Moderator čas je da se posloviš
No, osebno zmerjat ljudi (recimo moderatorja v tem primeru) in hkrati pricakovati reinstatement accounta ni ravno brihtno…
…that said, jaz glasujem, da se mu vrne account…kolikor jaz spremljam debato je within limits…izvzemši nekatere osebne napade, ki se jih bo po mojem lahko v bodoče tudi vzdržal…right?[/quote]
Samo še en dokaz, da nisem do vseh tak, kot piše Robi.
Saj zamera je le z ene strani, torej z njegove. Drugi nimamo problemov z virtualo. Prideš, vidiš, zmagaš in greš:). Po svoje se mi frutolino smili, ker tako hrepeni za pozornostjo. Naj se nauči živeti brez računa:).[/quote]
No, meni se tak post zdi podobno žaljiv kot njegovi. For the record…
Jaz še kar vztrajam pri predlogu…
Robi…?[/quote]
Forumska stiriperesna deteljica “resnezev” pac ne zmore dojeti, da je njihov nacin komuniciranja bore malo vec kot cisto podjebavanje. Narcisist frutolino, fitneser, ki se gleda v spegu, je umetne praske, nezrel otrok, ki zivi pri mamici, … so samo neke od zaljivk, ki se mu jih redno servira.
Podobnega sem bil sam delezen od samega zacetka. Kdo bi toleriral taksno podjebavanje? Mene npr. sploh ne moti kakor ze zivijo. Sem jim pa svoje tudi zaljivo povedal, nadutim prepotentnezem brez razloga, SELE ko so se po mojih par dnevih na forumu gang up v podjebavanju mojega stila zivljenja, moje nezrelosti, pisali zaljive dizertaciji o mojih prednikih in zivljenju, ki niso imale veze z realnostjo, nezmoznosti, hvali, itd. Stiriperesna deteljica se pac ima za neke Jack-e ker pac kao furajo nekaj druzinskemu zivljenju podobnega. Drugega pa se za vzorec niso okusili in potem pametujejo kot da so popili vso pamet tega sveta. In kaj bos s takimi? Kako se iti tolerance, ce pa ze beseda “neresnost” neke vrste zaljivka. Jaz sem hudo resen v tem kako zivim po njihovo “neresno” zivljenje. Isto bi lahko rekel za zrelost, nezrelost. Kjer si frajerji pripisujejo neko zrelost, ker kao furajo familijarno zivljenje. Podobno velja za (ne)odgovornost. Itd. Itd.
Skratka, trdim, da prav tovrstno podjebavanje “resnezev” in par “sorodnikov” zenskega spola, odzene vecino novoprislekov. Ne jaz ali “frutolino”.
Forum je zaprt za komentiranje.