Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mlajše partnerice

Mlajše partnerice

Tisti ki imate mlajše partnerke (15-20 let) kaj ste pri njih opazili,kako ste se osvojili… in… se strinjate s trditvami, da so tovrstna razmerja(predvsem intimno) izredno bogato.

Pa ne mislim da so stare 15-20 let pač pa da so toliko mlajše od partnerja.

Jaz sem star 29 let in sem imel razmerje z 14 letno punco,bilo je res lepo, vendar sem takrat star 15 let. :)))

To bi mogla jaz mojega vprašat, ko je 24 let starejši od mene. Rekel je samo, da si ne predstavlja da bi bil z ženkso nad 30. Razen, če bi se trenutna partnerica postarala z njim. Intimno… hm… zame je sigurn slabše, čeprav ima dobro atletsko postavo in zgleda vsaj deset let mlajši, sam je čist drugač. Ni nrk boom, kot sem pričakovala…

xtrm napisal:

> Ni nrk boom, kot sem pričakovala…

Točno! Takšnega kot je Boom je težko najt 😉

:)))) Nisem vedla, da ma kdo tak nick :))))) Dobr, pol te morm pa sprobat :)))

ti samo povej kam ti pošljem vzorček :-))

jest sm 20 let mlajša od njega..ne vem, najbrž samo bežna avantura, trenutno ga pač privlači mlado meso… lahko pa da res čuti kej več – še ne vem:)

Pikaa, pa je tvoj tip samski ali se samo dela, da je? Veš, prevarana biti je grozno težko

je samski..ali pa se dela, pa ne vem ?! (lahko sem slepa!) ;(

No sreča sem jaz za svojega 100%… Uh, še to… Že itak je edini moški, ko se sploh fajn počutim zraven 🙂

Ma saj jaz sem tudi prepričana, čeprav včasih malce podvomim. Po kolkem času te je predstavil doma?

js sem tudi mlajša…14 let…pa je ful fajn..razlika se med nama ne čuti… meni se itak ne zdi da bi bil kaj starejši…sploh, ko mu ne zgleda… res pa je, da je najina zveza hitro postala resna…sorodnikom me je predstavil že po 2 mesecih….

Nočem da me :)))) Kljub temu pa poznam nekaj njegovih sorodnikov, ker pač ni šlo drugače…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close