Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev MOBING-kako ukrepati naprej

MOBING-kako ukrepati naprej

Na kratko opišem situacijo.
Na sestanku koletiva, je direktor med drugim izpostavil tudi moje ime, in pred vsem rekel, da je mu je nekdo sugeriral:”zakaj me ne fuknejo ven” (tko je rekel direktor). Jaz sem bil nad izjavo začuden in sem svojega nadrejenega prosil za pojasnilo.

Omenil bi, da dela, da odgovornem mestu. Da pa sem s svojim znanjem in izkušnjami marsikomu trn v peti. Predvsem , ker znam zadeve argumentirati in seveda tudi držijo.
Ker je to bil direkten napad name in so me tudi s tem diskredetirali,razmišljam o odhodu.

Kako naj na vse skupaj odreagiram?

lp
Mobi

Spoštovani mobi!
V kolikor se ne počutite dobro in mate možnost boljše zaposlitve, je morda to najboljša rešitev. Tudi sama sem bila in sem še žrtev tega. Drugače, pa če z vami niso zadovoljni, naj vas odpustijo vi pa k delavski inšepekciji in še naprej po pravni poti. Trenutno ni videt drugega, kot osebni delikt.Je pa vsekakor nedopustno takšno obnašanje. V kolkor se bo stopnjevalo, prevagajte in povejte, da jih boste prijavili.
Poti je več. Včasih je druba služba najboljša rešitev. Mobing pa težko dokazljiv.
L.p.

No še malo pojasnila.
Sem eden izmed ključnih ljudi po strokovnosti. Glede kvalitete dela in tako naprej sploh ni problema. Je pa res, da govorim brez “dlake na jeziku”.

Tožne in ne vem kaj še vse me ne zanimajo ….

Govorjenje brez dlake na jeziku, je velikokrat kamen s potike. Čeprav sem vaši strani in se s tem strinjam. Znaje je pa namesto zaželeno, lahko tudi problem. Pot je vaša in odločitev tudi. Pravice vas pa javno žalit nima nihče. Tega se zavedajte.
Bolje, da se zaposlite drugje. Kako boste pa to izvedli, pa boste takrat presodili.Škoda živcev in zdravja, ki pa je tudi lahko posledica takšnih dejanj.
L.p.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close