Mobilne hišice kamp Straško Pag
Pozdrav!
Prosim za pomoč tiste, ki ste že letovali v teh hišicah, po možnosti preko Relaxa, ker sem v starejših postih zasledila, da če rezerviraš preko kamp recepcije, lokacije niso tako dobre.
Torej, zanima me predvsem, katere hiške so na najbolj senčni lokaciji (številka hišice), po možnosti čim bližje plaži in ali je cena različna glede na velikost hišice. Če sem prav razumela so manjše hiške velike 24 m2, večje pa 32m2. Je res, da je v novejšem delu kampa (proti koncu) malo sence?
Planiramo dopust okoli 20. junija, upam, da bomo zdravi:). Za to varianto se odločamo, ker imamo 2 majhna otroka (3,5 let + 10 mesecev) in se mi zdi to najbolj praktično.
Hvala za vsa mnenja in odgovore,
lp iz Prekmurja
Ojla…
Tudi jaz sem že mal brskala po starejših postih glede teh mobilnih hišic od Relaxa. Danes smo sicer eno rezervirali za termin od 24.07., bila je zadnja za 4 osebe in sicer hiška št. 5 in me zanima, če je bla ktera v njej, kakšna je lokacija itd. Pač mal informacij. So pa hiške kar precej že polne, vsaj v višku sezone.
Lp
Letošnji avgust bom z družino že peto leto zapored dopustovala v kampu Straško. Kamp je velik, lepo urejen in kar je najvažnejše – ima ogromno število borovcev, ki dajejo najlepše zavetje pred soncem. Relax ima hišice od 1 do 10 v senci…ne bom rekla 100% senci, ampak v zavetju iglavcev pač. Vseh deset je blizu morja – v približno petih vrstah (ne po vrstnem redu in ne v ravnih vrstah, ker so različno obrnjene ). Za št. 5 vem, da je v peti vrsti, št. 9 pa dobro poznam, ker je poleg “moje” desetke v četrti vrsti. Pred petimi leti, ko smo prvič letovali v Strašku, smo rezervirali direktno v kampu in dobili hiško ob morju (maslinjak-novi del), a na vročem soncu, kar ni bilo prijetno. Če se prav spomnim je št. 1 v prvi vrsti, št.2 v drugi, št.3 v tretji, 4,8,9 in 10 v četrti, 5,6 in 7 pa v peti vrsti…ampak kot sem rekla….vse so blizu morja. Upam, da sem vsaj malo pomagala…Lep pozdrav!
Hvala vam punce ;)…seveda ste pomagale, vsaka informacija pride prav, še posebej za takšne, ki še nikoli niso bili na Pagu :). Ko si sam je pač vseeno kam se nastaneš in kakšna je plaža, ko pa so otroci, se je pa seveda potrebno prilagajati in smo iskali najbolj primeren kraj. Sprva smo se odločali za Šilo-Krk ali Rab rajska plaža ampak sem mal pobrskala po netu in mi ni bilo najbolj všeč. Rab, ker je mivka in se nimaš kje pošteno naplavati, za otroke je seveda raj, vendar morš mal gledat iz vseh vidikov. Šilo in Rab nimata kaj dosti sence na plaži. Rab mislim da je sploh nima in potem morš vlačit vso to ropotijo na plažo :(. Tko, da smo se zdaj odločili za Pag, sicer je res, da je cena še kar visoookaa, ampak, če pogledaš kaj vse dobiš za to ceno, mislim da je kar ok.
Zanima me še nekaj. Sicer sem brskala mal po starih postih in sem nekaj zasledila, sam bi vseeno mal povprašala. Prihod v hišice je bil po 15 uri, sedaj so nekaj spreminjali in je prihod po 17 uri, tko so mi rekli. Mal je pozn ampak vseeno…povejte mi kdaj ste potem šle na trajekt, kdaj se najbolj splača ob kteri uri?…pač da si tam nekje okol 12h pri hišici…pač mal počakaš ni panike…A gre ktera tja v tem terminu?
Hvala … 😉
Lp
V katalogu je zapisano, da je prihod v mobilno hišico po 15 oz. 17 uri….Mi vsako leto pridemo v Straško nekje med deseto in dvanajsto uro, ko se na recepciji tudi prijavimo in lahko z avtom zapeljemo “direktno” pred hišico in parkiramo. Vedno imamo “pri roki” stvari za na plažo, tako da se pač gremo kopat, vmes pa “z enim očesom kontroliramo”, kdaj pospravijo hišico (tudi skozi okno se da videti, ali je že pospravljena).
Ponavadi dobimo ključ hišice, ko mine približno pol ure od čiščenja (nekdo od nas gre na recepcijo ponj). Že več let koristimo dopust v kampu Straško in ključ hiške smo dobili enkrat že ob 11 uri, lani pa smo čakali najdlje – do 14,15 ure.
Predlagam, da se že doma “pripravite za plažo”, začnete takoj uživati morske radosti in verjemite….mimogrede Vam bo vseeno, ali je ura 11 ali 15. Sence je na plaži dovolj, gostilni za prvo “morsko” kavo ali pivo pa tudi.
Prijeten dopust želim!
Vprašali ste tudi za trajekt….
Trajekti za na Pag niso problematični, saj vozijo ob vikendih eden za drugim…skratka pogosto. Ponavadi je čakalna vrsta po ovinkasti cesti celine kar dolga, a to moramo pač vzeti v zakup in se med čakanjem po svoje “zabavati”, uživati v razgledu na morje in otok ter …ha, ha…pripraviti drobiž za čistilce vetrobranskih stekel, ki so na tem področju pač “nujno zlo”. No, upam da tole nisem pregrobo rekla, a saj vemo, vsak se znajde po svoje… Lep pozdrav!
Tudi sama sem danes rezervirala mobilno hišico in dobili smo številko 10, ki je kot navajate v četrti vrsti in baje v senčki. Me veseli ker imamo 2 mala otroka…
Imam pa še eno vprašanje in sicer me zanima če je na terasi postavljen kamin ali kaj podobnega in če ima vsaka terasa mizo s stoli?
Se že veselim letošnjega dopusta!!!
Hejla,
mi smo pa danes za 7.8. rezervirali hiško v kampu od relaxa samo prek MHolidaysa, pa nevem kakšna številka bo. 🙁 A Relaxove so ziher vse v senci, ali samo prvih 10 številk, kot berem da pišete zgoraj? Lahko trofnemo tudi na čisto sonce? Mi bomo imeli 1-letno punčko, pa ne bi rada bla glih cel dan okoli ali v klimi… A mogoče katera ve tudi, če se da postelje v drugi sobi kaj premikat? Mi bi imela tamalo v njeni posteljici, te pa ne bi rada postavila v glavnem prostoru, da bova zvečer z možem še kaj časa zase mela 😉 Kako pa kaj vtičnice v tamali sobi in glavni spalnici?
Hvala za odgovore
Forum je zaprt za komentiranje.