Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mlajši moški

Mlajši moški

so zudi vam ženske ali pa moški 😉 všeč mlajši moski???

meni se zadnja dva meseca dogaja ravno to, čemure sem vedno rekla, da mlajših od sebe pa ne.

no, odvisno kok si ti star/a… (je razlika če si 18 al pa 30)
pa koliko let mlajši so ti všeč.. (2 leti al 10 let)

Ne, meni se ne dogaja in tud dvomim da se mi kdaj bo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, zagledana v 17 let mlajšega( 43-26).

stara 27 on 22

Jaz sem stara 27 let moj fant, s katerim sva skupaj že 4 leta pa 24, torej tri leta razlike. Pa kaj. Če je nama ok, potem je vse ok!!!

Hehe

ne vem, v čem je fora .. a najprej za starost vprašate, pol pa vagate, če vam je nekdo lahko všeč al ne … čudno

ne cicaa ampak potem ko ti je nekdo že všeč zveš kolk je star

ZAKON ***** – ti so pravi….kar drži se takšnih – iz lastnih izkušenj ti povem…

v napad, natja

Vau, če sta ljubimca, sem ti kar malo nevoščljiva!

Nimam problemov s tem, sm vedno mal starejše od sebe preferirala (par let).

Nisva ljubimca, sva prijatelja, jaz ga gledam kot moškega, ampak on tega ne ve.

sem babica 12 vnučkov in všeč mi je 25 let mlajši. Povejte mi kako naj ga izbrišem iz glave ali ga dokončno osvojim?

vesela bom vaših odgovorov in nasvetov.

Hvala

Če ga ne boš znala osvojiti, ti bo slej ko prej itak šel iz glave. Sčasoma se te stvari same od sebe uredijo.

Jaz sem 29, moja punca pa 34 in se zelo dobro ujemava.
Verjetno se pred 10 leti nebi, ampak starejši kot si, manj je razlika opazna.

20 let nazaj sem ljubila tri leta mlajšega od sebe, bala sem se govoric in sem ga pustila, danes ne bi tega nikoli več naredila in bi poslušala glas srca,ker mij e on takrat vračal ljubezen, danes pa ga ni več med živimi,
zato ne oziraj se na druge in ,še to to prišepnem, da tudi danes še vedno raje pogledam dobrega mladca kot pa zavaljenega in slinastega starca

pa pogum in srečno, beruška

Mogoče nekoč, nekje, …iskreno, prvoščla bi ti ga…še nisem poskusla, sem pa prepričana, da so ne samo “iskrice” ampak pravi “ognjemet”.

Ja, Tajša, nekoč nekje pa mogoče res, ker enkrat se je že vse tako “peljalo”, a se je vse sesulo v prah zaradi moje previdnosti in bojazni da se bo ustrašil, čeprav vem, da sem mu “simpatična”. Kaj bi dala, da bi videla v njegovo srce in kaj si v resnici misli o meni.

sama, ne bodi žalostna…mal učke zapri in se ga dotakn…ko bo pa prilika, pa poskus samo stat v njegovi bližini in si ga zaželi, opazuj ga, ljubkuj z učkami…če bo kemija ta prava, bo že vedel kaj mu pošiljaš…če seveda to želiš…
MA KAJ VEM, ENKRAT SE ŽIVI, ODLOČITEV PA JE SEVEDA SAMO TVOJA – BI REKLA DA MI HORMONI NAGAJAJO (ne me več brat), zadnje čase samo moške gledam in sanjarim – nič ni več tako kot je včasih bilo…

Dej ne norte ženske, ne spodbujajte je. Si predstaljate da se res spusti v razmerje s tem mladičem in da se to razve. Sramota da je ni večje. Predstavljaj si, sama, da se v tvojega sina spusti gospa v zrelih letih. Verjetno ti ne bi bilo prav. Pozabi ga, sama, in si omisli sebi vsaj približno primernega. Pa ne mislim nič slabega. Veliko sreče!

Tud mlajši, poleg starejših in enako starih.

Haloooo..ona je 27, on pa 22….kje je tu enka velika razlika res ne vem.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

ja ej, sploh ne razumejo vprašanja!!! to je kakor,da bi jaz pa Spider- recimo, on rosno mlad jaz ….. to je to ne pa o par let razlike

jaz sem skoz imela mlajše…, ampak to ni to, če želiš resno zvezo..! VERJEMI!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close