Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mlajši moški

Mlajši moški

Pa tud če je večja razlika, pa kaj.

Meni je ta malomeščanska mentaliteta “joj kaj bodo pa sosedi rekli” res smešna..Boli mene ***** za sosede in za okolico, jaz živim zase, ne za njih.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tako lepo si napisala, da me kar “boli”. Sanje mi res ne more nihče vzeti, pa čeprav bo verjetno to vse kar si “smem” želeti. Hvala!

ŽIVLJENJE SE NE MERI S ŠTEVILOM VDIHOV, KI JIH NAREDIMO, TEMVEČ S TRENUTKI, KI NAM DIH VZAMEJO.

…S TRENUTKI, KI NAM JIH VZAMEJO…všeč mi je…veš, se mi zdiš malo žalostna, že ves čas…sej tud mene kdaj napade, pa si pomagam z dobro knjigo, ful semintjaromantično…pa si kupim kaj lušntega, pol pa spet lahk familio pocartam…drugače pa VSE NAJ v novem letu!!!!!!!

se še kdaj bereva!?

Jaz se pa potolažim ali pa še bolj razžalostim z slušalkami na glavi in mojo instrumentalno glasbo.Se zvijem v klobčič na sedežni in sanjarim, solze pa kar same tečejo, ker vem, da sem se vsaj 10 let prezgodaj rodila. To sem doživljala ko sem bila še najstnica. Zakaj zdaj?????????? Po drugi strani sem pa srečna, ker sem v sebi odkrila, da sem še vedno ženska “ki si želi”.

Sex, fantazija, želeti si…super, pozitivno, še boljš pa, ko veš, da si tudi tebe nekdo želi, mal osvajanja in flirtanja – se ti kar naenkrat smeji in se maš dobr…
Sem slučajno uletela na ta forum (cca 1, 5 mes nazaj) in ugotovila, da se majo tlele kar dobr, mal zavidam KIRU in backi njuno sproščenost, drugače pa, sem vesela, da sem ženska in sem na svojo ženskost ponosna in se super počutim, ko vem, da moj dekolte dela zmešnjavo v moških glavah…

Oprostite, *****, Cukrček, Spider in ostali, spregledala sem leta ( 22 in 27), moj post je bil namenjen sami, ki je zagledana v 17 let mlajšega.
Ti, ***** pa ne vem zakaj bi sploh komplicirala, ker razlike praktčno ni, ali pa je zelo slabo opazna. Jaz recimo hodim s štiri leta mlajšim in razlike ni videti. Uživaj dokler lahko *****!
Pozdravček!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close