Mobitel: stroški opomina: 1,30 €!!!
Brskam na Mobitelovi strani po ceniku in vidim, da stroške opomina zaračunajo 1,30 evra! A so hecni???
Pa ne zdaj, da saj pa to še ena kava ni.
V opomin vsem, da skrbno plačujete račune.
ampak v knjižnici si lahko knjigo PODALJŠAŠ![/quote]
Izposojo lahko podaljšaš, če ni rezervirana. Knjigo lahko tudi odneseš nazaj .-)))
Dejstvo je, da je strošek opomina tak.
Mobitel tudi lahko odpoveš, ali pa imaš predplačniško razmerje. Vse je stvar izbire in ocena lastnih zmožnosti. Čakati na opomin je pa drago, ane!?.
ma saj ti vsak zaračuna stroške opomina, pa prav vseeno za čigav opomin gre. je že tako, da položnice je treba plačat. preveri kolk te pride, če ne vrneš pravočasno knjig ali kakega drugega gradiva v knjižnico. pa ob tem ni odveč povedat, da imaš knjige lahko kaj vem tri tedne, DVD je pa en teden. če kaj zamuštraš in ne podlajšaš ali vrneš prvaočasno, to nanese precej več kot 1,30
zato pa pametni uporabljamo e-račune. telekom je ena od redkih firm, ker to celo funkcionira. pošljejo ti ga na mail in v proklik. če bi bilo več firm takih, bi bilo super.
sicer pa… račune je treba plačevat (to ne leti na b…)
če morajo drugi čekirat, ali ste plačali račun ali niste in vas prosit, da ga blagovolite plačat, čisto pravilno, da vam to tudi zaračunajo
zato pa pametni uporabljamo e-račune. telekom je ena od redkih firm, ker to celo funkcionira. pošljejo ti ga na mail in v proklik. če bi bilo več firm takih, bi bilo super.
če morajo drugi čekirat, ali ste plačali račun ali niste in vas prosit, da ga blagovolite plačat, čisto pravilno, da vam to tudi zaračunajo[/quote]
Da račun manjka, sem sama ugotovila pred zapadlostjo ter jih klicala.
Še ni bilo opomina in vedno vse račune plačujemo na rok, zato sem lahko hitro ugoptovila, da mi manjka!
Za fizične osebe je e-račun zelo uporaben, za pravne pa prinaša kar nekaj komplikacij, registracij in posebnih dovoljenj za uporabo.
če morajo drugi čekirat, ali ste plačali račun ali niste in vas prosit, da ga blagovolite plačat, čisto pravilno, da vam to tudi zaračunajo[/quote]
Še ni bilo opomina in vedno vse račune plačujemo na rok, zato sem lahko hitro ugoptovila, da mi manjka!
Za fizične osebe je e-račun zelo uporaben, za pravne pa prinaša kar nekaj komplikacij, registracij in posebnih dovoljenj za uporabo.[/quote]
Barca: to ni res kar praviš in sicer da uvajanje e-računa prrinaša za pravne osebe komplikacije. Ni potrebno nobenih registracij, kakor nobenih posebnih dovoljenj, le privolenje prejemnika e-računa, da bo prejemal e-račun (bodisi na e-bankčni kanal, na e-mail,…)
lp
b.
Za fizične osebe je e-račun zelo uporaben, za pravne pa prinaša kar nekaj komplikacij, registracij in posebnih dovoljenj za uporabo.[/quote]
Barca: to ni res kar praviš in sicer da uvajanje e-računa prrinaša za pravne osebe komplikacije. Ni potrebno nobenih registracij, kakor nobenih posebnih dovoljenj, le privolenje prejemnika e-računa, da bo prejemal e-račun (bodisi na e-bankčni kanal, na e-mail,…)
lp
b.[/quote]
Ja, res je, moja napačna informacija 🙁
Po starem je bilo potrebno dovoljenje DURS-a za poslovanje z nematerializoranimi papirji, zdaj ni več ..
Forum je zaprt za komentiranje.