Moderator čas je da se posloviš
No evo ga, tu je že eden, ko ga pogled drugega lahko užali. Katastrofa, kje ste vi gor rasli.
No evo ga, tu je že eden, ko ga pogled drugega lahko užali. Katastrofa, kje ste vi gor rasli.[/quote]
Saj je Sadni tudi napisal da je NJEGOVO mnenje da si ti navadno govno pa je bil zbrisan (recimo) pač je to mnenje, zakaj se ne dopušča potem vseh mnenj?
Moje mnenje je tudi lahko takšno in drugačno, zdaj pa se odločimo, lahko rečem da je moje mnenje da si ti iztrebek, lahko rečemo da je moje mnenje da si drek, zaradi enega bom izbrisan zaradi drugega ne? Ali?
Enako je to, če pač ti napišeš nekaj ki je kao mnenje hkrati pa podjebavanje se vedno lahko braniš da je to mnenje…..
Zaradi pogledov je nekdo zbrisan drug pa ne, in to je treba razčistit…… iztrebek je čisto pravilna beseda SSJKja
Oprosti, ampak če tvoj iztrebek zna pisat po forumu, potem kaj napiši o tem, sicer ne vem, kaj si želel povedat.
Ne da ne veš, pač spet ”ne veš” ker poskušaš podjebavat….. ti dobro veš kaj sem želel povedat, samo me pač probaš spet razpizdit, pa ti ne bo uspelo.
Bistvo je v tem kaj je naše mnenje, mnenja so različna ali bomo dopuščali VSA mnenja ali pa nobenih, ne pa selektivno, kaj naj če je mnenje tako slabo o nekom…. če sem jaz lahko na stopnji malega otroka, potem si lahko ti na stopnji iztrebka…. oboje je mnenje in obe mnenji sta nepriljubljeni pri tistih katerim so namenjena.
Ne da ne veš, pač spet ”ne veš” ker poskušaš podjebavat….. ti dobro veš kaj sem želel povedat, samo me pač probaš spet razpizdit, pa ti ne bo uspelo.
Bistvo je v tem kaj je naše mnenje, mnenja so različna ali bomo dopuščali VSA mnenja ali pa nobenih, ne pa selektivno, kaj naj če je mnenje tako slabo o nekom…. če sem jaz lahko na stopnji malega otroka, potem si lahko ti na stopnji iztrebka…. oboje je mnenje in obe mnenji sta nepriljubljeni pri tistih katerim so namenjena.[/quote]
Mislim, da bo kar selektivno, kot to velevajo pravila foruma. Če ti ne pašejo pravila, si pa ustvari svoj forum, kjer lahko trebite drug po drugem svobodno. Ampak tam me ne bo. Boste pa sami podobni na kupu.
Bistvo je v tem kaj je naše mnenje, mnenja so različna ali bomo dopuščali VSA mnenja ali pa nobenih, ne pa selektivno, kaj naj če je mnenje tako slabo o nekom…. če sem jaz lahko na stopnji malega otroka, potem si lahko ti na stopnji iztrebka…. oboje je mnenje in obe mnenji sta nepriljubljeni pri tistih katerim so namenjena.[/quote]
Mislim, da bo kar selektivno, kot to velevajo pravila foruma. Če ti ne pašejo pravila, si pa ustvari svoj forum, kjer lahko trebite drug po drugem svobodno. Ampak tam me ne bo. Boste pa sami podobni na kupu.[/quote]
lahko rečeva tudi malo obrnjeno in pač podjebantsko kot to počnete eni in napišem da si po mojem mnenju na stopnji malega ali večjega iztrebka pol pa veš še dodam kaki nasmešek provokatorski ob takih besedicah 🙂
Sicer pa še mnenje….
Se strinjam z Matkicem, da se lahko še tako “lepe” besede, kot je napr., da nekoga označiš kot otroka, za drugega kot žalitev. Ali če nekomu rečeš, da je starunkla in še kaj dodaš, no, tudi to je lahko žalitev. Po drugi strani pa zaradi teh besed ne boš mogel izbrisati dejstva, da je nekdo res mlad in se obnaša otročje, komunicira na nivoju otroka oz. nekoga, ki svojih odzivov na svet nima pod kontrolo, oz. da je nekdo res star in res še kaj dodatno, napr. debel, neumen in kaj vem kaj še vse se piše.
Oboje je res. Res je, da je bil namen tistega, ki je napisal za nekoga, da je starunkla, kruto realen, najbrž tudi z željo tistemu se posmehovati, ali ga celo prizadeti.
In spet je res, da je nekdo, ki je za nekoga napisal, da je otrok, imel zelo podoben (če že ne isti) namen, tistega označiti ze nekaj “manj” od sebe, možno tudi z nekim prikritim posmehom…
Ne vem, si ne predstavljam, da bi jaz osebno nekomu rekla, da je aroganten, če ne bi do te osebe čutila nek negativen občutek. Če bi bilo vse res tako “nedolžno”, bi prej napisala oz. rekla, da bi ga lahko kdo razumel oz. videl kot arogantnega, če vidite razliko.
No, pa dajmo. Nisem ti celega posta navedel, ker se bom osredotočil samo na tvoj zadnj del. S tem ti bom rahlo pihnil na dušo, češ kako sem prijazen ker ti bom vnaprej določil moj fokus, da se bova lažje sporazumela.
Trdim, da se da vsakega napraviti arogantnega oziroma, da ga bo kdo dojemal kot arogantnega. Ali meniš, da sem dovolj nazorno prikazal tak način?
Ti se samo registriraj v študijski knjižnici na faksu pa je to to 😛 kaj se sekiraš 😀 saj čez pol leta od izbrisa boš spet lahko registracijo doma naredo 😀
meni gre na živce ta kraja nicknamov
To je že res, da sem sam postavil pravila in s tem pravila glede brisanja. Glede tvojega enačenja mnenj in “mnenj” , pa se ne morem strinjati.
Po tvoje je potem vseeno ali nekomu rečeš, da je vzvišen ali aroganten ali da je govno ? 🙂
Na koncu sem dal smeška. Pa še to zdaleč ne pomeni podjebavanja ali posmehovanja, ampak pomeni le, da mi je takšno enačenje pojmov preprosto smešno.
Ali pa drugi primer…Nek tip gre k psihiatru in mu ta na podlagi terapije poda mnenje, kjer piše, da oseba trpi za narcistično osebnostno motnjo… Tip je ves srečen in gre direkt k odvetniku, da mu spiše tožbo, saj bo tožil psihiatra zaradi razžalitve. 🙂
Saj je to za njega isto, kot če bi mu psihiater na izvid napisal, da je govno. 🙂
In, a ni to smešno ?
Problem družbe je, da je že preveč toleratna do takšnih in podobnih motenj, zaradi česar potem tako zlahka pridejo na oblast točno takšni ljudje s takšnimi motnjami.
Koliko problemov potem takšna toleranca prinese v družbi, pa je preveč za pisati.
Pa veš, kaj se skriva za to težnjo po občutku razžalitve ?
Samo to, da ima potem ta oseba opravičilo, da lahko druge ponižuje in jih resnično žali in s tem svoje travme in probleme s samozavestjo na takšen neodgovoren način razčiščuje preko drugih in na drugih.
In takšnemu obnašanju dajati potuho, je zame nesprejemljivo.
Poglej, jaz imam o tebi tako mnenje ti imaš o meni tako mnenje, enako velja za vsakega izmed nas, ki smo bolj ali manj aktivni na MONu….. in če je moje mnenje o nekomu da je gnoj, njegovo mnenje o meni da sem na stopnji malega otroka ok pa naj bo tako, jaz sprejmem, ampak ne sprejmem pa tega, da nekdo lahko pove svoje mnenje o meni jaz pa nazaj nimam pravice povedat lastnega mnenja…. nenazadnje ”čar” mnenj je ravno v tem da so vseh barv in direktnosti…….
Če pa nekdo lahko svoje mnenje o tem kaj si misli o meni govori cel čas, jaz pa (recimo) svojega mnenja ne morem povedat, potem se jaz(ali oseba v mojem položaju) upravičeno počuti kot da je moderator ali skrbnik foruma pristranski…
Nenazadnje je tole ČVEK in ko jaz čvekam ne govorim v ”politično korektnem izrazoslovju” ampak povem direktno kaj si mislim, ne rečem vagina ampak pizda oboje pomeni enako, samo eno je korektno vsepovsod drugo pa samo v ”čveku” in enako je pri mnenjih, pa čeprav je to javni forum, nenazadnje je gostilna tudi javni prostor, pa še kaj.
Pa da ne bo pomote, meni se zdiš super mod, ampak želel bi da je forum bolje moderiran, sem ziher da to zmoreš vprašanje je če želiš, nevem kako je z tem, ampak kot sem dejal, že to da neprijavljeni uporabniki ne bi mogli več odpirat novih tem, bi bil velik korak na poti do manj spama in balasta….
V žaljivih komentarjih od EB pa res ne zaznam nobene pameti.
Spider je pa res čisto nekaj drugega.[/quote]
No, tudi EB tebe (in druge) bere, da ga žalite. Kar vam je že tolikokrat napisal. Pa da ga pustite pri miru, da ga ne citirat, (kar se ne upošteva), ker “vsako” vprašanje (iz vaše strani) bere kot namerno provociranje, oz. mislim, da mu je kdo tudi že napisal, (mogoče On_, ne spomnim se dobro), da je nekaj v smislu “mlečnozobca”, da nič ne ve, da ne razume, da je bolj kot ne vsaj premlad, da bi razumel… V glavnem, velikokrat se ga je zelo jasno in nazorno negiralo oz. se je njegovo razmišljanje, način življenja… dalo v nekaj zelo blizu nič vrednega. In tako se potem moški, čist tipično po moško, jezite drug na drugega.
Kakorkoli, jaz pa sem zraven zamer in jeze, brala v njegovih sporočilih tudi besede, teze, kjer sem pomislila, ja, prav imaš. Čeprav niso napisane na “nežen” način (ovite v celofan), niso zato nič manj resnične. Enostavno pač včasih najde vaše šibke točke, in “piči” direktno v njih.
In moški, ker to pač ste, moški, na takšne dražljaje pač odreagirate agresivno.[/quote]Kar se mene tiče mu nisem nikoli očital starosti zaradi starosti same, šlo je za to, da je pač zelo neotesan. Ne gre mu očitati umskih sposobnosti, lahko mu pa očitam nevzgojenost. Tu mu pa zelo manjka in s tem pokvari še tisto kar dobrega napiše.
In še o psihiatru, čeprav je primerjava dobra, je ena bistvena razlika, on je UČEN za podajanje in raziskovanje psihe in vedenja osebe, ti in še kdo tu pač ne, četudi kot hobi opazuješ to, nimaš nikakršnih kompetenc podajat ”strokovne” zaključke o tem kdo je kaj glede tega…. če pa si pri psihiatru ali psihologu (nikol ne vem za koji k je razlika in kaj počne en kaj drugi) pa je po svoje jasno (četudi komu ne bi bilo) da bo on podal neko strokovno mnenje o tvoji stabilnosti takšni ali drugačni.
Če pa kdo izmed tukaj pisujočih ima šolo in izobrazbo da opravlja ta poklic potem pa le, naj skenira in se javno izpostavi, pa bodo njegova mnenja v mojih očeh o tem bolj relevantna, pa še to, moraš razumet, da je to INTERNET, torej nekaj je opazovanje ljudi v reali drugo pa sklepanje po zapisih 🙂
+ Kolikor jaz vem, se moraš k psihiatru najprej naročit, torej si že v prvi fazi želiš slišat njegovo mnenje.[/quote]
Ja no lahko te napoti tudi kdo drug, recimo če delaš ponovno vozniški izpit imaš obvezno tudi psihiatra al psihologa kakorkoli.
ampak načeloma je kot praviš 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.