Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mladost in dolga/resna zveza – mnenja

mladost in dolga/resna zveza – mnenja

22plus22

Ene 10, saj to niti ni toliko. 🙂

Neredko ženske, ki so imele veliko moških, ko pridejo ven iz “razbijaške faze”, omrežijo potem takšne, ki so nasprotje teh moških za eno noč, moške, ki so družinski tipi, pogosto naivni, preposte dobričine, ki se jim še sanja ne, da imajo žensko z zelo pestro preteklostjo. No, saj če so zadovoljni, ni nič narobe, ampak pogosto jih pač “vozijo” takšne, da so ko eni bimboti zraven, ki se jim nič ne sanja….

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Vem, oprosti. Ni letelo nate. So pa drugi pisali o romih in drugih pa sem zato dodala.

Zanimivo, koliko ljudi postavi seks nekam na dno lestvice, po tem forumu sodeč ženske bolj kakor moški, potem pa minevajo v zvezah leta in sčasoma začutijo, da nekaj manjka….kot strela z jasnega nenadoma pričnejo varati ;)))[/quote]

To še ne pomeni, da pride redko do sexa. Ampak samo, da mi ni pač toliko pomemben. V povprečju sexava 4x na teden..in meni je čisto dovolj. Njemu pa..upam, da tudi.[/quote]

Ne vem no, kaj več šteje po tvojem/ostalim – kvantiteta ali kvaliteta?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Neredko ženske, ki so imele veliko moških, ko pridejo ven iz “razbijaške faze”, omrežijo potem takšne, ki so nasprotje teh moških za eno noč, moške, ki so družinski tipi, pogosto naivni, preposte dobričine, ki se jim še sanja ne, da imajo žensko z zelo pestro preteklostjo. No, saj če so zadovoljni, ni nič narobe, ampak pogosto jih pač “vozijo” takšne, da so ko eni bimboti zraven, ki se jim nič ne sanja….[/quote]

Ne, tri sem imela. Priznam, da me je tega sram. Najraje bi to izbrisala..ampak potem ne bi bila to kar sem. Lej, zakaj in kako je do vsega tega prišlo ne bom tu razlagala. Pač, žal mi je. in kaj naj zdaj? Ve pa moj popolnoma vse. Pa me ima kljub temu rad. In je bil pošteno potrpežljiv z mano na začetku.
Hotela sem povedat samo, da sem pač dala skozi vse kar sem morala, včasih še kaj preveč in to je to.

Neredko ženske, ki so imele veliko moških, ko pridejo ven iz “razbijaške faze”, omrežijo potem takšne, ki so nasprotje teh moških za eno noč, moške, ki so družinski tipi, pogosto naivni, preposte dobričine, ki se jim še sanja ne, da imajo žensko z zelo pestro preteklostjo. No, saj če so zadovoljni, ni nič narobe, ampak pogosto jih pač “vozijo” takšne, da so ko eni bimboti zraven, ki se jim nič ne sanja….[/quote]

Ne, tri sem imela. Priznam, da me je tega sram. Najraje bi to izbrisala..ampak potem ne bi bila to kar sem. Lej, zakaj in kako je do vsega tega prišlo ne bom tu razlagala. Pač, žal mi je. in kaj naj zdaj? Ve pa moj popolnoma vse. Pa me ima kljub temu rad. In je bil pošteno potrpežljiv z mano na začetku.
Hotela sem povedat samo, da sem pač dala skozi vse kar sem morala, včasih še kaj preveč in to je to.[/quote]

In ti se zaradi treh sekiraš oz sramuješ? Smem vprašati zakaj?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

To še ne pomeni, da pride redko do sexa. Ampak samo, da mi ni pač toliko pomemben. V povprečju sexava 4x na teden..in meni je čisto dovolj. Njemu pa..upam, da tudi.[/quote]

Ne vem no, kaj več šteje po tvojem/ostalim – kvantiteta ali kvaliteta?[/quote]

Meni je pomembna kvaliteta. Kadar pride do sexa, je odličen. In pride pogosto. Ampak, če bi imela tipa, ki me pretepa npr in je sex z njim daleč najboljši, bi ga vseeno pustila. Razumeš zdaj?

Hotela sem povedat samo, da sem pač dala skozi vse kar sem morala, včasih še kaj preveč in to je to.[/quote]

In ti se zaradi treh sekiraš oz sramuješ? Smem vprašati zakaj?[/quote]

Zato, ker ni bilo to to. Ker sem v njih iskala tisto kar nisem doma nikoli dobila. In mi do tega sexa ni bilo, ker bi bila res željna sexa. Ampak samo zato, da jim ugodim. Ampak se zase nisem znala postavit. Ampak se učim. in hvaležna sem, da imam takega človeka ob sebi, ki mi stoji ob strani.

Ne vem no, kaj več šteje po tvojem/ostalim – kvantiteta ali kvaliteta?[/quote]

Meni je pomembna kvaliteta. Kadar pride do sexa, je odličen. In pride pogosto. Ampak, če bi imela tipa, ki me pretepa npr in je sex z njim daleč najboljši, bi ga vseeno pustila. Razumeš zdaj?[/quote]

Haha.., saj praviloma nihče ne gre v razmerje tudi zato, da se ga tepe poleg vsega ostalega, razen kakšnih mazohistov, ki jim paše, da se jih tepe 😉 Pogojno razumem 😉

Meni je pomembna kvaliteta. Kadar pride do sexa, je odličen. In pride pogosto. Ampak, če bi imela tipa, ki me pretepa npr in je sex z njim daleč najboljši, bi ga vseeno pustila. Razumeš zdaj?[/quote]

Haha.., saj praviloma nihče ne gre v razmerje tudi zato, da se ga tepe poleg vsega ostalega, razen kakšnih mazohistov, ki jim paše, da se jih tepe 😉 Pogojno razumem ;)[/quote]

No, to je tudi res 🙂

Js bi sam še to dodala da sem sama isto še nedolžna pri skoraj 29.:))), sedaj ravno petting odkrivam in berem v knjigi če lahko zanosim s pettingom:))

Se mi je zdelo ja, glede na tvoje poste. V OŠ nisi dosti poslušala kajne?

Ja saj veš kako je s šolo, saj na tisto banano smo vtikali kondome samo to ni isto. Si pa ravno rolam cajtnge za menstro trenutno, kar dobro vpijajo:) Za tampone bodo pa bati od šampinjonov.

ups krizza no, kaj avtomatski menjalnik si že uporabljala.. ker raje vseeno elekronika kot fizika, veš… čeprav v praksi je bolj varno obratno, vsaj po ruskih principih :)))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Slaba je ta šola. Na katero si pa hodila? Da se je izogibam.
Raje mi povej naslov, ti pošljem vložke.

Na pomožno šolo v Butalah…..by the way Katenjka kje je moja čelada s propelerjem? Saj veš da se ne morem brez nje v peskovniku igrati.

Tako velika punca in še se v peskovniku igraš…

Ti svojo posodim, jaz grem ravnokar ven nekja pametnega spet delat ccccc ne pač resno… pa unim v sosednji temi reči, naj me ne omenjajo ker me to karmično prikliče nazaj :)))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ok, zmenjeno Katenjka:)), potem mi ostane tvoja čelada z bleščicami:))

Ja itak, peskovnik je zakon, zadnjič smo skopali lukno do Kitajske skozi peskovnik.

Škoda, da niste tam še ostali ..

Da je ljubjana balzam za štajerce, prvič slišim (berem). Mogoče ne bi bilo slabo, če svojih izkušenj ne bi tako aplicirala na ves svet (tudi kar se tiče nosečnic ali recimo tistih nekaj fantov, ki so jim všeč plastični joški, tu menda tvoje izkušnje precej odstopajo od povprečja se mi zdi) Drugače jaz imam maribor za svoje mesto, s srcem sem tam haha veš… imaš pa precej mariborčanov, predvsem blokarsko mestnega folka, ki so prilično grobi brez stila, sploh narečje akcent je včasih obupno, trdo prostaško.. mi tu na vesi govorimo bolj mehko cccc
Ti si pa iz sl bistrice?[/quote]

Ne vem, katenjka, ti zdaj omenjša plastične joške, jaz jih že dolgo nisem (razen, ko me ti izzoveš).

No, saj tudi ti posplošuješ, če praviš, da Ljubljana večini Štajercem ni všeč … No jaz imam na Ljubljano lepe spomine, na Maribor pa pač ne, to je moje dejstvo, ki ga nikomu ne vsiljujem :-)[/quote]Tega nisem nikjer napisala, pač mariborčani in iz njegove neposredne okolice imamo za svoje mesto verjetno maribor, nekaj zaradi narečja, podnebja IN vremena, ki je v ljubljani vseeno drugačno, nekja zaradi tega, ker tam puščaš pač domače oz. tiste, ki so te vzgajali, zato se jih večina vrača, pač slovenska navada, ki se menda vse bolj zgublja… saj tudi ti nisi več v ljubljani kolikor razumem, si pač iz manjšega mesta, pa vseeno štajerka, in če se v lj počutiš bolj domače, nihče ti ne brani… kar se mene tiče je insceniran politični mariborsko štajerski fajt še ena neumnost… še to bom napisala, v preteklosti smo bili štajerci dosti bolj enotni kot kolegi preko trojan, kar je imelo za posledico v bistvu državljansko vojno, še ena stvar, ki se je dolga leta uspešno tučkala in ko bi morala biti že poravnana, se vlači naprej. No da je ne bom zdaj jaz.. bom nehala… rada imam belo ljubljano, so reči, ki jih ne bi nikoli spoznala, če ne bi tam živela…

eh napaka… nekaj glupega sem napisala cccc

To je posledica tega, da so one izkušene in točno vedo kaj tipom ustreza, oni pa žal nimajo (dovolj) izkušenj z ženskami. Enostavno so toliko naivni, da ne znajo opazovati, analizirati, včasih postaviti tudi žensko “na preizkušnjo”, da ugotovijo njen pravi značaj. Matjažko, tu gre za moške, ki “niso lovci” ampak so “plen”. Že prej sem v enem postu omenila, da so se naši fantje rahlo polenili in prepustili ženskam iniciativo. Enkrat je ena znanka rekla, saj je potrebno kar “navaliti nanj”, bo že rekel, če mu nisi všeč. :)). Posledica tega je, da potem neizkušeni tipi dobijo tiste ženske, ki so vsiljive in vztrajne. Te ženske zlahka opravijo s svojimi manj izkušenimi konkurentkami, ker slednje igrajo pošteno igro.

V preteklosti so se mi ti naivneži smilili, sedaj se mi pa ne več. Že, če avto kupuješ, se pozanimaš o njegovi ceni in tehničnih karakteristikah, zakaj se potem oni ne pozanimajo o dekletu?

Sam res Antilopa, meni se tudi taki copatarji ne smilijo več. Tole je še vedno Zemlja in moški naj bo moški in ženska ženska. Torej moški je tisti, ki “lovi” žensko in če tega nima v sebi se mora priučiti. Ne vem sicer iz kje to copatarstvo izhaja, sedaj bi nekateri rekli zopet da so mame krive. Saj zato pa je tako da včasih moraš flirtati s tipom full se že skoraj pretegneš da tip pristopi do tebe. Meni je to čisto mimo, če se tip zanima za žensko mora prvi dati iniciativo. Zato pa je tako če je ženska preveč dominantna bo pritegnila v svoj krog nepoje*bančke oz. copatarje. Če je pa moški poženščen bo pa v svoj krog pritegnil možačo.

Po drugi strani pa mora prav tako biti ženska dober “plen”, da se splača za njo truditi in jo flirtati.
Za dobre “ribice” smo se moški včasih skoraj stepli…:)

Ja saj, recimo meni je ena astrologinja rekla da smo slovenke baje zelo take moške postale. Da si ne dopustimo pomagati pač ta sindrom “vse znam sam, vse narediti sam” sindrom samozadostnosti v teh pogledih. In pač če ženska preveč vse sama hoče, potem se tudi moški počuti da je nepotreben in sčasoma izgubi tudi voljo da sam prevzame iniciativo za karkoli ker ženska vse sama da prva povod. Kot da ga ženska kastrira:) In to je napaka, tako kot se morajo nekateri moški naučiti dati iniciativo tako se morajo tudi določene ženske naučiti da si dopustijo pomagati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close