Mobilec…nujno ali zabavno?
Spomnim se prvih mobilnih telefonov, velikih, težkih…spomnim se tudi vzhičenja, ko si lahko klical od koderkoli kogarkoli…
Danes jih imamo skoraj vsi… mnogi kot nujni, praktični pripomoček,Ić drugi tudi kot stalnega spremljevalca, ki te zabava.
Kaj naj danes pravzaprav pričakujem od telefona? Potem, ko sem imela Erricksone, Sonyje, Nokije sem se odločiila poskusiti kaj novega. Razmišljam o Samsungu, kaj lepega tudi za oči…Le zakaj ne, potem ko ljudje še dolgo zadovoljno gledajo njihove TV in slikajo z njihovimi aparati…Ljudi sprašujem za nasvet…
Presenečena ugotovim, da jih Samsung pravzaprav že mnogo ljudi ima in to dolgo. Njihov nasvet je, naj kupim njihov Galaxy s2…
Pregledam predlog in ugotovim, da ni slab…in potem pride na vrsto cena…bi res toliko plačala zanj,
res rabim mp3, super fotoaparat,ranljivo ohišje itd…
imam telefon za nujno zadevo ali za zabavo?
Vem tudi, da nimam kaj veliko denarja ter da nisem ravno dovolj pazljiva pri ravnanju s telefoni…marsikdaj se znajde na tleh ali še kje…
Mi kdo pomaga najti pravo stvar, tokrat sem se zares odločila za izbiro pri Samsungu
Hvala za pomoč in Vaša mnenja vnaprej!
Pozdravljena Angelca 24,
Zanimivo razmišljanje in dobro izhodišče za nakup novega telefona. Mi bi vam svetovali, da najprej razmislite, katere funkcionalnosti na telefonu so vam res pomembne, za kaj ga boste v resnici uporabljali: samo za klice in sms-e, za fotografiranje, internet… Res je, da veliko uporabnikov, ko dobi v roke boljši telefon in ugotovi, kaj vse le ta zmore, začne uporabljati tudi funkcionalnosti, ki jih prej ni uporabljal ali ni poznal.
Ko boste določili, kaj vam je pomembno, si lahko nekoliko zožate izbor z iskalniki, kot ga imamo npr. na naši strani: http://www.simobil.si/sl/mobilePhones.cp2?cid=308ED48E-9A30-57B0-F1D0-37BDD9C2898F&linkid=listPhones.
Glede končnega izbora vam bodo pravgotovo najbolje svetovali njihovi uporabniki, tako da ste se obrnili kar na pravi naslov.
Želimo vam, da izberete tak telefon, s katerim boste res maksimalno zadovoljni.
Lep pozdrav,
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Forum je zaprt za komentiranje.