Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moderator čas je da se posloviš

Moderator čas je da se posloviš

Normalni uporabniki nimajo slabega mnenja o meni.

Hahaha, vidim, da ti gredo tabelce dobro od rok, ja.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

kam spadam ker sploh nimam mnenja o tebi? med paranormalne?
jebiga, mati ti ni nudila ljubezni, oče ti ni nudil spoštovanja…..in zdaj to zahtevaš od anonimnih uporabnikov foruma? ccccc

V bistvu sem zaradi tebe ostal brez računa. Robi je samo ustregel tvoji prošnji.

Tebe pa itak noben ne mara tu gor, razen Oneta, pa kakšnega Markeca.[/quote]

Čakaj malo, a ti si tu gor, ker naj bi te ljudje imeli radi?!

HAHAHAHAHA…[/quote]
Zato pa bodi ljubezniva in nežna z njim, da ga ne boš prizadela, da ne bo še eden moški več, ki bo ostal brez vere v ljubezen. 🙂

jebiga, mati ti ni nudila ljubezni, oče ti ni nudil spoštovanja…..in zdaj to zahtevaš od anonimnih uporabnikov foruma? ccccc[/quote]
Aha, pa smo te dobili. On_ iz drugega računa 🙂

jebiga, mati ti ni nudila ljubezni, oče ti ni nudil spoštovanja…..in zdaj to zahtevaš od anonimnih uporabnikov foruma? ccccc[/quote]
Aha, pa smo te dobili. On_ iz drugega računa :)[/quote]
kdo me je dobil? banda štirih?))

Kakšen bolnik si ti. Pod enim računom se izdajaš za poročenega, pod drugim pa za ločenega pijanca, lol

si ti kakšna speča celica od Stasija? Securitate? prežiš po forumih in loviš lasten rep?))) cccc…..!!!!xxxx

a ti veš kakšen je Albanski kalkulator?

Čakaj malo, a ti si tu gor, ker naj bi te ljudje imeli radi?!

HAHAHAHAHA…[/quote]
Zato pa bodi ljubezniva in nežna z njim, da ga ne boš prizadela, da ne bo še eden moški več, ki bo ostal brez vere v ljubezen. :)[/quote]

Saj sem. [img]https://smileyshack.files.wordpress.com/2010/12/sangels_100-101.gif[/img]

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Moderator in stari forumaši pač znajo hitro spoznati nekoga, ki je z njimi debatiral in še vedno debatira pod nivojem in žaljivo. Te itak po parih postih spregledajo, pa če zamenjaš nick hitreje kot gate.
In kot vidim, si izgleda zelo nepriljubljen. Verjetno to ni brez razloga.
Kar seješ, to žanješ. Tudi to lekcijo bo treba v življenju osvojiti.

Moderator in stari forumaši pač znajo hitro spoznati nekoga, ki je z njimi debatiral in še vedno debatira pod nivojem in žaljivo. Te itak po parih postih spregledajo, pa če zamenjaš nick hitreje kot gate.
In kot vidim, si izgleda zelo nepriljubljen. Verjetno to ni brez razloga.
Kar seješ, to žanješ. Tudi to lekcijo bo treba v življenju osvojiti.[/quote]
Bojim se, da je vse tvoje pisane bob ob steno, smo mu že x krat povedali vse to, nič ne nuca, vedno so mu drugi krivi.
Je pa res, da je sedaj za odtenek boljši kot je bil takrat, ko so mu zbrisali račun, tisto res ni bilo prebavljivo. Seveda smo ga mi tolk sprovocirali, da je bil upravičeno tak…. 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Dajte mi še nekaj zaupat. A je imel take izpade, kjer vas je nadlegoval z verskimi fanatizmi, nacionalizmom, teme tja kar v tri dni, samo da je provociral in podobnimi zadevami?
Ker potem lahko gre za osebo, s katero smo imeli veliko opraviti mi na našem forumu pred leti.
Zanimivo pri njem je bilo, jaz sem ga parkrat vabil na pijačo, pa vedno ni imel časa ali je čudežno poniknil. :-)))

Dajte mi še nekaj zaupat. A je imel take izpade, kjer vas je nadlegoval z verskimi fanatizmi, nacionalizmom, teme tja kar v tri dni, samo da je provociral in podobnimi zadevami?
Ker potem lahko gre za osebo, s katero smo imeli veliko opraviti mi na našem forumu pred leti.
Zanimivo pri njem je bilo, jaz sem ga parkrat vabil na pijačo, pa vedno ni imel časa ali je čudežno poniknil. :-)))[/quote]
Ne, njega mučijo težave (predvsem) z ženskami. Obklada jih z vsemogočimi nehigienskimi pridevniki. Nikakor ne razume, da se mora z njimi drugače pogovarjat kot doma s svojo mamo… :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zanimivo pri njem je bilo, jaz sem ga parkrat vabil na pijačo, pa vedno ni imel časa ali je čudežno poniknil. :-)))[/quote]
Ne, njega mučijo težave (predvsem) z ženskami. Obklada jih z vsemogočimi nehigienskimi pridevniki. Nikakor ne razume, da se mora z njimi drugače pogovarjat kot doma s svojo mamo… :/[/quote]

OK hvala za odgovor. Potem ni ista oseba.

Jst sem preveč brihten, da bi bil veren, nacionalist, rasist, homofob,…

Tu lahko kar sebe prištejete. Dokler si normalen in se normalno obnašaš do mene, mi boš kul, če si pa tak smrad od človeka, kot je Robi, ti lahko pa tud kak zob vn zbijem. Po želji 🙂

No, osebno zmerjat ljudi (recimo moderatorja v tem primeru) in hkrati pricakovati reinstatement accounta ni ravno brihtno…

…that said, jaz glasujem, da se mu vrne account…kolikor jaz spremljam debato je within limits…izvzemši nekatere osebne napade, ki se jih bo po mojem lahko v bodoče tudi vzdržal…right?

Boldrik, sploh ne veš, kaj si si zažel:)).

Vem. A zato je moderator. In brihtnost vseh. Da se nekatere zamere presezejo in se gre naprej. Sicer pa se enkrat ukinit account tudi ni nemogoce…

Tko da…go go go :))

Vem. A zato je moderator. In brihtnost vseh. Da se nekatere zamere presezejo in se gre naprej. Sicer pa se enkrat ukinit account tudi ni nemogoce…

Tko da…go go go :))[/quote]

Saj zamera je le z ene strani, torej z njegove. Drugi nimamo problemov z virtualo. Prideš, vidiš, zmagaš in greš:). Po svoje se mi frutolino smili, ker tako hrepeni za pozornostjo. Naj se nauči živeti brez računa:).

Zamera je samo z njegove strani. Jaz nimam nobenih zamer. Ker sploh ne vem, kaj bi naj zameril neki anonimni osebi na nekem forumu in zaradi te anonimne osebe v sebi kuhal zamero ? 🙂
Stvar je v tem, da se ta oseba ne zna obnašati, saj je nedopustno, da ponižuješ in žališ vsakega, ki ima drugačno mnenje ali pogled na življenje kot ti.
In takšnim bi morali prepovedati dostop do neta, ne samo brisati računov.
Gre se za tipično narcistično osebnostno motnjo, zaradi katere najbolj trpi oseba sama.
Narcisistično osebnostno motnjo prepoznamo po pretirani občutljivosti za kritiko ter po izredno močni potrebi po ljubezni.
Neka zdrava in zrela osebnost razume, da ne bo preko forumov iskala ljubezni in nenehnih potrditev ter prikimavanj, s čimer bi potem opravičevala svoje žaljivke, ampak je sposobna voditi konstruktivno debato in izmenjavati različna mnenja brez občutkov ogroženosti.

Saj zamera je le z ene strani, torej z njegove. Drugi nimamo problemov z virtualo. Prideš, vidiš, zmagaš in greš:). Po svoje se mi frutolino smili, ker tako hrepeni za pozornostjo. Naj se nauči živeti brez računa:).[/quote]

No, meni se tak post zdi podobno žaljiv kot njegovi. For the record…

Jaz še kar vztrajam pri predlogu…

Robi…?

Sem napisal svoje mnenje, ki bo ostalo nespremenjeno, ne glede na takšno in drugačno glasovanje.

Saj zamera je le z ene strani, torej z njegove. Drugi nimamo problemov z virtualo. Prideš, vidiš, zmagaš in greš:). Po svoje se mi frutolino smili, ker tako hrepeni za pozornostjo. Naj se nauči živeti brez računa:).[/quote]

Robi…?[/quote]

Kaj si njegov oče?:))

Robi…?[/quote]

Kaj si njegov oče?:))[/quote]

Lahko bi bil, ja. Drugače pač povem svoje mnenje. Če lahko…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close