model za striženje
Iščem model za striženje in barvanje pri izdelavi zaključnega izpita v kranju dne 7.6.2011
moški in ženski model.
če se kdo javi bi bila zelo vesela. Sem pa odrasla oseba, delam prekvalifikcaijo. Storitev se opravlja pod nadzorom mentorja.
kontakt. soncekab@gmail.com
Jaz bi prišla, ker že nekaj časa nisem bila pri frizerju. Imam pa na ta dan izpit v Mb ob 16.30, torej bi morala najkasneje ob 2h iz Kranja. Sem pa črnolasa, kažejo se pa že sivi.Razen preliva na glavi še nisem imela ničesar. Čisto na kratko se ne bi šišala, kakšno luštno srednjo varianto pa bi:) Lp!
Fenos tudi rabi modele.
http://www.youtube.com/watch?v=yUSudtczQ9A&feature=player_embedded#!
Iščem model za striženje las-ženski model. Lasje morajo bite dolgi nekje do ramen. Sem 3.letnik sredje šole za oblikovanje Maribor. Model rabim 23.1.2017 ob 11.00h.
Kontakt: maja.erhati@gmail.com
Pozdravljeni!
Potrebovala bi nujno moski model za strizenje v Celju na medijski soli 1.6.2023 ob 7.15 uri saj imam zakljucni izpit.Lasje morajo biti povrhu dolgi najmanj 3 cm postrici moram najmanj 1 cm,strigla bi povrhu s skarjami okoli glave pa s strojckom in nastavki 3,6,9,12 mm. Prosim ce ste zainteresirani da me kontaktirate na gmail: diorkatka@gmail.com hvala vsem ?
Forum je zaprt za komentiranje.