Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mlajši

Mlajši

Pozdravljeni,

Spoznala sem 11 let mlajšega fanta od mene. Zanima me kaj mislite o taki vezi? Pravi da ima rajši starejše (sama imam 35 let), ker so bolj izkušene.
Ali mu gre samo za sex?

Izkušene? Da! Toda ne samo v seksu, v vsem! To je tudi meni zelo všeč.

Zakaj pa ti je to všeč? Razlika je ful velika. Kako gre to v npr. skupnem življenju?

Moja dva prijatelja imata še večjo razliko v letih, on je 13 let mlajši. Skupaj sta nekaj let, imata že otročka… super jima gre.

Svaka ti čast!

Nič narobe, uživaj naprej. Naj zmaga ženska dominanca (pa nisem feministka)

Razlika ful velka? Moj fotr pa mama sta 10 let narazen – pa sta mela mene pa brata brez problema 🙂

Zakaj všeč? Poglej si malo naokoli – same zafnane punčare, k ne ločiš a je stara 14 al 22! Nobena nima pojma o ničemer, vse preobremenjene z materijalnimi zadevami, s hujšanjem, s fancy lokali, kjer hočejo biti opažene, in kaj je najbolj sramotno – nobena ne zna uživat. Aja – pa delajo se ful nedosegljive,…

NOBENA – bom raje rekel večina 🙂

Moja kolegica je imela 12 let mlajšega. V začetku je bilo super, poročila sta se, potem pa je fantek zajadral v zabave in začel hoditi s puncami svojih let. Pazi, da se to ne zgodi tudi tebi. Zdaj sta že ločena!!

Abisal, saj veš, da niso vse mlajše punce tako “nekakovostne”, verjemi mi, da marsikatera na prvi pogled nedosegljiva (princeska) čaka na tako prijetnega tipčka kot si ti. Meni se zdi, da ima partnerstvo z istogeneracijskim partnerjem svoje prednosti, nimam pa nič proti parom kjer je velika starostna razlika..

Hja SUNSUN – imam izkušnje 🙂 Popolnoma sem se predal taki lepi princeski, ji dal srce in sebe, jo za valentinovo zbudil z vrtnico, ki sem jo šel ob 6h iskat na tržnico, jo spoštoval kot kraljico, potem pa,…

Zakaj? Ker je predebela, noče da jo vidim golo, in še, in še in potem sva nehala.

Abisal, mogoče pa ji je namesto vrtnice manjkalo kaj drugega a?

Ja, verjetno. Toda zakaj ni povedala? Sej drgač je pa tole offtopic 🙂 Po pravici nisem glih pripravljen obujat teh spominov, ker se komaj k sebi prišel.

Zakaj ti je tako pomembno, kaj si drugi mislijo? Sama ne veš, kaj hočeš?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Sem bila že enkrat ful razočarana. Bil je 6 let mlajši. Pa se zato nočem kar spustit v vezo. Kosem ga vprašala, kaj pričakuje od najinega poznanstva, mi ni odgovoril. Vidiva se samo takrat, ko on hoče.

Če je on zdaj star 24 let, po moje še ni ravno pripravljen za ful resno zvezo. Lahko pa tudi – ti ga poznaš in ti boš najbolje vedela kakšne namene ima s tabo, koliko je iskren ipd.
Drugače pa sama nekak nisem navdušena nad tem, da je fant mlajši od mene. Najraje imam, če je star tako kot jaz ali pa do max. 4 leta več. Naj te pa ne skrbi kaj si drugi mislijo – ljudje si tako uničujemo življenje, ker nas brigajo vsi drugi.
No, ja, čeprav lahk tud sama priznam, da je tud kak mlajši lahk zelo simpatičen:-)) Ampak to je pa tud vse.:-)

Moti me to, ko si napisala: Vidiva se samo takrat, ko on hoče.
Kaj pa dela takrat, ko ti hočeš in zakaj samo takrat ko on hoče??????

lp

Ima izgovore, da je pozno, pa dajva rajši jutri, poseda s prijatelji na pivu, po eni strani pravi da ni samo sex, a dela ravno obratno.Ne vem kaj naj naredim.

Če je tak neodločen kreten, ki raje popiva z brezvezniki, kot da bi s emalo lotil ženske, je mogoče res bolje, da ga pustiš in si najdeš drugega.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kater kreten zamenja raje flašo za babo (oprostite izrazu, samo se rima) – ALKOHOLIK!!!!!!!!!!

ce je tako, potem nimas iskati resnih namenov pri njem…ce je ze na zacetku tako slabo, ne bo nikoli bolje…pusti ga in poisci pravega dedca (lahko tudi mlajsega :)), ki bo imel cas VECINOMA zate.

Ni fora v letih, ampak v odnosu. Kako se obnaša, kako si ti zadovoljna zvezo…

Ja pa še res je!
A se ti zavedaš,kolk je boljše robe na tržišču. Eni živijo od samoreklamiranja, drugi pa pravijo poskusi me-dobro blago se samo hvali.
Če se mene vpraša , pa vem da se me ne-zgolj dobronamerni nasvet. Pusti mu svojo pot ti pa pojdi naprej-TO SI ZASLUŽIŠ!!!!!!BOLJ SE CENI!!!!!

Predvsem za sex. verjemi, te mladce čez čas, če se to razplete v kaj več, začnejo motit tvoje gubice, pa vprašanja, če si njegova mama…pa pogledajo za mlajšimi…tko pač je, kruta realnost…

Pusti ga….očitno te ni vreden…Kar se pa tiče same veze mlajši moški – starejša ženska je pa čist od posameznikov odvisno. Sama imam slabe izkušnje, na drugi strani pa vsaj dve moji nanki zadevo furata …in to krasno.
Pa lep pozdrav

valentinovo ja

Moj mož je 5 let mlajši od mene.
Sva peto leto skupaj, se razumeva super in imava lepega dojenčka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close