mobilni internet
Zanima me mobilni internet, tisti paket od Mobitela, 30MB prenosa za 29 evrov na mesec oziroma neomejeno (samo po tej količini se zmanjša hitrost).
Ne tankam filmov, včasih kako glasbo, drugače sem priklopljena na net non stop (mail, kak forum, novice, oglasi, informacije, vreme …). Bo ta paket v redu oziroma dovolj?
Zdaj imam sicer normalen paket pri Amisu (s stacionarnim telefonom), ampak zadnje čase imam preveč tehničnih težav in sem jih malo sita.
Če je kdo na tem mobilnem paketu, ga lepo prosim za izkušnje, tudi glede zanesljivosti dostopa.
Zdaj imam tisti čisto ta miceni paket, ravno za pošto počekirat, ko sem na terenu in ni wfija, pa za na vikend. So mi najprej modemček posodili za domov, da sem preverila, ali sploh vleče.
Ja, v mislih imam ta paket neomejeno do 30 GB, potem pa se samo upočasni.
Že dva tedna se pogajam z Amisom, ker mi internet ne dela okej, in če bi njih poslušala, bi že zmetala kakih 50 do 100 evrov za serviserja na domu. Pa okej, razumem, da so problemi, ampak da se jim ne da dopovedat, da je lahko pri njih kaj narobe. Potem pa končno naletiš na koga, ki se okvirno spozna, in je stvar rešena. Samo zakaj moram jaz petkrat klicat, da imam končno srečo in dobim pravega na linijo, zakaj ne morejo to oni med sabo malo podebatirat, če vedo, da ne znajo vsega?
Res mi ni ta odnos okej. In tudi internet rabim za delat, ne morem se zdaj hecat cele tedne s tehničnimi težavami. Zdajle sem na prenosniku, ker mi na škatli net ne dela. Tako je bilo že prejšnji teden, pa jim ne morem dotajčat, da je pri njih nekaj narobe (ker so po petih dnevih potem le uredili, zdaj pa jovo na novo, zgleda).
Forum je zaprt za komentiranje.