Mobile Homes Polidor Bijela Uvala
A-ha. Sem bral, da je zadeva precej nova, ja. In posledicno se zelo urejena. Je AC motec element? Kako je pa kaj ponavadi s temperaturami in z vremenom konec Junija na tistih koncih?
—
V resnici namrec ne vem nic. V Istri nisem bil ze od… srednje sole… Mislim, da sem bil nazadnje v Lanterni ravno ob uvedbi mejnega nadzora med Slovenijo in Hrvasko… Ko smo sli dol, je bila se Juga, za nazaj pa meja. 🙂
Na severnem Jadranu je glavna sezona v 2. polovici julija in v avgustu, kar se dostikrat vidi ze iz cenika. Junij in september sta pa bolj hazarderska. Zna biti super, zna pa biti tudi precej kislo.
Kontejnerji (mobilne hisice) pa so meni dalec precenjeni. Dobis za isti ali manjsi denar samostojno enoto z ograjenim vrtom. Lani smo imeli nagledano eno vikendico v Medulinu, ampak nas termin ni bil vec prost.
Sicer pa stvar okusa in za konkretni kamp bi moral povedati nekdo, ki je tam ze bil.
Jaz hodim zmeraj v Poreč konec junija, začetek julija. Vreme zmeraj ok. V Polidorju ima frendica prikolico in sem bila parkrat pri njej. Luštkan urejen camp. Prijazno osebje in neverjetno lepe ter urejene sanitarije. Ima svojo plažo, vendar camp ni ob plaži. Te pa lahko vozijo z električnim avtom na plažo. Cenovno mislim, da je še malce ceneje kot Zelena laguna in Bjela uvala.
tukaj je super
https://www.kampnjivice.com/si/
AC ni avtocesta, temveč avtocamp.))). Drugače pa, so že vse povedali, zadeva je nova, luštna na uč, vendar brez sence. Plaža je tudi zrihtana u nulo, ampak meni totalno nesimpatična. Ležalniki so en poleg drugega, sicer vsi gledajo na morje, ampak to ni to. Poleg tega imajo v restavraciji glasbo zelo na glas, kar je spet moteče. Na to plažo te vozijo, ja, lahko pa greš tudi peš, pa ni nujno na ta del, lahko greš tudi na plažo v Zeleni laguni, Bijeli uvali……, najlon ali oblečeno:).
Drugače pa, junija hodim že 30 let, pa še ni bilo slabega vremena, tako da ti priporočam ta termin. Še folka ni toliko, kot na višku sezone, glede na to, da si že malo v letih, pa rabiš mir:))).
Te hiške niso blizu morja.
Škoda da nisem prej videla – bi ti svetovala Melia Istrian villas, v Stella Marisu. Sploh hiške z lastnim dostopom do morja so super. Korina, Klara, Leona, Marina….
Škoda da nisem prej videla – bi ti svetovala Melia Istrian villas, v Stella Marisu. Sploh hiške z lastnim dostopom do morja so super. Korina, Klara, Leona, Marina….
Vaš link[/quote]
Hm, zgleda super. Hvala. Iscem se za drugi teden. 😉
Me je pa na slikah malo zmotila “plaza” v smislu, da zgleda precej “storasta” (kamnita). So lahko majhni otroci samostojni pri prehajanju v vodo in iz nje, ali je treba “stalno stat zraven”?
Vaš link[/quote]
Hm, zgleda super. Hvala. Iscem se za drugi teden. 😉
Me je pa na slikah malo zmotila “plaza” v smislu, da zgleda precej “storasta” (kamnita). So lahko majhni otroci samostojni pri prehajanju v vodo in iz nje, ali je treba “stalno stat zraven”?[/quote]
Z vrta tistih hišk moraš po nekaj stopnicah in stopiš na plažico (kamenje vmes zalito z betonom), voda je nizka. Za otroke je super. Pa še ene hiške imajo svoje jakuzije.
Tukaj je plaža lepo vidna
Ja, priznam, da mi je zadeva vsec. Sploh “polpenzion” varianta in to, da imajo “varstvo” na voljo (da lahko z mamico tudi kako urico sama kam mrkneva). 😉 Ampak imam pa malo “strahu” z Murterja, kjer je bila obala podobna in sem moral bit skozi zraven, ker male nenavajane otroske nogice potem padajo v vodo po kamnih in se derejo na vse pretege. :-)))
Tukaj pa je zadeva videti cisto prijazna:
[img]http://www.campingpolidor.com/site/assets/files/1061/pebble-beach-polidor.jpg[/img]
Hej, kaj ni se nihce z mislimi ze na dopustu?!?
—
Novo leto je… Nove pocitnice, nova priloznost za skok na oddih na obalo…
Se kaka izkusnja na temo v naslovu?
Kak predlog? Dobra hrana v okolici?
😉
Za mene je Istra severno od Rovinja neuporabna. V sezoni morje zelo umazano, gneča na plažah nemogoča.
Konec junija morda se gre, a tudi takrat grem raje južno od Rovinja.
Dopust v mobilnih hiškah je meni zakon, res pa zelo drag! Vsekakor pa če že grem v hiške, iščem take, ki so blizu morja. Za letos že rezervirana hiška 30 metrov od plaže. 🙂
Vaš link[/quote]
Hiške so luštne, ja, morje pa mlakuža.
So malce dražje, ja. Tiste pri obali, ki imajo imena. Je treba vedeti, da so ravno zato ohranjene, najemajo jih večinoma tujci. Naše raje, pijančkov, ki uničijo vse, kar jim pride pod roke, tam pač ni. Lansko leto, ko sem bila tam, je bilo vse čisto, novo, res na nivoju.
In? poglej si cene navadnih mobilnih hišic v Istri in Kvarnerju, resda so pol cenejše, so pa zato tudi veliko manjše, slabo opremljene, pač navadni kontejnerji, brez lastnega jakuzija, ipd.
Ja. Mobilne hiske se mi zdijo ravno zato v redu, ker omogocajo sproscenost z otroki. Treba je vedeti, da otrok, sploh kadar je razposajen, kaj hitro tudi kaj “unici”. Naj bo to poticka iz peska in vode na zofi v trenutku nepozornosti starsev,… ali kaj drugega. In tudi jaz hocem biti na dopustu in ne pod stresom, kaj gre lahko narobe. Mobilne hiske in kamp imajo dolocene prednosti in seveda tudi slabosti. So pa nekako najvec udobja, ce zeli clovek preziveti razposajen in brezskrben dopust.
In Vile, ki jih je predlagala gospa sploh niso ne vem kako drage. Ko sem preverjal pod crto, sem izracunal, da bi me vse skupaj stalo nekako 4 tisocake za en teden – vkljucno s polpenzionom in nekaterimi dodatnimi storitvami (za celo druzino). Roko na srce… Tudi mobilne hiske me pod crto ne pridejo toliko manj, kolikor se na prvi pogled zdi. 🙂
Tako da… Sem si spravil povezavo in se predlagateljici iskreno zahvaljujem. Ko bosta vsaj vecji dve dekleti dovolj stari (cez dve let najbrz), bo ravno pravsnja izbira za dopust z izhodiscem za “obisk Slovenije”.
Forum je zaprt za komentiranje.