Mlečni riž -zmrzniti?
Naša tamicena je nora na mlečni riž…zdaj je že postal njen vsakodnevni jutranji ritual…preden gre v vrtec mlečni riž. No, te zadeve pa v trgovinah ravno niso najbolj poceni, pa sem razmišljala, da bi ga enkrat skuhala, kaj vem, dva litra, pa ga dala v manjše posodice in zmrznit. In bi potem vsak večer vzela eno šalčko ven. Kaj pravite? Bi to šlo? Zmrznjeno mleko? Sama nisem prepričana…
hvala in papa
Zakaj pa ne ?
Dobro se mora predhodno ohladit in kasneje dat v skrinjo !
Jaz sem celo svoje mleko ki sem si ga napumpala ,ker je pač tamal spal in spal zaradi zlatenice.
In po nasvetu patronažne sestre ,ki se ji iz srca zahvaljujem za njene nasvete ,da si naj s črpalko mleko izčrpam in ,da lahko dam zamrznit.
Zakaj pa pol ml.riž ne bi mogla ?
Če lahko dodam en čisto dobronameren nasvet.
Če kupuješ mlečni riž v lončkih, to ni to, kar bi označeval za dobro in kvaitetno prehrano, ampak je to čisti junk food, poln kemije in totalno neprimeren za otroke. JAz jima te svinjarije nebi nikoli kupovala!
Nasportno pa je doma kuhan mlečni riž zelo zelo zdrav. In se strinjam s predhodnicama, da ga enostavno skuhaž vsak drugi dan in ga drugi dan pogreješ tako, da ga zaliješ z dodatnim mlekom in podgreješ na štedilniku, drugače se ti lahko prismodi.
Forum je zaprt za komentiranje.