Mlajši
Razlika ful velka? Moj fotr pa mama sta 10 let narazen – pa sta mela mene pa brata brez problema 🙂
Zakaj všeč? Poglej si malo naokoli – same zafnane punčare, k ne ločiš a je stara 14 al 22! Nobena nima pojma o ničemer, vse preobremenjene z materijalnimi zadevami, s hujšanjem, s fancy lokali, kjer hočejo biti opažene, in kaj je najbolj sramotno – nobena ne zna uživat. Aja – pa delajo se ful nedosegljive,…
NOBENA – bom raje rekel večina 🙂
Abisal, saj veš, da niso vse mlajše punce tako “nekakovostne”, verjemi mi, da marsikatera na prvi pogled nedosegljiva (princeska) čaka na tako prijetnega tipčka kot si ti. Meni se zdi, da ima partnerstvo z istogeneracijskim partnerjem svoje prednosti, nimam pa nič proti parom kjer je velika starostna razlika..
Če je on zdaj star 24 let, po moje še ni ravno pripravljen za ful resno zvezo. Lahko pa tudi – ti ga poznaš in ti boš najbolje vedela kakšne namene ima s tabo, koliko je iskren ipd.
Drugače pa sama nekak nisem navdušena nad tem, da je fant mlajši od mene. Najraje imam, če je star tako kot jaz ali pa do max. 4 leta več. Naj te pa ne skrbi kaj si drugi mislijo – ljudje si tako uničujemo življenje, ker nas brigajo vsi drugi.
No, ja, čeprav lahk tud sama priznam, da je tud kak mlajši lahk zelo simpatičen:-)) Ampak to je pa tud vse.:-)
Forum je zaprt za komentiranje.