Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Močno brnenje v računalniku

Močno brnenje v računalniku

Že dva dni mi v računalniku, ko ga prižgem in vse skozi zelo močno brni.
Včasih se malo umiri za par sekund, drugače pa večinoma vseskozi.
Kaj bi lahko bilo vzrok.
Računalnik je sicer že starejši – PC 1 , ampak to brnenje me zelo moti.
Je možno, da bo šla mašina po ” gobe”.

Se lahko to zgodi.

pozdrav Lara.

Običajno to pomeni, da se je nabrala “svinjarija” v enem od ventilatorjev, oz.
crkujejo ležaji, skratka v računalniškem servisu naj ti zamenjajo ventilator, ki stane
nekje cca. 1000 sit..

lp

Morda bo potrebno zamenjati ventilator na procesorju, lahko pa je vzrok tudi ventilator v napajalniku.

O, Klemenxx, a tekmujeva, kdo bo prvi odgovoril. Greva na Milijonarja skupaj?

lp

Sedaj sta pa skoraj razblinila moj nekajmesečni dvom in dokazala, da vas je pa mogoče res več kot eden. he he …

lep pozdrav in lep dan he he…

ohohoh dottore is back.

In kako je kaj v službi, grla še služijo, ali tudi kaj “ropotajo” hehe..

Malce smo te kar pogrešali…

lp

Vsak je po svoje unikat. Če pa že bomo kdaj dočakali spremembo zadevne zakonodaje, bom prvi, ki bom predlagal: “Klonirajte Klemnaxx!”

Veš, kako hitro bi odgovori šele potem leteli na forum. Uf!

A doktorje letos kaj alergija daje? Jaz sem dobil injekcijo, pa sem še kar bogi. Menda nekaj cvete, pa sam ne vem kaj… Regrat?

hehe

Še malo pa bo Hmelj začel cveteti, potem pa grem dol proti Celju, ko ga imajo ob
cesti cele nasade, se vležem pod cvetove in počakam, da začne dež padati.
Pa se ga bom z lahkoto brezplačno “ulil” hehe..

lp

Še prej, kot se lotiš celjskega hmelja hehe…bi bilo pa fajn, če bi za mene Otorinolaringologa napisal kakšen program, ki bi na moj ukaz pregledal vsa grla in zdrava izločil, vneta( ropotajoča) pa izpisal na poseben seznam in zanja samodejno izdelal diagnozo in predpisal razna zdravila(antibiotiki, mrzel pir, itd…..) hehe…

lp
Oto…………..g

Meni je odleglo…. končno dež, da spere to svinjarijo iz zraka 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close