mnenje o …
Zanima me, kako pa ve gledate na moške, ki se na prvih nekaj srečanjih samo hvali, o tem kako dobro zasluži, kako uživa, kako nima resne zveze (!!!!) ker rajši uživa v savni z prijatelji – včasih tudi kako prijateljico,… Mene osebno to pač odbija, sem mnenja da pretirana hvala kot tudi podcenejvanje se sodita na prva srečanja. Kaj pa ve?
Ja, nekoč sem spoznala enega takega. vso noč mi je težil s tem, koliko ima denarja in koliko ga bo še imel, koga vse pozna od znanih, bogatih in slavnih, kako se vse ženske mečejo za njim, kako ga je na začetku njene kariere “sral” s Heleno Blagne, celo moški se mu ne morejo upreti… na koncu, po več dolgih urah teženja, pa je rekel: “Kaj pa kaj ti? Dej še ti kej povej o sebi!” “Me je že včeraj minilo!” sem mu odgovorila. (ker je bilo že čez polnoč)
Skratka: med nama ni bilo ničesar – valjda!, kasneje sem izvedela, da celo živi s punco (ki ga je kmalu nato pustila), menda pa se je naokoli hvalil, da fajn seksam.
ne vem, kaj je s takimi moškimi narobe, ampak nekaj je hudo narobe! zgoraj omenjeni ima danes menda otroka z neko žensko, ki je ne poznam, ampak se mi zelooo smili… je pa tud butasta, da nasede takim bleferjem!
Forum je zaprt za komentiranje.