Mlajša mi n gre iz glave
Zaljubljenec vsako prijazno potezo druge osebe razume kot potrditev, da je tudi ona zaljubljena. Pred leti, ko se sem se preselila v nov okoliš, se je okoli mene pletel precej starejši sosed. Bila sem prijazna, ker se mi je vedno zdelo, da je s sosedi dobro biti v dobrih odnosih. Stari ni spustil prilike, da se ne bi ukvarjal z mano, nekoč mi je na telefonu celo pokazal svojo golo fotografijo s plaže. Verjetno je zaradi moje prijaznosti misli, da me zanima, pa me ne bi niti, če bi bila mrtvo pijana. Razmisli, če ne gre v tvojem primeru za nekaj podobnega. Oziroma, kot to piše že v marsikaterem postu pred mojim, ali ne gre za to, da to, da ti je všeč, predvsem godi njenemu egu, da pa ne bi nikoli želela nič več. No, mogoče pa bi se spustila v kakšno krajšo afero, pa še to zgolj zato, da bi si dokazala, da lahko drugim, dobro situiranim ženskam z družino mirno skoči v zelje, če to želi. Nekatere ženske (mogoče pa tudi moški???) so namreč zelo tekmovalne in rade dokazujejo, da bi lahko imele tipe od drugih žensk, če bi jih le hotele.
Lahko pa, da bi se celo želela spustiti v kaj resnejšega s teboj. Ampak če je še mlada, še marsičesa ne ve. Preprosto povedano, lahko da je zelo naivna. In kaj lahko bi se zgodilo to, kar pišejo tudi drugi pred menoj – namreč, da bi te hitro zamenjala z mlajšim. Mogoče celo po tem, ko bi ji že naredil kakšnega otroka. Res pa je, da si tudi ti precej naiven, če razmišljal o razdoru družine zaradi nečesa tako mimobežnega, kot je zatrapanost v neko precej mlajšo smrkljo. Pazi, da ne boš na koncu ostal sam in ponižan, zapuščen od žene in od mlajše ljubice, ki te v resnici ne bo nikoli hotela imeti na dolgi rok in ti gospodinjiti tako kot ti žena.
ni več tako čvrsta hahahahah
ja ti si pa sigurno čvrst kot 20letnik, kajne? pri tebi zakoni staranja seveda ne delujejo, ti si vedno mlajsi kakopak :))))))
ko bi vedeli stari dedci kako ste smesni in pateticni s temi vasimi wannabe osvajalskimi pohodi nad mlajsimi. sluzavci, ki mislijo da so sad pozelenja vsake, ki pride mimo, ker imajo denar. taksni so najbolj ogabni. da kozlas, ko ga samo vidis, kaj sele da spregovori. seveda kdaj kaksna sponzorusa tudi podleze. ampak to meni ne bi bilo v ponos. ker boste odpikani tako, ko pride mimo en z malo debelejso denarnico 😉
upam resno, da zena tole prebere in te s tvojim upadlim ogabnim crvom med nogam brcne iz hise kolikor si dolg in sirok. pa naj se ti zatakne tvoj denar v grlu sproti. potem se ne bo vec tako tezko odlocit kaj bi storil z svojim pateticnim zivljenjem revez ubogi.
Sem otrok ločenih staršev in me oče na smrtni postelji nobenega odpuščenja ni prosil, saj je bil dober oče kljub temu, da so se njegove in mamine poti razsle. Sva imela vedno dobre odnose, boljše kot z mamo, in sem mu privoščila srečo. In ja, on je bil tisti, ki se je zaljubil in odšel. Odnos otrok oče in odnos mati oče sta dva različna odnosa in sta neodvisna drug od drugega. Lahko je nekdo zanič mož in super oče ali obratno. Ni pravila. Le eno drži kot pribito: nesrečen človek ni sposoben biti dober starš.
[/quote]
Odnos s partnerjem ima več faz in sigurno pridejo obdobja, ko bi najraje šli od svojega partnerja, ko nismo srečni z njim… Ampak to je proces v vsakem odnosu.
Kdaj se odhod tudi izkaže kot dobra odločitev, ampak večinoma žal ne, vsaj ne na dolgi rok.
Tvojemu očetu se je očitno izšlo (predvidevam pa, da ni odšel z bistveno mlajšo žensko, s katero je prej varal tvojo mamo). Bi enako pisal, če bi bil sedaj tvoj oče sedaj sam v neki garsonjeni v najemu? Ali če bi se potem zapil? Bi enako pisal, če bi nova očetova partnerka dosegla, da prekine odnose s teboj? Itd. Že kar takšnih in podobnih zgodb po ločitvi sem slišala. Ti ljudje so verjetno pa malo bolj nesrečni kot v zakonu, se ti ne zdi?
Saj vsak se na koncu odloči po svoje, pa tudi sam trpi ali uživa posledice, slabe ali dobre.
Se strinjam z napisanim.
Ampak on ne pise, da ni srecen, se manj o tem, da je nesrecen.
ON pise o tem, da bi se mal poigral z mlajso.
To nima veze s sreco – to ima veze s staranjem
Druga puberteta ga daje….
Joopj, kolk ipam, da zvem kako se je razpletlo….
[/quote]
Nobena druga puberteta ni, le naveličanost in zaciklanost v rutino, z nekom, ki ga ne ljubi. Ko je ljubezen vmes ni nič težko. Tako pa trpijo vsi. Mar bi šel narazen pa imel 100 mlajših, bi bilo bolje za vse vpletene.
Slej ko prej boš skočil čez plot…se pa prej vprašaj če se ti splača. “Pogovori” se s to ta mlado če hoče kaj več ker po moje ti bo pol žal ker boš toliko let, toliko vsega zavrgel za eno ali več noči za nekoga ki mu gre samo za seks. Raje si začini življenje z ženo…imata se rada, prav tako je seks z nekom ki imaš čustva do njega vlko boljši.To itak sam veš.?
Če pa imaš kakšna čustva do tamlajše in bi ti rad kaj več od nje,…pomeni da ti ne gre samo za seksualno privlačnost in potem je večji problem.
Na kratko: naredi kot ti narekuje zgornja glava? in seveda srce.
Poslušaj sebe, razmisli..nobena ženska si moškega noče delit, tako da ljubica je lahko pol užaljena v primeru če se boš enkrat odločil da maš dovolj, če te bo pekla vest…bo zihr kaj rekla…
Žena ti ne bo oprostila…jaz ti ne bi če bi bila no?
Rajši vama z ženo pripravi en vroč dejt in bo.
Vso srečo!
Si kot razvajen otrok – hočem se najesti slaščic zdaj takoj in vseh, pa me ne briga, če mi bo potem slabo. Zaljubljenost je minljiva, ena taka hormonsko podivjana žverca. Počakaj, da se ti ohladi, pa potem ukrepaj in ravnaj, ko ne boš več mislil s “ta spodnjo” glavo. Tudi ti boš en-dva-tri malo oslabel in postajal vedno bolj ohlapen, v vseh ozirih. Si bo lahko tvoja žena omislila enega krepkega, čvrstega mladca? Ji ne boš zameril, se počutil opeharjenega, manjvrednega? Mladenka se pa malo razgleduje po svetu in v tvoji hiši se verjetno nahaja zaradi nekega zaslužka, pa bi si ga rada še malce povečala. Malce koketno se vede, da bi kar se da iztržila, ti pa si ji nasedel. Enega podobnega sem dala pred davnimi leti na čevelj. Še zdaj mu je žal. In žalostno je, če morajo o tem kaj vedeti tudi otroci …
Ni pravila, 10.01.2021 ob 16:57
Vsak gleda na to s svoje perspektive… Ti si ostal doma, v nesrečnem zakonu, zato se zdaj pač tolažiš, da je vsem, ki se odločijo drugače, žal. Pa ni res. Odvisno od situacije. Če gre samo za trenutno zaslepljenosti, je seveda narobe kar oditi, je pa to jasen signal, da ti doma nekaj manjka. Da sta z dolgoletno partnerico zanemarila svoj odnos, ali pa se celo na samem začetku povezala iz napačnih razlogov, kot toliko drugih… Če pa gre za pravo, obojestransko kemijo, ki jo poskušaš zadušiti, pa ni tako enostavno, pride kot boomerang za teboj, in ti je vse življenje žal.
Res pa je tudi, da smo ljudje različni, tako kot je nekaterim najpomembnejše golo življenje, četudi je polno bolečin in trpljenja, kot pa kvaliteta življenja, tako je nekaterim pomembnejše da so z nekom, da imajo neko varnost (nekoga, ki jim bo na stara leta pral gate in jih negoval v bolezni), kot da bi resnično ljubili.
Na smrtni postelji pa vsi, brez izjeme, vedno bolj obžalujejo tisto, česar niso storili, kot tisto, kar so, pa čeprav se je morda kasneje izkazalo za napako.
[/quote]
Bla, bla, bla. Koliko pa je takih, ki so razdrli družine in jim je na smrtni postelji žal ter otroke prosijo za odpuščanje. Ni pravila, vsak naj živi po svoji vesti. In ne delaj ljudjem tisto, česar ne želiš, da bi drugi delali tebi. Če te zamika nekdo drug, zaključi razmerje in pojdi dalje, ne moreš delat na svoji sreči na nesreči nekoga drugega. Si človek z vestjo in razumom, če si pa žival pa jej tud s tal, hodi po vseh štirih in serji, kjer ti pač pride.
SE popolnoma strinjam,najprej zakljuci in se loci,nato zacni na novo.
Ker sreca,ki je ustvarjena na bolecinah drugih ne uspe. In ja…revcki,kot ste… si upate trditi,da vi res nic niste narobe naredili…..na stara leta…obupanci…ki prosijo odpuscenje…ker ugotovite…da ste ostali sami…se otroci vas ne povohajo…to kar dajes to dobis….
prezmeden, 05.01.2021 ob 15:33
Srečno poročen, daleč čez 40 let, trije otroci, kariera za mano in se mi več ne da saj sem dobro situiran. Žena gospodinja, ni več tako čvrsta kot nekoč. Rad jo imam in ni mi hudo z njo, saj veste kako je to….
No, ena precej mlajša se potika pri nas doma in sva se zelo dobro poštekala. Res, lahko rečem, da je tudi iz njene strani nekaj. Kaj narediti, otroci so že nad 10, sam ne vem, če bodo glih razumeli. Saj žene ne bi zapustil, ampak na dveh mestih hkrati pa tudi ne morem biti.
-
In prepusti mlajšo kakšnemu bolšemu s hrbtenico in jajci ti si pa govori kako dobro ti je doma in kako srečen si pa morda bo manjkrat treba popravit fasado hahaha
to da se z žensko poštekaš, ne poemni, da bo tvoja ljubica. Mislim ljudje božji a niamte lifa in se ne pogovarjate z nikomer?
lahko si ji všeč kot oseba in se ji je lepo s teboj pogovarjat in družit. Namesto da razmišljaš s spodnjo glavo, jo ključi v vaše družinsko življenje in boš videla, kaj bo naredila in kako bo ravnala. Morda se celo z ženo zašteka in postaneta kolegici.
yori, 16.01.2022 ob 18:49
to da se z žensko poštekaš, ne poemni, da bo tvoja ljubica. Mislim ljudje božji a niamte lifa in se ne pogovarjate z nikomer?
lahko si ji všeč kot oseba in se ji je lepo s teboj pogovarjat in družit. Namesto da razmišljaš s spodnjo glavo, jo ključi v vaše družinsko življenje in boš videla, kaj bo naredila in kako bo ravnala. Morda se celo z ženo zašteka in postaneta kolegici.
Najbolš da jo kr predstav ženi kje pa ti živiš? Prpel ti eno svoji pa boš pol povedu a je bla dobra ideja bomo vidl kok bosta “prjatlci” Pa če bosta mele še kkšn las na glavi
Jz sem na istem pa sm se odloču da grem – mam use resorse da poskrbm za otroke in začnem življenje na novo kar bo pa bo. Ta mlada me osrečuje in že samo to, da jo vidim mi polepša dan, je minilo kar nekaj časa, da sem si popredalčku stvari v glavi in na konec koncov, otroci bodo vedno moji – z ženo bom pa poizkusil ostati v dobrih odnosih, a nočem več živeti napol.
Včasih se je za srečo treba le odločiti, pri teh letih realno nimamo več veliko aktivnega življenja pred seboj-ker če bi bil z ženo res srečen,ti ta mlada nebi mešala glave, v ženi bi pa videl tudi kaj več kot to ali je čvrsta.
Dobro se poglej v ogledalo in se odloči kako si želiš preživeti preostanek svojega življenja-
a boš gledal ženo vsako jutro ali se zbujal z mlado – vsak ve zase!
Včasih je treba spustit stare stvari, da lahko pridejo nove, boljše. Pogovori se iskreno s ta mlado, da vidiš kje si.
Če pa res misliš da imaš srečen zakon pa zaključi z mlado in ji ne riši gradov v oblakih.
nekaj novega, 09.01.2021 ob 16:16
OK, sej razumem. Ralno, v 40 letih se bom lahko res jaz te ta mlajše in čvrste naveličal, ker čez 40 let vsekakor ne bo več tako mlada in čvrsta kot je danes to se zavedam. Ja tudi ona bo stara 30, 40, 50 pa celo 60 let……
To se zavedam in me boli. Ampak jaz sem zabljubljen v njo kot je danes in ne razmišljam kakšna bo čez 40 let.
jadnik neumen
ti pojma nimas kaj pomenu biti zaljubljen
Kakšen idiot. Ko je bila žena mlada, je bila verjetno tudi čvrsta in vesela kot ta tamlada, ali pa je bila žakelj že celo življenje? In kaj misliš, da bo s to tamlado, ko bo starejša? Da bo večno ista kot sedaj? Čim jo bo nekdo napumpal ali pa si bo za moža nakopala takega loja kot si ti, bo prav tako nečvrsta in ne vem kaj še vse kot tvoja žena. In kaj bi storil takrat s to tamlado? Jo odpičil kot si ženo in šel po drug model, kajne. Glih te bojo take pri 60, 70 povohale ja. Že zdaj je pravi čudež da te ta tamlada ovohava, verjetno ve koliko imaš na računu. Ali pa nima boljšega dela v življenju kot iskat takele avanture, ker ji je dolgčas in jo je foter pri 12 letih zapustil. Bravo, dober deal boš naredil.
Meni pa ne gre iz glave tista torta iz vitrine v pekarni danes. Je imela čokoladen biskvit pa vanilijevo kremo, potem pa vmes svetlo rjav biskvit in rjavkasto kremo, z orehi ali mandlji, ne vem točno. Tako popolne oblike je bila in sigurno je bila dobra. Žal mi je, da nisem kupila vsaj 1 kos in jo poskusila. Jutri je ne bo več take.
Forum je zaprt za komentiranje.