Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moderator čas je da se posloviš

Moderator čas je da se posloviš

Uh hvala, ampak, ne hvala.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Hvala za ponudbo, ampak mislim, da je wd40 boljši kandidat. :)) On je ful skuliran.

Aja, ker mi vedno očitaš, da imam depresivne teme….pa odpri eno temo o seksi spodnjem perilu – za veseli december. :)) Boste moški povedali, kaj vam je všeč.

Njih ne more nič več razveselit. Monotona virtualna zveza z grdo babnico jim je skurila mozak.

Hvala za ponudbo, ampak mislim, da je wd40 boljši kandidat. :)) On je ful skuliran.

Aja, ker mi vedno očitaš, da imam depresivne teme….pa odpri eno temo o seksi spodnjem perilu – za veseli december. :)) Boste moški povedali, kaj vam je všeč.[/quote]

Če bi ti bila moderatorka, bi veliko preveč ženskih člankov romalo v koš ([sub]še posebej, če bi bile priljuljene pri moških[/sub]). Tega pa si ne želimo, ker punce imamo radi… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Aja, ker mi vedno očitaš, da imam depresivne teme….pa odpri eno temo o seksi spodnjem perilu – za veseli december. :)) Boste moški povedali, kaj vam je všeč.[/quote]

Če bi ti bila moderatorka, bi veliko preveč ženskih člankov romalo v koš ([sub]še posebej, če bi bile priljuljene pri moških[/sub]). Tega pa si ne želimo, ker punce imamo radi… :D[/quote]

[sub][sub][sub]Ojoj…[/sub][/sub][/sub]

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Če bi ti bila moderatorka, bi veliko preveč ženskih člankov romalo v koš ([sub]še posebej, če bi bile priljuljene pri moških[/sub]). Tega pa si ne želimo, ker punce imamo radi… :D[/quote]

[sub][sub][sub]Ojoj…[/sub][/sub][/sub][/quote]

Senza, saj ne bom moderatorka. Lahko mirno spiš. :))

[sub][sub][sub]Ojoj…[/sub][/sub][/sub][/quote]

Senza, saj ne bom moderatorka. Lahko mirno spiš. :))[/quote]

Saj se nisem tega ustrašila. Sem bila pa presenečena nad Matjažkovo žlehtnobo.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Če smem dragi forumski kolegi, sem mlad po stažu na MON, vendar z nekaj malega izkušenj iz virtualne resničnosti.

Sodeloval sem na forumu, ki je bil moderiran, ter z obvezno prijavo. Res pa je, da je bila dokaj zaprta skupina. Moderatorji so svojo vlogo opravljali zelo liberalno, torej so brisali le največje vulgarnosti.
Na forumu sta bila eden ali dva “trola”, ki sta občasno trolala. Pa sploh nista bila ona dva največji problem. Že res, da sta ti za kakšen dan preskutila forum, ampak smo se še nekako vračali.
Ampak s časom smo največji problem postali forumaši sami, ki smo začeli med seboj debatirati Ad hominem, namesto Ad rem. Počasi so odhajali posamezniki, ker se jim enostavno ni več dalo soočati pogledov, izmenjevati mnenj, tudi pošaliti med seboj, ker so namesto argumentov ali šaljivega zbadanja bili deležni žaljivk v manj ali več grobi obliki.
In začelo se je odhajanje … odhajanje … na koncu je danes na tistem forumu še vedno možno sodelovati, ampak kaj ko ni več forumašev. 🙁

Rešitev? Na žalost morda le večja samokontrola v debatiranju. Morda nekje v malih možganih zavedanje, da imamo na drugi strani vseeno opravka z resnično osebo. In ali bi tej (ali tem) osebam povedati osebno to kar jim želimo z temi besedami, kot jim povemo skozi forum, ali pa bi morda le izbrali nekoliko drugačne besede in nekoliko drugačen pristop. Predvsem pa več tolerance, saj živimo v 21. stoletju, bili naj bi liberalna družba, ki dovoljuje in spoštuje poglede drugih. Čist cool se je nestrinjati z nekom in podebatirati. Občasno dobro nasmejati… Verjetno pa ni cool debatirati na nivoju osebnega prepucavanja.

Če pa želimo, da ta forum ostane ventil za sproščanje osebne jeze… potem mu pa nič ne manjka. 🙂

Kakor za koga.
Za neosebno prepucavanje, so potrebni ljudje, ki imajo razčiščene zadeve pri sebi, so kolikor toliko razgledani, saj le določeno znanje in želja po učenju, omogoča konstruktivno debato.

To je spet odvisno od oseb, ki sodelujejo pri debati. Kdor je poln neke jeze in zamer, bo mu ravno vedenje, da je na drugi strani resnična oseba, koristilo, ker bo s tem imel možnost, da vsaj v virtuali izrazi svoj gnev nad ljudmi.

Hkrati pa smo v finančni in moralni krizi, kjer ni ravno nekega občutka varnosti in s tem možnosti za toleranco do drugačnih mnenj, ker smo že v osnovi polni občutkov ogroženosti.

Če še moderator spodbuja takšne debate oz. tudi sam dreza v uporabnike, ki mu niso všeč in jih provocira, potem se bo tu težko kaj spremenilo.

Frutolino, pojdi na kak verski forum, kjer te bodo bratje in sestre sprejeli v svojo skupnost. Morda se ti bo še odprlo.

Tvoj profil ni bil zbrisan brez razloga.

Moj profil je bil zbrisan, ker si ti moderator. Ogromno uporabnikov se ni strinjalo in se še danes ne strinja, da sem ostal brez računa.

Daj na glasovanje…

A da boš glasovala iz 10ih različnih profilov ? 🙂

Saj nismo glasovali, moderator je določil. Ogromno enih nickov od iste osebe. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Na tukaj imaš robček, pa se usekni. Ogromno teh…to si mislil na it, a ne. Drugih ni in ni oz. jih ni več ali pa jih sploh nikoli ni bilo. Pozabi in pojdi naprej. Nimaš sreče, nimaš računa…preveč se obremenjuješ z nepomembnimi stvarmi.

Za njega ta forum ni nepomembna stvar. 🙂

V bistvu sem zaradi tebe ostal brez računa. Robi je samo ustregel tvoji prošnji.

Tebe pa itak noben ne mara tu gor, razen Oneta, pa kakšnega Markeca.

V bistvu sem zaradi tebe ostal brez računa. Robi je samo ustregel tvoji prošnji.

Tebe pa itak noben ne mara tu gor, razen Oneta, pa kakšnega Markeca.[/quote]

Samo, da ti nisi imel nič pri tem, a ne?:)) Meni nihče ni ustregel, ker nikogar nisem za nič prosila. Zaboli me ali imaš ali nimaš računa. Aja, ti ga nimaš več in ga ne boš nikoli več imel:)). Ful mi ni hudo.

Spet po sebi sklepaš, a ne?

Tebe pa itak noben ne mara tu gor, razen Oneta, pa kakšnega Markeca.[/quote]

Čakaj malo, a ti si tu gor, ker naj bi te ljudje imeli radi?!

HAHAHAHAHA…

robi, ne morem verjeti, da si nekomu ukinil račun, ker je to od tebe nekdo zahteval? očitno še Partijski duh ni umrl v nekaterih

Od moških uporabnikov : Marko, Robi, On_, Matjažko

Od ženskih uporabnikov : Senza, GF, Skela

To je vse brezveze, ker je isto, kot da bi se pogovarjal z eno in isto osebo.

Ostalo so pa samo še trolli, starunklje, flashgordoni, volki, pa krneki.

Ne rabiš vsega verjeti, kar tu gor prebereš. 🙂
Nihče ni nič zahteval od mene.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close