Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija mobitelova tel. št. pri Simobilu???

mobitelova tel. št. pri Simobilu???

Pretekli mesec sem klicala le uporabnike z Mobitelovimi tel. št. (tj. 031 in 041 na začetku), zdaj pa na e-računu vidim, da naj bi klicala tudi v simobilovo omrežje. Kako je to mogoče??? Saj bom poklicala zdajle še Mobitel. Tukaj samo za opozorilo, kaj vse je mogoče – tj. da nevede kličete v drugo omrežje.

ja pa dobro no, kje ti živiš?
prenosljivost številk k drugemu operaterju je ja mogoča že leta in leta…

http://www.npch.si/index.php?option=com_wrapper&Itemid=27

tu lahko preveriš, katera številka je pri katerem operaterju..

To je povsem normalno – že dolgo časa je možen prenos številk od enega k drugemu operaterju, niso pa te dolžni vsakič opozoriti, da kličeš v drugo omrećje.

prenešene številke?

to je znano že leta, od kar je možno prenest svojo staro številko k novemu operaterju…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Dobro jutro in dobrodošla v letu 2012.

Že par let lahko ob zamenjavi operaterja obdržiš isto številko. Torej ni nujno, da so 031, 041 in 051 Mobitelove številke, 040 Simobilove in 071 Tušmobilove.

Če te to moti si daj nastaviti pri Mobitelu opozorilo, ki te pri vsakem klicu opozori, da kličeš v tuje omrežje.

Zadeva deluje prav OK in pomaga pri nadzoru stroškov.

ha ha
moderator prestavi to v temo najbolj butastih. Čeprav je kar malo žalostno, da obstaja nekdo tako neinformiran.

Hvala za takšne provokacije. Prej sploh nisem bila pozorna na to, kam sem klicala, v prejšnjem mesecu pa sem bila in mi je že malo iz spomina ušlo to, da je mogoče številko prenesti k novemu operaterju. Vseeno hvala za provokacije.

Ha ha ha, tale odgovor avtorice je šele za med butaste:

Hvala za takšne provokacije. Prej sploh nisem bila pozorna na to, kam sem klicala, v prejšnjem mesecu pa sem bila in mi je že malo iz spomina ušlo to, da je mogoče številko prenesti k novemu operaterju. Vseeno hvala za provokacije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close