriran več.[/quote]
Lej, nobenga ne poznam od tukaj. Tudi slik nimate tako, da ne vem kdo je na drugi strani. Kako naj potem vem zaradi koga naj me kao vest peče.
Obnašaš se pa kot da sediš 2 metra od mene in da si moj prijatelj, ki sem ga užalil. Malo preveri realnost.[/quote]
Ne gre za to kdo je na drugi strani in ali ti koga poznaš ali ne. To sploh ni bistveno!
Vest te lahko peče zgolj zaradi sebe, ne zaradi drugih. Pod pogojem, da ti je kaj mar za lastno obnašanje. Tebi očitno ni.
Ne razumem. Kateri nick so mi zablokirali? Tudi z šefico nisem prišel navzkriž.
Od kje ti vlečeš te zadeve. A moraš na vsak način dokazat, da sem nujno nevzgojen, namesto, da samo nimam razloga, da bi bil? Tu gor?
Kaj bi rad dokazal? Da si bolj vzgojen od mene? Da nisi nikoli prišel navzkriž z šefom/šefico, ker si bolj servilen? Kaj te muči?
Komad izdelan zate :
Obnašaš se pa kot da sediš 2 metra od mene in da si moj prijatelj, ki sem ga užalil. Malo preveri realnost.[/quote]
Ne gre za to kdo je na drugi strani in ali ti koga poznaš ali ne. To sploh ni bistveno!
Vest te lahko peče zgolj zaradi sebe, ne zaradi drugih. Pod pogojem, da ti je kaj mar za lastno obnašanje. Tebi očitno ni.[/quote]
Ti imaš hude probleme z realnostjo. Saj vem, da je težko verjeti, samo internetni forum ne odraža realnega stanja. Lahko ga, ni pa nujno.
Vest te lahko peče zgolj zaradi sebe, ne zaradi drugih. Pod pogojem, da ti je kaj mar za lastno obnašanje. Tebi očitno ni.[/quote]
Ti imaš hude probleme z realnostjo. Saj vem, da je težko verjeti, samo internetni forum ne odraža realnega stanja. Lahko ga, ni pa nujno.[/quote]
Realno stanje je lahko še mal zlagano, na forumi pridejo vsi skriti kotički pišočega do izraza. 😉
Ti imaš hude probleme z realnostjo. Saj vem, da je težko verjeti, samo internetni forum ne odraža realnega stanja. Lahko ga, ni pa nujno.[/quote]
Realno stanje je lahko še mal zlagano, na forumi pridejo vsi skriti kotički pišočega do izraza. ;)[/quote]
Se mi je zdelo, da ne razumeš kaj pomeni realno stanje.
Realno stanje je lahko še mal zlagano, na forumi pridejo vsi skriti kotički pišočega do izraza. ;)[/quote]
Se mi je zdelo, da ne razumeš kaj pomeni realno stanje.[/quote]
Glej ti imaš probleme še s temi ubogimi pravili obnašanja v virtuali, kaj šele reala…
Forum je zaprt za komentiranje.