Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija mobitel ali simobilova povezava z internetom?

mobitel ali simobilova povezava z internetom?

Odločam se med Mobitelovo in Simobilovo ponudbo za brezžično povezavo z internetom. Ali ima kdo kakšne izkušnje? Hvala!
Lp

Živjo,

nič nisi napisala kaj to misliš ??

Mobitel UMTS
ali
SimoBil Edge ??

Kaj bi jaz pogledal prej:

– pokritost signala tam, kjer se bom gibal
– hitrost prenosa podatkov
– kaj je vse v ceno vključeno
– dodatne ugodnosti
– mesečni znesek – kaj je vključeno in koliko prenosa podatkov v ceni,
oz. koliko me pride vsak nadaljni MB prenešenih podatkov ?

Potem se je pa lahko odločiti.

ps. jaz osebno bi se odločil za Mobitel:
– pokritost
– prijaznost tehnične ekipe ljudi za pomoč, ko mi gre kaj narobe
– pa še kakšna malenkost, npr. tudi to, da če ne plačaš ravno do roka
računa, da te ne vržejo kar dol
pa še kaj.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Cene med obema so podobne, le da je SImobilova kartica cenejša za dobrih 900 SIT, prav tako je pri Mobitelu višja hitrost prenosa, oba pa imata enotno ceno 500 MB za 5000 SIT mesečno. Vendar ima Mobitel daljšo pot do emaila in spleta, pri Simobilu pa je hitrost nižja, vendar z enim samim klikom prideš do emaila in vstopiš v splet. Pokritost pri Simobilu je večja kot pri Mobitelu. Res težko se odločam.

Oboje je kar ponujajo za tale denar zelo predrago,proti adsl in kabelskemu internetu!

LP!

Jaz sem imela Si.mobilovo kartico in sem bila kar zadovoljna. Sicer gre bolj počasi, nasploh če si v službi navajen na hitro povezavo.
Sedaj sem zamenjala z Mobitelom. To pa zato, ker je imel Simobil večkrat težave s svojimi strežniki in mi mail ni delal, ko bi mi nujno moral. To je pa pač pri meni najpomembnejše.
Ostalih primerjav pa ne vem..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close