Mleko za telo
Jaz uporabljam od Garnierja body lotion za suho kožo, imam pa tud od Niveje tistega s plus 10-ne vem toč, kako se imenuje- kupim si tud od Oriflameja Milk&Honey, je tud zelo dobr, potem sem imela že od Avona….Ma jz sem čist nora na te zadeve, tko, da jih imam včasih par komadov na zalogi, imam sicer zelo suho kožo zlasti po nogah, tako da se moram redno mazati. Cena? Vsi so dostopni, tako nekje med 1000 do 2000 sit.
Jaz sem si zadnjic kupila v lekarni mleko od Fruit of the earth.Mi je kar vsec,sploh zato ker vsebuje alojo in kakavovo maslo.Tudi cena mislim da ni bila pretirana(krog 3000?)Ce te zanima kaj o njihovih proizvodih si poglej http://www.fote.com/ Mislim pa da je vecina krem za suho kozo.
Najboljše, kaj sem jih kdaj imela, je Lorealov NutriLift, tega obožujem. Ampak, ker je cena pač Loreallova, si ga ne kupim vedno.
Po bolj ugodni ceni pa kupujem Dove tistega z bleščicami, ki lepo diši, koža se lepo sveti, fajn je mehka… tega imam zelo rada. Ampak je Nutrilift vseeno 1A za moje pojme.
Forum je zaprt za komentiranje.