Mlajšo učim vse
Anonimno 8801, 30.09.2025 ob 13:18
Mlajšo učim vse, kar jo zanima, da bi dobro znala in probala. Kaj se bi rade učile in znale?
Moja mlajša sestra je še nedolžna bar jas tako vem in tudi mislim. Ni še mela nobenga muškega znači da je še neraztegjena. Tudi ne vem da bi si kaj not tiščala. Jas sem ji že nekaj razlagala kako to gre bi pa bilo fajn če bi ji ti to pokazal. Nisem jo še čisto prepričala a bo pristala če nisi prestar umazan debel zanemarjen. Denar pa prec gre meni na roko brez tega ne bo nič. Lah se vama pridružim da jo ne bo strah pa da boš lepo nežno delal s njom.
Zdaj pa ti napiši kak si in kolk ponujaš?
Anonimno 4241, 30.09.2025 ob 15:21
matematiko in fiziko
Lahko te to učim. Ti bi se učila? Mi sporočiš na ucimznam@gmail.com, da se dogovoriva?
Ismeta, 30.09.2025 ob 16:15
Moja mlajša sestra je še nedolžna bar jas tako vem in tudi mislim. Ni še mela nobenga muškega znači da je še neraztegjena. Tudi ne vem da bi si kaj not tiščala. Jas sem ji že nekaj razlagala kako to gre bi pa bilo fajn če bi ji ti to pokazal. Nisem jo še čisto prepričala a bo pristala če nisi prestar umazan debel zanemarjen. Denar pa prec gre meni na roko brez tega ne bo nič. Lah se vama pridružim da jo ne bo strah pa da boš lepo nežno delal s njom.
Zdaj pa ti napiši kak si in kolk ponujaš?
Tvojo sestro lahko učim in lepo z njo, kar ona hoče probat. Sem vitek, urejen, nežen, prilagodljiv, mobilen… Za plačilo se moramo zmenit. Koliko si ti mislila, da ti plačam za srečanje s tvojo sestro? Lahko mi sporočiš na ucimznam@gmail.com, da se podrobno zmenimo?
Forum je zaprt za komentiranje.