Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moderator čas je da se posloviš

Moderator čas je da se posloviš

Kolikokrat pa lahko pridem na to kosilo ? Trenutno bulkam, pa zarad tega sprašujem…[/quote]
Ne vem zakaj sprašuješ, ti si zadnji, ki bi bil moderator. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se strinjam. Tudi v najhujših morilcih in pedofilih jo bi zaznali, ampak kaj ko je težava drugje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V žaljivih komentarjih od EB pa res ne zaznam nobene pameti.
Spider je pa res čisto nekaj drugega.[/quote]
Do tebe bom vedno žaljiv, ker si pač zaslužiš. Žališ me tu na javnem, se delaš pogumnega, a ne upaš si me spoznat v živo. Tipična prpa.

Marko, Robi, On_, zame je to en in isti šmorn, prav nič se ne razlikujejo od drug drugega.

Se strinjam. Tudi v najhujših morilcih in pedofilih jo bi zaznali, ampak kaj ko je težava drugje.[/quote]
Da še pojasnim. Če imaš težave s pedofilom, ne boš šel iskati njegove pameti (vsak jo ima), ampak ga boš odstranil od otrok.

Moderator, ki se javno norčuje iz uporabnikov, jih označuje za nezrele, arogantne, samovšečne narcise. Ja, res odlično opravlja svoje delo, pohvalno.

Ko je pa že tema o moderatorju. Mislim, da svoje delo zelo dobro opravlja. Sicer pa vsak ima vsaj terotične možnosti, da sam opravi boljše delo. Jokice bodo pa tako ostale pri jokanju.

O tistem, ki naj bi kao izboljšaš stanje na tem forumu?

Verjamem da ti delaš to prostovoljno, če pa zastonj, je pa drugo vprašanje.[/quote]
Potem pa se javi, če bi rad izboljšal.

Plačilo pa je le tu pa tam kakšna pohvala in takšna tema, kot je to. In to je vse.[/quote]

Lej, jst nimam nč proti tebi osebno. Samo tako sprenevedanje me moti.

A si upaš tu napisati, da ti nimaš finančne koristi od sodelovanja na MONu?

In zakaj pričakuješ od drugih da bi tvoje delo opravljali enako dobro brez plačila?

Plačilo pa je le tu pa tam kakšna pohvala in takšna tema, kot je to. In to je vse.[/quote]

In zakaj pričakuješ od drugih da bi tvoje delo opravljali enako dobro brez plačila?[/quote]
Saj je napisal kaj dobi (zgoraj). Kdo pravi, da on karkokoli pričakuje? Pričakujejo drugi, tisti ki stokajo in jokajo, ter odpirajo take teme. Po možnost pa sami največ prispevajo k temu, za čemer potem stokajo. :))

Ja, napisal je zgoraj kaj dobi, samo ne vsega. Delen odgovor je pa

Ja, napisal je zgoraj kaj dobi, samo ne vsega. Delen odgovor je pa[/quote]
Kaj ne vsega? Potem pa ti napiši, kaj še je. Očitno veš. 🙂

Ja, napisal je zgoraj kaj dobi, samo ne vsega. Delen odgovor je pa[/quote]
Kaj ne vsega? Potem pa ti napiši, kaj še je. Očitno veš. :)[/quote]
Saj. 🙂
Pa naj napiše, kaj bi naj še jaz dobil, če ve.

Primož sicer ponuja to kar je napisal, vendar jaz nisem iz LJ, ampak malo bolj daleč in se mi ne splača v LJ voziti na kavo ali kosilo.

lol no marko, denar ane. ne vem u kakšni obliki. a je to važno? a je nakazilo na TRR al je v bankovcih po 10eurov al kuverta z petdesetaki.

Važno je da tle govori kako je on dober ker dela to zastonj.

Pa ti veš, kaj pomeni ZASTONJ ?
Ali ti ni jasno ?

Pa da ne boš spet užaljen kot otrok, ti povem da si dober v moderiranju samo ne zastonj.
ne vem zakaj je to problem priznat? kot da je slabo če služiš z delom.
razen če kaj nočeš priznat, da delaš potem je tudi zaslužek težko priznat.

Ali ti ni jasno ?[/quote]

on pomoje misli, da dobivaš (pod mizo) tudi plave kuverte :)))))) hec

mislim, da dobro opravljaš svoje delo.. ga ni denarja, da bi se sama tega lotila 😉

Dej Robi k sm te vidu k si v žep basal 🙂

Ah, saj res. Pozabil sem od kod mi tisti milijonček na banki. :))))

Če ti misliš, da kaj zaslužim, pa si pač tako misli. To je tvoj problem.

Ja, tako zgleda. 🙂

Vedno se pritožujejo tisti, ki so najbolj žaljivi.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

A plave so zdej? Včasih so ble rumene.

To je dost ironično napisano.

In zakaj pričakuješ od drugih da bi tvoje delo opravljali enako dobro brez plačila?[/quote]

Bom jaz napisal, če menite na kakršnokoli finančno korist, ne nihče je nima.

Če pa mislite, na kontra usluge, pa se vedno kaj dobi. Daš, dam. Nikoli ne veš, kje lahko imaš korist. Ne samo finančno.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

on pomoje misli, da dobivaš (pod mizo) tudi plave kuverte :)))))) hec

mislim, da dobro opravljaš svoje delo.. ga ni denarja, da bi se sama tega lotila ;)[/quote]

Vse kar vidite, je vedno smao denar. Ne ni niti plave kuverte, bele, ne oranžne.

Kaj vam ni jasno?

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

To je dost ironično napisano.[/quote]

Po mojem je pa kar resno mislila.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Zakaj mate reklame potem? Z noži celo! Tavelkimi!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close