Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija mobitel na dotik ali klasični??

mobitel na dotik ali klasični??

Kupujem nov mobitel in izbiram med mobitelom na dotik in klasičnim. V mislih imam Sony Ericsson Xperia X8 http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1500&pu=0 in klasičnega Sony Ericssona Elm http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1427&pu=0 Uporabljam pa mobitel pretežno le za klicanje in pošiljanje sms-jev. Torej, kakšne so prednosti mobitela na dotik? Kaj priporočate? Hvala!

jaz bi definitivno klasičnega, tega na dotik bom glihkar zalučala proti prvemu zidu 🙁

Jaz sem se odločila za klasičnega. Sine ima tach in je res sranje. predno tam napišeš sms, tudi znoriš. Je pa fensi šmensi, ampak mene ne prepriča.

Enako, klasični na tipke…Zdaj imam tač – nikol več.

Jaz dam tud glas za klasičnega…sicer imam touch screen, ker je takrat ko sem kupovala bila pač tista ponudba najcenejša in sms se da čisto fino natipkati (še hitreje kot na klasičnem) ko se navadiš. Me pa moti da včasih ekran malo ‘zašteka’. Stari klasični mi je zdržal 7 let, ta pa je zdaj star okrog pol leta pa že nekaj ne štima.

Te poceni touch mobiteli so za en drek… Najprej sprobite iPhone, HTC Desire itd. pol pa govorte, da je touch drek.

Ja mam na dotik in zaenkrat po pol leta vse dela. Kupila sem pa istega kot ga imam moj brat, ki po 2 letih tudi še dela. Sem mislila, da ga bo hitro vničil, ker je v službi prah in opilki od železa, miljonkrat mu je že padel na tla in še vedno dela. Je pa Samsung.

Približno leto že imam touch od Samsunga in ne morem reči, da kaj ne bi delalo oz. da je zanič, vendar se ga nikakor ne morem navadit 🙁 Tako da moj glas je za klasiko 🙂

če kupuješ toucha izbiraj med iPhonom ali pa tistimi, ki ne uporabljajo wind. ampak Galaxy … sicer kupi raje klasiko!

i-fon je precenjen, sploh pa kšn fake na 2 sim kartici… če bi dons kupoval na touch, bi najbrž enga k ma androida.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Jaz sem bila dolgo skeptična glede touch gsm-jev (ocene in komentarji na tujih straneh so bili zelo tko-tko glede odzivnosti zaslona), ko pa sem ga pred letom končno le nabavila, pa se mi zdi super. Nimam pripomb – mogoče moram včasih res 2x potegniti po zaslonu, ker prvič ni prijelo, ampak drugače pa res brez pripomb.

Mene pri touch zmoti edino to, da ga ne morem prislonit k ušesu, ko mi otroci začnejo razturavat ravno ko telefoniram:) Skoraj vedno ko se naslonim z ušesom dam sogovornika na hold ali prekinem;) So se že navadili…

Se strinjam s telim komentarjem. Pa malo imam težav s pisanjem smsjev med vožnjo (pri klasiki mi praktično ni bilo treba pogledat na ekranček, tukaj je pa to skoraj neizvedljivo).

Sicer pa sem po treh mesecih vedno bolj navdušena. Fajn je, če imaš doma brezžični internet, ga lahko uporabljaš skoraj kot računalnik. Jaz npr. fotografiram in si potem fotko kar pošljem na mejl. Imam pa Samsunga Galaxy S

Bravo!!!

1.000 EUR + 10 točk

Joj, js tudi razmišljam o galaxy s. Daj povej, a je vreden denarja? Pri katerem operaterju pa si in kater paket imaš? A ga hočeš mal pohvalit oz, skritizirat, da se bom lažje odločla. Ker že 4 dni tuhtam in tuhtam, berem ocene, mnenja. Razmišljam tudi o HTC Desire in sploh ne vem, kaj narest. Upam, da še kdo da kakšno mnenje. HVala

i-fon je precenjen, sploh pa kšn fake na 2 sim kartici… če bi dons kupoval na touch, bi najbrž enga k ma androida.[/quote]

Apple je edina naprava kjer touch res dela na dotik, tisti ki ga ne uporablja pač tega ne more razumet 🙂

i-fon je precenjen, sploh pa kšn fake na 2 sim kartici… če bi dons kupoval na touch, bi najbrž enga k ma androida.[/quote]

jaz imam androida…pa še vse ostalo sranje zraven…res, računalnika ne rabim…skoraj…samo za tisto najbolj osnovno telefoniranje in pisanje smsov pa mi gre skrajno na živce 🙁

Obstajata dve vrsti zaslonov na dotik – manj in bolj občutljivi. Razlika je seveda tudi v ceni. En je kapacitiven in drug rezistiven.

Imam na touch in ga ne zamenjam več. Brat ima od Samsunga in je res sranje, jaz imam Nokio in že dve leti dela vse, kot je treba. Kljub temu da mi je padla na tla že vsaj 10x.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close