Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Mleko za telo

Mleko za telo

Zanima me katero mleko (po dokaj dostopni ceni) uporabljate in se vam zdi najboljše?

Lep pozdrav!

Jaz sem nekaj časa uporabljala L’Oreal Body Cocoon. Pa mi je zelo odgovarjal. Ker pa je cena kar velika – okoli 1000 sit, sem si zdaj kupila od Balea Cocos lotion – tega se dobi v DMu pa še manj kot 500 sit je.
To je pa moje mnenje.

lp

Jaz uporabljam od Garnierja body lotion za suho kožo, imam pa tud od Niveje tistega s plus 10-ne vem toč, kako se imenuje- kupim si tud od Oriflameja Milk&Honey, je tud zelo dobr, potem sem imela že od Avona….Ma jz sem čist nora na te zadeve, tko, da jih imam včasih par komadov na zalogi, imam sicer zelo suho kožo zlasti po nogah, tako da se moram redno mazati. Cena? Vsi so dostopni, tako nekje med 1000 do 2000 sit.

Od loreala Nutrilift

Meni je najboljše slezenčevo mleko od Justa – sicer ni poceni, ga pa imaš za dolgo saj ga uporabljaš v minimlanih količinah. Do sedaj boljšega mleka še nisem imela, seveda pa gledam tudi na sestavo .

Jaz sem si zadnjic kupila v lekarni mleko od Fruit of the earth.Mi je kar vsec,sploh zato ker vsebuje alojo in kakavovo maslo.Tudi cena mislim da ni bila pretirana(krog 3000?)Ce te zanima kaj o njihovih proizvodih si poglej http://www.fote.com/ Mislim pa da je vecina krem za suho kozo.

Nivea body
Q10 plus najbolšje kar lahko kupiš vsaj zame.Cena nekje okrog 1500SIT

Najboljše, kaj sem jih kdaj imela, je Lorealov NutriLift, tega obožujem. Ampak, ker je cena pač Loreallova, si ga ne kupim vedno.
Po bolj ugodni ceni pa kupujem Dove tistega z bleščicami, ki lepo diši, koža se lepo sveti, fajn je mehka… tega imam zelo rada. Ampak je Nutrilift vseeno 1A za moje pojme.

Bourjois je super, pa se lepo disi.
Body Butter od Freemana
L’Occitane shea butter-ta je pa res malo drag

Zame je najboljši tudi Nutrilift, ker imam zelo suho kožo še sploh pa pozimi, to mleko je pa res dobro. Klara

Jaz pa uporabljam Dove (novega marelicnega ne vm tocno kako se imenuje), ni pretirano drag, tam nekje 800 sit in mi zelo odgovarja. Pred tem pa sem imela od DM in imam izredno suho kozo, potem pa sem se bolj dobila. Zdaj ko pa uporabljam Dove pa je super.
Ti priporocam.

Lp, monca

“Fruit of the earth” z aloa vero in E vitaminom (cca.3.000 SIT)

krema za telo Q10, za napeto kožo od nivee in pa mleko za po sočenju – tudi od nivee (svetlo modra steklenička)…..meni to najbolj ustreza….lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close