Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mladost in dolga/resna zveza – mnenja

mladost in dolga/resna zveza – mnenja

Kaj pa je po tvoje “možača”? Meni se veliko bolj nevarne za naivneže zdijo “pocukranke”, lažno materinski tipi žensk. Redko kateri moški “kopljejo dlje”, zato da ugotovijo, kakšna je v resnici. Mislim, da Matjažko ni eksplicitno mislil le na “copatarje”, temveč na tiste moške, ki so sami v srcu dobri in vse ostale vidijo izključno kot dobre. V resnici bi ti morala biti srečna, da ne dobiš takšnega naivneža, ker tisti, ki je naiven na enem področju, je verjetno tudi drugje, takega pa sigurno ne potrebuješ, da ga boš vedno reševala iz godlje :)).

Ne smeva pa pozabiti tudi na nekaj drugega. Moški imajo lahko različne preference. Kakšnega tipa ne bo zmotila pestra preteklost njegove izbranke, če je rojena v premožni in vplivni družini.

A se samo meni zdi, al so ljudje na splošno malo izgubili hrbtenico? Že pri samem spoznavanju ljudi me popolnoma vse mine, če mi kdo namesto roke poda ribo. Pri ženskah še ne vidim tega kot neke grozne napake, ker so se včasih bolj poljubljale “mlahave” roke kot pa rokovalo, ampak pri moškem delu si pa že takoj ustvarim takšen mlačen vtis, ki ga ponavadi ne popravijo. Redko kdaj še naletim na moškega, ki izenači stisk roke ter pogleda v oči. Potem pa res ni čudno, da je tako lahko vzdrževati status alfa samca, če pa ni izzivalcev 🙂

Princeska, kavalirstvo je izumrlo. Enkrat sem šla iz trgovine, pa sem imela v rokah tri polne vreče. Za mano so bili trije fantje, stari tam okoli 20 let. Namesto, da bi kateri od njih meni pomagal odpreti vrata, so čakali, da jaz odprem vrata njim. :))

Se pravi, da je tvoj nasvet, da se ženska od časa do časa naredi “smotano”, da ji kak moški pomaga. No, tudi jaz sem že uporabila ta trik :).

Ne, le malce so se kavalirji razredčili 🙂 Če na Rožniku ne srečaš tigra, še ne pomeni, da jih drugje ni.

Se strinjam. Kavalirstvo lahko pričakuješ le še od bolj zrelih fantov. Dandanes je vedno več razvajenih sončkov, ki nimajo skoraj nobenega spoštovanja.

Mislim, da bi se še vedno našel kakšen kavalir, če se ti pokvari računalnik ali pa pralni stroj…:)

Ja res je Antilopa, ko boš kdaj kaj težkega nosila flikni tiste vreče po tleh pa se mal naredi kot da te je sončarca al pa da rahlo omedlevaš:). Pozimi, ko se mi je akumulator v avtu spraznil pa se pol običajno matram tam da priklopim vse žice. In me je sosed videl kako se mučim, je takoj prihitel na pomoč. In večinoma v takem primeru rečem folku ah sj ni treba bom sama. Sam takrat sem pa rekla hey zakaj pa ne če hoče namesto mene to narest pa naj. Ta tip je bil nekaj čez 30 star, ne vem pa kakšni so 20 letni muloti.

Antilopa

Jah, si predvidevala, da bodo trije simpatični mladi fantje šli s tabo notri na sok, potem pa bi jim prirpavila še kakšno sladico iz domače kuhinje pri Antilopci? 😀

Zakaj pa nisi oblekla krajšega krila, si si čisto sama kriva, da jim nisi nudila priložnosti, da bi ti gledali v noge. ;)) Vaši Primorci so se čisto polenili, praviš?

Štajerci radi pomagamo, drugič si naloži vrečke in pojdi tu čez Puhov most na Ptuju, malo bo ti verjetno krilo dvigovalo, ker je prepih dol po Dravi, ampak saj je toplo….

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jah, si predvidevala, da bodo trije simpatični mladi fantje šli s tabo notri na sok, potem pa bi jim prirpavila še kakšno sladico iz domače kuhinje pri Antilopci? 😀

Zakaj pa nisi oblekla krajšega krila, si si čisto sama kriva, da jim nisi nudila priložnosti, da bi ti gledali v noge. ;)) Vaši Primorci so se čisto polenili, praviš?

Štajerci radi pomagamo, drugič si naloži vrečke in pojdi tu čez Puhov most na Ptuju, malo bo ti verjetno krilo dvigovalo, ker je prepih dol po Dravi, ampak saj je toplo….[/quote]

Hm, tole glede kratkega krila imaš prav, ga bo treba pogosteje nositi :). Ravno danes sem imela oblečenega, pa me je presenetila ploha. Primorci pa so na easy, saj veš, malo muzike, pršuta in vinčka, saj niso zahtevni :)).

Ja, v starih cajtih so se poročal glede na znanje, on je bil štromar, ona pa kmetica pa sta se omožila, da ni blo treba za štromarja zapravljat. Danes pa temu ni več tako, hvala bogu. Moškega ne potrebujemo zato, ker smo šibke, nepopolne, neuke, ampak da ga imamo za svojega tovariša, kompanjona, ki z nami vzporedno teče, se zna pogovarjat, sprejemat in dajat. Da nam je enakovreden partner.

Ja, v starih cajtih so se poročal glede na znanje, on je bil štromar, ona pa kmetica pa sta se omožila, da ni blo treba za štromarja zapravljat. Danes pa temu ni več tako, hvala bogu. Moškega ne potrebujemo zato, ker smo šibke, nepopolne, neuke, ampak da ga imamo za svojega tovariša, kompanjona, ki z nami vzporedno teče, se zna pogovarjat, sprejemat in dajat. Da nam je enakovreden partner.[/quote]
…in to je tudi pravilno. Deloma zato, ker bi s svojim področjem izobrazbe redkokateri koristil 🙂

Ja, v starih cajtih so se poročal glede na znanje, on je bil štromar, ona pa kmetica pa sta se omožila, da ni blo treba za štromarja zapravljat. Danes pa temu ni več tako, hvala bogu. Moškega ne potrebujemo zato, ker smo šibke, nepopolne, neuke, ampak da ga imamo za svojega tovariša, kompanjona, ki z nami vzporedno teče, se zna pogovarjat, sprejemat in dajat. Da nam je enakovreden partner.[/quote]
Bog nam daj čim več tako skromnih žensk. 🙂

Bog nam daj čim več tako skromnih žensk. :)[/quote]Na kakšno časovno enoto? ; ) 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close