Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice MM turist mnenja

MM turist mnenja

Načrtujem potovanje s to agencijo. Kakšne so vaše izkušnje? 🙂

Sem slišala pred časom, da imajo tako našponane programe, da ima človek komaj mal časa za kavo in kaj pojest. No, mogoče je zdaj kaj bolje.
Jaz sicer, tudi iz tega razloga, ne potujem z agencijami.

[sub]Hej!
Ja se strinjam mm-turist je agencija z IZJEMNO natrpanim programom!
Moja izkušnja:
Ko sem šla na Bavarske gradove za 2 dni smo prepotovali celo italijo, avstrijo , nemčijo … ogromno smo videli in bili tudi zelo izčrpani 🙁 Zato ne priporočam te agencije.
No lahko da je kak izlet kaj boljši ampak bavarskih gradov vam NE PRIPOROČAM!!!
[/sub]

No v dveh dneh bolj težko prepotuješ celo Italijo pa še Avstrijo in Nemčijo zraven…
Sem pa jaz tudi slišala, da na izletih z MM tud za kofe ni časa in da pretiravajo z natrpanostjo programov.

Hej! Malo pretiravaš! Tudi sama sem bila z njimi na izletu z njimi, istem kot ti. Mislim da si nismo ogledali cele italije ampak samo nekaj mest na Južnem Tirolskem, V nemčiji pa samo 3 gradove, na Bavarskem. V avstriji pa smo videli le mesto Ettal in mesto Reutte, kjer smo prespali. Ne pretiravat. Se pa strinjam, da je program zelo natrpan, vendar brez skrbi, agencija vam zagotovi, da boste vse kar je v programu tudi videli in res je tako! Odločiš pa se lahko tudi za izlet 3dni, prav tako bavarski gradovi, je popolnoma enak, le program je še malo bolj natrpan
Lp in ne pretiravajte!!!

Meni je pa všeč, da na izletih veliko (in še več) vidim. Kjerkoli in s katerokoli agencijo sem bila, vedno je bil čas za kavo, pa tudi za kaj drugega.

Počivam lahko doma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close