Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moderator čas je da se posloviš

Moderator čas je da se posloviš

Kaj ne vsega? Potem pa ti napiši, kaj še je. Očitno veš. :)[/quote]
Saj. 🙂
Pa naj napiše, kaj bi naj še jaz dobil, če ve.

Primož sicer ponuja to kar je napisal, vendar jaz nisem iz LJ, ampak malo bolj daleč in se mi ne splača v LJ voziti na kavo ali kosilo.[/quote]

Če pa bi imel kakšne težave z računalnikom, bi ga mi zrihtali. Popravili po slovensko.

ALi če rabiš kakšen kontakt, ki pride tako mimgrede v pogovoru, z veseljem damo priporočilo in koga pokličemo.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

To je dost ironično napisano.[/quote]

Po mojem je pa kar resno mislila.[/quote]

To lahko napiše samo nekdo, ki ni sposoben nikogar užalit.

Če hočete lahko naredimo tud glasovanje… Jaz sem za Robi-ja. Meni je čist cool moderator in strinjam s z nekom zgoraj, ki pravi, da zanimivih tem ne more ustvarit mod ampak uporabniki sami. Če pa želite diktaturo v smislu brisanja 90% vsega off-topic sranja, ki ga sproducirate sami s svojim prepiranjem pa imejte.
Že tale tema je čista žalitev .. en provokator jo odpre, zdaj pa ste naklepali že 2 strani sranja. Kje pa boste svoje travme in frustracije izlivali, če ne tukaj. Kje boste z obračanjem stavkov in jemanjem izven konteksta provocirali druge uporabnike, kje se boste hvalili o svojem real life, o pumpanju mišic in žretjem proteinov. Tukaj in pod pogoji kot so sedaj… Če pa komu kaj ne paše… ej forumov je ogrooomno. Takšnih kjer te za vsako piz.do brišejo do takih, kjer mod prebere vsako besedico preden jo objavi. Ali je to potem sploh še čvek? NE ni, to imenujem cenzura. In kako jo vi?

Zame je cenzura, da noče Robi napisat koliko zasluži z reklamami za nože.
Taka cenzura je najnevarnejša 🙂

Pojdi na DURS in povprašaj če te toliko zanima njegov zaslužek. Če je podatek javen, ga boš dobil, drugače pa nehajte srat s tem zaslužkom

FU! Zdej boš pa še za DURS reklamo delu. Bohve kolk ti plačajo?
No povej zdej! Čene ti bom slikco noža prilimal tle gor pol boš pa vidu!

Nima se smisla razburjat. NaN pač provocira, da vidi, kakšen je Robitov prag tolerance glede provociranja. Kako hitro se razburi, razjezi.

No, dolgo bo čakal/-a.

Ali pa čaka, kdaj jo/ga bo Robi zbrisal.

No, tudi glede tega bo dolgo čakal/-a.

Če pa sovražim provokatorje….

V žaljivih komentarjih od EB pa res ne zaznam nobene pameti.
Spider je pa res čisto nekaj drugega.[/quote]

No, tudi EB tebe (in druge) bere, da ga žalite. Kar vam je že tolikokrat napisal. Pa da ga pustite pri miru, da ga ne citirat, (kar se ne upošteva), ker “vsako” vprašanje (iz vaše strani) bere kot namerno provociranje, oz. mislim, da mu je kdo tudi že napisal, (mogoče On_, ne spomnim se dobro), da je nekaj v smislu “mlečnozobca”, da nič ne ve, da ne razume, da je bolj kot ne vsaj premlad, da bi razumel… V glavnem, velikokrat se ga je zelo jasno in nazorno negiralo oz. se je njegovo razmišljanje, način življenja… dalo v nekaj zelo blizu nič vrednega. In tako se potem moški, čist tipično po moško, jezite drug na drugega.

Kakorkoli, jaz pa sem zraven zamer in jeze, brala v njegovih sporočilih tudi besede, teze, kjer sem pomislila, ja, prav imaš. Čeprav niso napisane na “nežen” način (ovite v celofan), niso zato nič manj resnične. Enostavno pač včasih najde vaše šibke točke, in “piči” direktno v njih.

In moški, ker to pač ste, moški, na takšne dražljaje pač odreagirate agresivno.

Pustite Robija pri miru – je kar fajn dečko!

Sovražiš? Kakšno močno čustvo…

Nima se smisla razburjat. NaN pač provocira, da vidi, kakšen je Robijev prag tolerance glede provociranja. Kako hitro se razburi, razjezi.

No, dolgo bo čakal.

Ali pa čaka, kdaj ga bo Robi zbrisal.

No, tudi glede tega bo dolgo čakal.[/quote]

Zastonj sem ti popravil post. Da ne bo kdo rekel, da sem samo provokator.

Da odgovorim, ker pač vem, da je letelo name…

Jst se ne hvalim s tem, da hodim na fitness. Najprej samo omenim to, pač na kakšen način poskrbim za svoje zdravje, postavo in kakšne ugodnosti vse to pripelje zraven, drugo je pa potem nevoščljivost fatsov & skinny-fatsov, ki začnejo s tem provocirat, ker se ob branju takšnih komentarjev počutijo užaljeni. Ti, če bi tudi sam hodil na fitness, se ti to ne bi zdelo nič posebnega in bi me pustil pri miru, tako pa, ker pač zgledaš za en ku*ac (govorim hipotetično), se boš pa o tem vzburil, češ kaj se pa ta tip cel nekaj hvali, kaj pa misli da je itd.

Povprečneži boste vedno pod mano, like it or not, tisti, ki pa želite imet še več imet od življenja, pa ziher ne boste pljuvali po vsakem mimoidočem in ga potem še šinfali, z drugimi sebi podobnimi luzerji.

Za nekoga je lahko vsaka kritika ali mnenje že žalitev. Še posebej za osebe, ki so nagnjene k narcisoidnosti.
Podajanje mnenj okrog raznih osebnostnih ali karakternih značilnosti, kot so, da je nekdo aroganten, vzvišen, sarkastičen, zamerljiv….Niso žaljivke in zato povsem nekaj drugega, kot če nekomu napišeš, da je takšna ali drugačna žival, del človeškega telesa, luzer itd…..

Da odgovorim, ker pač vem, da je letelo name…

Jst se ne hvalim s tem, da hodim na fitness. Najprej samo omenim to, pač na kakšen način poskrbim za svoje zdravje, postavo in kakšne ugodnosti vse to pripelje zraven, drugo je pa potem nevoščljivost fatsov & skinny-fatsov, ki začnejo s tem provocirat, ker se ob branju takšnih komentarjev počutijo užaljeni. Ti, če bi tudi sam hodil na fitness, se ti to ne bi zdelo nič posebnega in bi me pustil pri miru, tako pa, ker pač zgledaš za en ku*ac (govorim hipotetično), se boš pa o tem vzburil, češ kaj se pa ta tip cel nekaj hvali, kaj pa misli da je itd.

Povprečneži boste vedno pod mano, like it or not, tisti, ki pa želite imet še več imet od življenja, pa ziher ne boste pljuvali po vsakem mimoidočem in ga potem še šinfali, z drugimi sebi podobnimi luzerji.[/quote] In ti drugim pametuješ, kak se piše? Ti ki ne ločiš med vzburjenjem in razburjanjem…

Za nekoga je lahko vsaka kritika ali mnenje že žalitev. Še posebej za osebe, ki so nagnjene k narcisoidnosti.
Podajanje mnenj okrog raznih osebnostnih ali karakternih značilnosti, kot so, da je nekdo aroganten, vzvišen, sarkastičen, zamerljiv….Niso žaljivke in zato povsem nekaj drugega, kot če nekomu napišeš, da je takšna ali drugačna žival, del človeškega telesa, luzer itd…..[/quote]

kratka enačba:
osebe, ki so nagnjene k narcisoidnosti komunisti latentni kapitalisti

hvala, hvala… cel teden bom tukaj.

V žaljivih komentarjih od EB pa res ne zaznam nobene pameti.
Spider je pa res čisto nekaj drugega.[/quote]

No, tudi EB tebe (in druge) bere, da ga žalite. Kar vam je že tolikokrat napisal. Pa da ga pustite pri miru, da ga ne citirat[/b], (kar se ne upošteva), ker “vsako” vprašanje (iz vaše strani) bere kot namerno provociranje, oz. mislim, da mu je kdo tudi že napisal, (mogoče On_, ne spomnim se dobro), da je nekaj v smislu “mlečnozobca”, da nič ne ve, da ne razume, da je bolj kot ne vsaj premlad, da bi razumel… V glavnem, velikokrat se ga je zelo jasno in nazorno negiralo oz. se je njegovo razmišljanje, način življenja… dalo v nekaj zelo blizu nič vrednega. In tako se potem moški, čist tipično po moško, jezite drug na drugega.

In moški, ker to pač ste, moški, na takšne dražljaje pač odreagirate agresivno.[/quote]
Najboljše, da gre na ulico in vsakega, ki ga bo samo pogledal, udari na gobec. No, saj ga lahko prej opozori, pa šele potem udari, da bo “pošteno”. Ker njega pogled druge osebe pač užali. Pa niso to malo pretirane “prošnje” na nekem javnem mestu in to od nekoga, ki žali vse povprek? It, malo pomisli. Mi dobro vemo, zakaj on to počne. Ker je vajen, da je vse po njegovem, če pa kaj ni, je tistega potrebno odstranit.
Upam, da veš, kaj se rojeva, ko takemu dopustiš, da je vse po njegovem še naprej. Taki ljudje si z ŽALJIVIM NAČINOM sploh ne zaslužijo pozornosti, če pa si jo že, naj bo ta groba. Pa ima lahko tak človek veliko pozitivnih kvalitet, tega ne zanikam.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jo, M! A ti to o meni ali o EBju?

Podpis.

manipulira pa Robi … enkratno – ko sem Margot postavil na laž … je zbrisal objavico!!

No, tudi EB tebe (in druge) bere, da ga žalite. Kar vam je že tolikokrat napisal. Pa da ga pustite pri miru, da ga ne citirat[/b], (kar se ne upošteva), ker “vsako” vprašanje (iz vaše strani) bere kot namerno provociranje, oz. mislim, da mu je kdo tudi že napisal, (mogoče On_, ne spomnim se dobro), da je nekaj v smislu “mlečnozobca”, da nič ne ve, da ne razume, da je bolj kot ne vsaj premlad, da bi razumel… V glavnem, velikokrat se ga je zelo jasno in nazorno negiralo oz. se je njegovo razmišljanje, način življenja… dalo v nekaj zelo blizu nič vrednega. In tako se potem moški, čist tipično po moško, jezite drug na drugega.

In moški, ker to pač ste, moški, na takšne dražljaje pač odreagirate agresivno.[/quote]
Najboljše, da gre na ulico in vsakega, ki ga bo samo pogledal, udari na gobec. No, saj ga lahko prej opozori, pa šele potem udari, da bo “pošteno”. Ker njega pogled druge osebe pač užali. Pa niso to malo pretirane “prošnje” na nekem javnem mestu in to od nekoga, ki žali vse povprek? It, malo pomisli. Mi dobro vemo, zakaj on to počne. Ker je vajen, da je vse po njegovem, če pa kaj ni, je tistega potrebno odstranit.
Upam, da veš, kaj se rojeva, ko takemu dopustiš, da je vse po njegovem še naprej. Taki ljudje si z ŽALJIVIM NAČINOM sploh ne zaslužijo pozornosti, če pa si jo že, naj bo ta groba. Pa ima lahko tak človek veliko pozitivnih kvalitet, tega ne zanikam.
[/quote]

Res nisem nalepši ampak, da bi me samo pogled nekoga užalil je pa malo krepka.
Zarad mene me lahko tudi nagega gledatem če vam paše. Samo vzburjenosti vam ne garantiram, da ne bo nesporazumov.

Se nisem naletel na tak forum. Se mi pa ideja zelo dopade.

Se nisem naletel na tak forum. Se mi pa ideja zelo dopade.[/quote]

Tak forum na MON je Ljubezenski nasveti.

manipulira pa Robi … enkratno – ko sem Margot postavil na laž … je zbrisal objavico!![/quote]
Poskusi drugič kaj komentirati brez žaljivih izrazov, pa bo mogoče še ostal gor kakšen komentar.

Podajanje mnenj okrog raznih osebnostnih ali karakternih značilnosti, kot so, da je nekdo aroganten, vzvišen, sarkastičen, zamerljiv….Niso žaljivke in zato povsem nekaj drugega, kot če nekomu napišeš, da je takšna ali drugačna žival, del človeškega telesa, luzer itd…..[/quote]

Ne ne Robi, podajanje žalitev pod mnenji in ”mnenji” ter kao smejčeki na koncu stavka je prikrito podjebavanje, in točno oba veva koga imam v mislih…

Samo pač ti eno vrsto toleriraš, ker si se tak odločo druge pa ne…… enako bi bilo, če bi recimo jaz, Dater, NM3w Spider in še kdo podali vsi pritožbo čez Markota ga ne bi brisal ko je par osebkov podalo pritožbo čez Sadnega si ga, zato ker enim daješ več opcij kot drugim, pač priznaj, saj to je v človeški naravi….

Drugo pa se strinjam s Spiderjem….. edino kaj bi pa res lahko spremenil(i) pa je to, da NEPRIJAVLJENI osebki ne morejo odpirat novih tem, to bi izničilo 90% spama v obliki novih tem….. pa kakšno bolj strogo brisanje kdaj pa kdaj ko gre kaj v offtopic bi tudi lahko bilo…. ker čisto vsaka tema, se sprevrže v nepotrebno prepucavanja in za to je kriv mod, pa obrnemo kakor želimo, če bi pobrisal in opozoril VSE ja tudi tiste z najdaljšim stažem, bi bilo bolje.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close