Mlajši moški
20 let nazaj sem ljubila tri leta mlajšega od sebe, bala sem se govoric in sem ga pustila, danes ne bi tega nikoli več naredila in bi poslušala glas srca,ker mij e on takrat vračal ljubezen, danes pa ga ni več med živimi,
zato ne oziraj se na druge in ,še to to prišepnem, da tudi danes še vedno raje pogledam dobrega mladca kot pa zavaljenega in slinastega starca
pa pogum in srečno, beruška
sama, ne bodi žalostna…mal učke zapri in se ga dotakn…ko bo pa prilika, pa poskus samo stat v njegovi bližini in si ga zaželi, opazuj ga, ljubkuj z učkami…če bo kemija ta prava, bo že vedel kaj mu pošiljaš…če seveda to želiš…
MA KAJ VEM, ENKRAT SE ŽIVI, ODLOČITEV PA JE SEVEDA SAMO TVOJA – BI REKLA DA MI HORMONI NAGAJAJO (ne me več brat), zadnje čase samo moške gledam in sanjarim – nič ni več tako kot je včasih bilo…
Dej ne norte ženske, ne spodbujajte je. Si predstaljate da se res spusti v razmerje s tem mladičem in da se to razve. Sramota da je ni večje. Predstavljaj si, sama, da se v tvojega sina spusti gospa v zrelih letih. Verjetno ti ne bi bilo prav. Pozabi ga, sama, in si omisli sebi vsaj približno primernega. Pa ne mislim nič slabega. Veliko sreče!
Forum je zaprt za komentiranje.