Najdi forum

mobitel in email

pozdrav

imam mobitel sonyericsson t310 in sem si downloadala nastavitve za poštno (email) ampak kadar dam pošlji prejmi, mi vedno napiše, da povezava ni uspela .- točno GPRS povezava ni uspela. Odhodni strežnik ni nastavljen. Pa sem šla gledat, pa je. Kaj delam narobe?

ali lahko sploh gledaš emaile na gsm če nimaš vklopljenega gprs?

hvala in lp

nataša

Nataša!

ALi uporabljaš MiniGprs, ali Gprs, po mojem uporabljaš MiniGprs, kar poglej tam ko imaš nastavitve za povezavo, kateri tip povezave imaš aktiven?

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Če imaš GPRS že priklopljen (preveriš tako, da porineš tisti gumb ob strani navzgor ali navdol, oziroma tako, da je tam, kjer se počasi daljšajo črtice za signal ravno obratno postavljen modri trikotnik – signal GPRS)
Eee, kaj sem že razlagal??
Aha,
Če imaš GPRS že priklopljen potem na številko 1918 pošlji SMS z eno samo besedo GPRSMI
Kar takoj boš dobila nazaj sporočilce, ki te bo vprašalo “namestim?”
Reci mu Yesssss in ugasni in prižgi telefonček (aj, kmalu bi rekel resetiraj računalnik:)) ) In voila: GPRS bi moral delati.

Če pa gprsja še nimaš (preveriš tako, da porineš tisti gumb ob – eeh, pa saj to menda že veš)
pa pošlješ na 1918 sporočilo GPRS in počakaš da ti pošljejo nazaj sporočilo, da je storitev vklopljena. To pa lahko traja tudi en dan.

Wega

Ane, da sem lep, pameten in skromen???

hvala za odg. Piše, da GPRS ni dovoljen. Ali lahko isto z smsom zahtevam gprs in to kaj stane???
lp

Stane te toliko, kolikor stane SMS sporočilo. (Samo, da me ne boš za prašnike, če bo kakšen tolar več. Vsekakor manj kot 100 sit.)
Aha, če imaš mobi in osnovni paket se mi zdi da ne dela.

In
ja, lahko isto z smsom zahtevaš gprs, prav temu je to namenjeno.
Le pogumno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close