mobitel ali kateri drugi?
Pozdravljeni,
Med našo ponudbo paketov bi vam svetovali, da si pogledate ponudbo novih paketov ZAME, kjer si lahko sami oblikujete paket glede na vaše potrebe: koliko klicev opravite, v katera omrežja, koliko prenosa podatkov potrebujete, koliko sms-ov pošljete.
Če bi potrebovali še kakšno pomoč, pa se nam le oglasite in potrudili se bomo, da vam čim bolje svetujemo.
Lep pozdrav,
Maja Lapajne
Naročniški sektor
jaz bi ti priporočala pri mobitelu paket Mini povezani, zraven pa vzameš mobilni internet 100 MB. Imam enako – za klicat, smsat pa maile brat imam dovolj. ok no, pa za FB tut 😉
Drugač pa, jaz sem jih kar poklicala, pa so mi naredili preračun, kateri paket se mi najbol splača, pa so mi našli to varianto. Mi je svakinja priporočila, k sploh nisem vedela, da to naredijo. Mi ni bilo da bi menjala, pa pol tut ni bilo potrebe ker mi je mobitel najbolj kul.
Zamenjavo mobilnega operaterja ti iskreno odsvetujem, če res potrebuješ dostop do spleta in pošte, Mobitel zagotovo nudi najboljšo pokritost v državi. Kaj ti nuca Tušmobil, ki na slabo pokritih območjih preklopi na Mobitelovo omrežje, in tedaj lahko uporabljaš samo še klice in navadne sms-e. Tudi razni brezmejni internet paketi za računalnike so nategancija, saj dobro delujejo le v mestih, kjer je pokritost zadostna za umts. Skratka, Mobitel nikdar ne razočara, bolje kakšen evro več, kot slaba volja, kjer ne bo ustreznega signala.
Na tako primitivne in nepremišljene komentarje običajno niti ne odgovarjam. Pa vendarle se tokrat moti Lucipin. Tušmobil sicer res odlično deluje vsepovsod, tudi T-2 – a žal le za pogovore in navadne sms-e. Za uporabo interneta (prenos podatkov), pa niti Tušmobil niti T-2 nimata pogodbe z Mobitelom. Skratka, povsod, kjer je signal prešibek, mobi samodejno preklopi na omrežje Mobitela. Da ima Mobitel daleč boljšo pokritost kot drugi operaterji, je pa splošno znano.
V večjih krajih, kjer sta tudi Tušmobil in T-2 (ter drugi) poskrbeli za svoje naročnike, pa seveda brez težav uporabljate tudi internet oz. e-pošto, kar je postavil kot zahtevo uporabnik v prvem postu. Hudir je torej le v tem, da npr. v odročnih krajih (na kakšnem vikendu ali v manj razvitih občinah) ne boš mogel do e-pošte.
Lucipin, če je Tušmobil zate v realnem življenju zakon, pusti drugim, da razmišljajo tudi drugače. Primer: če boš slučajno odšel na dopust v prelepo Belo krajino ob Kolpo, si lahko s Tušmobilovo povezavo samo še rit obrišeš. Mobitel je bil le naš prvi operater in dejansko njegove storitve delujejo povsod po državi. Prav pa je, da je malo konkurence, sicer bi bile cene enormne. Tako si vsak sam lahko najde sebi primeren paket in ponudnika, ki mu ustreza.
Forum je zaprt za komentiranje.