Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mladost in dolga/resna zveza – mnenja

mladost in dolga/resna zveza – mnenja

Ha ha, princess , verjetno sem res za cajtom 🙂

No mene te ženske sploh ne motijo, ker se pač brigam zase … Motijo me edino nasveti, za katere niti ne prosim … Aja, saj imajo samo one razčiščeno v glavi … 🙂

Saj ne da bi podrobno analizirala tvoje postre, ampak katera se v katero vtikuje, ona, ki je odgovarjala avtorici, ali ti, ki se čutiš nagovorjeno, kot bi tebi delila nasvete? Saj ti s svojijm fantom nimaš problemov, rada se imata, pojdita kam v nedeljo popoldne, a ne..

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

razumem tvoje namige, katenjka 🙂 Ni se mi treba dokazovati in opravičevati, ampak ne razumem tvojega namigovanja, ker me ne poznaš … Najprej te motijo moji posti o tej tematiki, zdaj drugi … Pišem lahko, karkoli želim in stojim za svojimi stališči.

Katenjka, ja šment ne, moj ima tak poklic, da ob nedeljah dela (čisto vsako nesedljo=, sva pa bila v četrtek na morju (če že brskaš za mojimi posti in računaš, kje sem bila, boš videla, da sem v čerttek samo zjutraj in zvečer nekja napisala) 🙂

Pa če že brskač za mojimi posti, boš videla, da zvečer praktično nič ne pišem … Zakaj neki? Brez skrbi, da imava dovolj časa drug za drugega.

Aja katenjka, a ti si čistokrvna mariborčanka? če si, potem štekam, zakaj se ne razumeva 🙂

Ali lahko razložiš, kaj to ima veze, ker to hkrati pomeni, da se nisi zmožna razumeti z nobeno/nobenim čistokrvnim Mariborčanom 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Nisem čistokrvna mariborčanka, tam nekje bolj bogu izza hrbta sem doma…
Saj ni nujno da se ne bi razumeli, meni si prav kul, jaz pač tudi napišem svoje, ne delam drugače časovne porazdelitve tvojih postov… ah na morju sta bila, kako romantičnen kraj :)))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ja ne kaj se opravičuješ Alexis čisto prav imaš, saj jih jaz tudi ne obtožujem samo povem svoje mnenje da je to meni bolano. Da imajo otroci/najstniki danes otroke in se gredo zakonce pri 16. To me spominja na tiste ameriške fore white trailor trash če se spomniš unih oddaj od Jerry Springerja, ko je bila kakšna odaja im 16 years old and I slept with more then 50 men and I also want a baby lol.

Tam so taki večinoma gostovali:)

No potem vredu 🙂 Malo za šalo, malo zares.

zmedena samica, poslala sem ti zasebno sporočilo, kjer imaš vse objasnjeno 🙂 Izjemno izjemno slabe izlušnje s preponosom in lokalpatriotizmom in zaničevanje vseh, ki nismo iz tega mesta. Seveda pa imaš povsod izjeme. Ampaj jaz sem več let hodila tja v šolo, pa imam izjemno slabe izkušnje, to je dejstvo. Ljubljana je bil prav balzam. To so samo MOJE izkušnje, ne pravim, da je to res.

Nisem čistokrvna mariborčanka, tam nekje bolj bogu izza hrbta sem doma…
[/quote]

Se opazi, na ravnicah smo bolj civilizirani. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Da je ljubjana balzam za štajerce, prvič slišim (berem). Mogoče ne bi bilo slabo, če svojih izkušenj ne bi tako aplicirala na ves svet (tudi kar se tiče nosečnic ali recimo tistih nekaj fantov, ki so jim všeč plastični joški, tu menda tvoje izkušnje precej odstopajo od povprečja se mi zdi) Drugače jaz imam maribor za svoje mesto, s srcem sem tam haha veš… imaš pa precej mariborčanov, predvsem blokarsko mestnega folka, ki so prilično grobi brez stila, sploh narečje akcent je včasih obupno, trdo prostaško.. mi tu na vesi govorimo bolj mehko cccc
Ti si pa iz sl bistrice?

Hvala 😉 Lj ima tudi nekaj šibkosti lokalnih razsežnosti, če si iz Zaloga nisi določenim ok, če si iz Fužin ni ok, če si iz lj. Barja ni ok, vse je super če si iz Rožne doline ali iz centra (koliko poznam folk tu in po lastnih izkušnjah), drugače pa me moti to, da je tu toliko južnjakov in da nam odžirajo delo pa se samo plodijo in delajo zdraho povsod kamor pridejo. Živijo cel life tu pa ne znajo slovensko, (malo preveč za moj prag tolerance), da seveda ne omenjam tega, da pridejo nekam, kjer morajo izpolniti kakšne formularje in ga izpolnijo v cirilici…ZA BRUHAT ! ! ! Da, priznam da sem glede teh nestrpna in bom vse dokler bo praksa kazala, da je povprečni Slovenec v lastni državi manj vreden kakor tujec. Vem, da je iz konteksta – a ne morem da ne bi tega omenila – zjutraj sem šla na Golovec in vmes srečala nekaj ljudi, ki so seveda (tipično) žlobudrali nekaj kar je zvenelo bosansko srbsko albansko makedonsko in celo bolgarsko, me je kar zaskrbelo, da bo nekoč slovenščina izumrla (z njo vred pa Slovenci,) pa ravno ta “special” jezik, ki ima dvojino 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Hvala 😉 Lj ima tudi nekaj šibkosti lokalnih razsežnosti, če si iz Zaloga nisi določenim ok, če si iz Fužin ni ok, če si iz lj. Barja ni ok, vse je super če si iz Rožne doline ali iz centra (koliko poznam folk tu in po lastnih izkušnjah), drugače pa me moti to, da je tu toliko južnjakov in da nam odžirajo delo pa se samo plodijo in delajo zdraho povsod kamor pridejo. Živijo cel life tu pa ne znajo slovensko, (malo preveč za moj prag tolerance), da seveda ne omenjam tega, da pridejo nekam, kjer morajo izpolniti kakšne formularje in ga izpolnijo v cirilici…ZA BRUHAT ! ! ! Da, priznam da sem glede teh nestrpna in bom vse dokler bo praksa kazala, da je povprečni Slovenec v lastni državi manj vreden kakor tujec. Vem, da je iz konteksta – a ne morem da ne bi tega omenila – zjutraj sem šla na Golovec in vmes srečala nekaj ljudi, ki so seveda (tipično) žlobudrali nekaj kar je zvenelo bosansko srbsko albansko makedonsko in celo bolgarsko, me je kar zaskrbelo, da bo nekoč slovenščina izumrla (z njo vred pa Slovenci,) pa ravno ta “special” jezik, ki ima dvojino ;)[/quote]Eat A Snickerss :))))

Hvala 😉 Lj ima tudi nekaj šibkosti lokalnih razsežnosti, če si iz Zaloga nisi določenim ok, če si iz Fužin ni ok, če si iz lj. Barja ni ok, vse je super če si iz Rožne doline ali iz centra (koliko poznam folk tu in po lastnih izkušnjah), drugače pa me moti to, da je tu toliko južnjakov in da nam odžirajo delo pa se samo plodijo in delajo zdraho povsod kamor pridejo. Živijo cel life tu pa ne znajo slovensko, (malo preveč za moj prag tolerance), da seveda ne omenjam tega, da pridejo nekam, kjer morajo izpolniti kakšne formularje in ga izpolnijo v cirilici…ZA BRUHAT ! ! ! Da, priznam da sem glede teh nestrpna in bom vse dokler bo praksa kazala, da je povprečni Slovenec v lastni državi manj vreden kakor tujec. Vem, da je iz konteksta – a ne morem da ne bi tega omenila – zjutraj sem šla na Golovec in vmes srečala nekaj ljudi, ki so seveda (tipično) žlobudrali nekaj kar je zvenelo bosansko srbsko albansko makedonsko in celo bolgarsko, me je kar zaskrbelo, da bo nekoč slovenščina izumrla (z njo vred pa Slovenci,) pa ravno ta “special” jezik, ki ima dvojino ;)[/quote]Eat A Snickerss :))))[/quote]

Sem že danes enega pohrustala, od cukra me bo še pobralo..pa tudi od kalorij…a bi to rada ?? :-)))))

Zmedena samica južnjakov je dovolj po celi sloveniji, tut pri nas v Kranju imamo predele kjer so. Da ne govorim za Đesenice:). Mislim da večino slovencev to moti nezmožnost njihove asimilacije. Saj je kull da greš živeti v drugo državo samo When in Rome do as the romans do. To je tako kot da bi jaz šla v Anglijo in tam po slovensko govorila, ne bi kazala interesa za angleško kulturo, bi bila ponižujoča do angležev, pisala po zidovih Slovenia do Tokia in podobno.

Njim jasno ni všeč tukaj v sloveniji, jasno(sploh starejši generaciji taspodnih) ni všeč da se je slovenija osamosvojila. Meni je kolega govoril, da ko so med 10 dnevni vojno obstreljevali naše letališče Brnik, so šli ljudje v zaklonišča v blokih, kolega je slišal kako so se taspodni veselili in se drli na balkonih Yeah udri jih, udri pucaj….

Sem pa opazila zadnje čase porast ne vem kaj so to a so albanci, mlade ženske mamice večinoma z otroki v vozičkih jih ogromno videvam v trgovinah in potem vlečem z ušesi kaj za boga je to zaen jezik. Pomojem da so albanke ali makedonke. Zmedena samica bom js next time začela FULL naglas po angleško govoriti pa da vidimo reakcije:)

V Ljubljani ni nič takega, če slišiš koga na glas govoriti angleško, ali špansko recimo, veliko je ne vem ali so japonci ali korejci, jih ne ločim, samo oni so pa izjemno umirjeni, drugače tisti nepoznani jezik bi znal biti romunski,je veliko tu sezonskih delavcev, ki se spomnijo in pripeljejo sem svojo punco ali ženo, ki ima pri 18 že dva otroka, pri 25 pa 7, možno da so romi, drugače romunščina ima nekaj slovanskih (srbskih ) besed, možno da imajo namen ostati tukaj, nisem pa čisto prepričana, če res odžirajo delo slovencem, razen kar njihove ženske dobivajo socialno podporo (če si uspejo to urediti) sicer gre po večini za dela in plačo, ki je slovenci nočejo… večinoma mislim.

Js sem te ženske pri nas v Kranjskih trgovinah zasledila. Ja možno da se gre za romune, ženske izgledajo kot neke prezrele najstnice in vedno so tako 2 po 2 skupaj pa da imata obedve vozičke z otrokom. Saj ta jezik je podoben malo slovenščini pa italijanščini. Ja slovenske firme sedaj izrabljajo romune za kakšna težja dela v tovarnah po 500 € na mesec, ker slovenci težko preživijo s takšno plačo. V Ljubljani vem da je dandanes veliko turistov in tako lahko slišimo vse sorte jezikov, samo ja to so turisti ali pa kakšni business ljudje.

Njim je ravno do Beograda pa še dlje, lahko govoriš kot ti paše okrog njih itak so mutavi in gluhi za vse. Ja, veča se št. priseljenih iz Bolgarije, Makedonije, Albanije, Kosova, vse več je tudi Azijcev pa še kaj bi se našlo. Zamerim jim, da se ne potrudijo vzljubiti slovenščine, ne naše kulture in da so razpoznavni po smradu, da imajo n otrok in večina jih ima neurejene zobe pa še kaj drugega ne…bolje, da sploh ne pišem kaj vse človek pri teh vidi….ti postane kar nerodno, kar vse premore človeška vrsta. Nietzsche je nekje zapisal, da je država nastala, ker se je rodilo viška ljudi – no, jaz se pa sprašujem zakaj mora biti ravno Slovenija končna postaja teh viškov?

Slovenščini je bolj malo podobna, pač menda je vsem ista (razumljiva) beseda ljubezen

Slovenščini je bolj malo podobna, pač menda je vsem ista (razumljiva) beseda ljubezen…[/quote]

Ti jih kar imej rada….ni ovir :-))))

To je pač prinesla “Evropa” in odprte meje. Še več ciganov, ki zmanjšujejo ceno delovne sile. Večina od njih pa samo šverca in krade na raznih avtocestnih postajališčih, pa še kje drugje.

Da je ljubjana balzam za štajerce, prvič slišim (berem). Mogoče ne bi bilo slabo, če svojih izkušenj ne bi tako aplicirala na ves svet (tudi kar se tiče nosečnic ali recimo tistih nekaj fantov, ki so jim všeč plastični joški, tu menda tvoje izkušnje precej odstopajo od povprečja se mi zdi) Drugače jaz imam maribor za svoje mesto, s srcem sem tam haha veš… imaš pa precej mariborčanov, predvsem blokarsko mestnega folka, ki so prilično grobi brez stila, sploh narečje akcent je včasih obupno, trdo prostaško.. mi tu na vesi govorimo bolj mehko cccc
Ti si pa iz sl bistrice?[/quote]

Ne vem, katenjka, ti zdaj omenjša plastične joške, jaz jih že dolgo nisem (razen, ko me ti izzoveš).

No, saj tudi ti posplošuješ, če praviš, da Ljubljana večini Štajercem ni všeč … No jaz imam na Ljubljano lepe spomine, na Maribor pa pač ne, to je moje dejstvo, ki ga nikomu ne vsiljujem 🙂

Hotela sem povedat, da ne drži, da moraš bit vsaj 30 let star, da zveza uspe. Hotela sem ppovedat, da je tip nima rad. Kot ni imel moje kolegice..čeprav je ona trdila, da jo ima. To sem hotela povedat.
In nikjer nisem napisala, da sem z vsemi sexala. Napisala sem, da sem jih imela. In zame je zveza, do nekje 17leta, pomenila, da sem fanta imela ampak je prišlo samo do poljubov. In objemov in skupno preživljanje prostega časa. Do 17 leta nisem sexala. Ne vaginalno, ne oralno, ne analno. Pa niti do zadovoljevanja z roko ni prišlo. Ne oni mene, ne jaz njih.
Ne vem kako lahko veš kaj hočeš na podlagi sexa. Sorry, ampak pri meni je na prvem mestu ljubezen. Sledijo prijateljstvo, iskrenost in šele nekje pri koncu je sex. Lahko je sex odličen, pa če se s tipom nimam o čem pogovarjat/mi laže/ ga ne ljubim/vstavi poljubno, pač ne bom z njim.

Pa slabo bereš…no, sej ni čudno glede na to, da ne razumeš kaj sem hotela povedat. Pa nisem noseča ampak sem že rodila. In za svojega otroka odlično skrbim.
Pa nisem niti ciganka, niti makedonka, bosanka,…..ampak slovenka.

Ti tudi bolj slabo bereš … O tvoji narodnosti pa tudi nisem nikjer pisala.

Zanimivo, koliko ljudi postavi seks nekam na dno lestvice, po tem forumu sodeč ženske bolj kakor moški, potem pa minevajo v zvezah leta in sčasoma začutijo, da nekaj manjka….kot strela z jasnega nenadoma pričnejo varati ;)))

Zanimivo, koliko ljudi postavi seks nekam na dno lestvice, po tem forumu sodeč ženske bolj kakor moški, potem pa minevajo v zvezah leta in sčasoma začutijo, da nekaj manjka….kot strela z jasnega nenadoma pričnejo varati ;)))[/quote]

To še ne pomeni, da pride redko do sexa. Ampak samo, da mi ni pač toliko pomemben. V povprečju sexava 4x na teden..in meni je čisto dovolj. Njemu pa..upam, da tudi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close