Mladim moškim
Jst sem jim hvaležen za vse kar so naredili zame. To, da jih ne maram ni res, pa da jih strašim tudi ne. Moj point je bil samo, da če se delaš norca iz mene, in pri tem pretiravaš, me ne zanima kdo si, tudi če sva si v sorodu, ti bom povedal svoje. Jaz se pri teh letih ne bom nikomur dovolil, da se bodisi psihično, bodisi fizično izživlja nad mano. Spoštujem starejše, ampak to samo tiste, ki tudi oni mene. Kot je že Matkić večkrat napisal, spoštovanje si mora človek prislužiti. Tudi za starše to velja, to da so me spravili na svet in da morejo danes skrbeti zame je to njihova DOLŽNOST, dokler sem še študent me ne morejo vržt iz stanovanja, za kar se pa lahko tudi pritožim na CSD-ju. Tudi, če bi sam imel otroka bi mu stal ob strani, saj to, da je prišel na svet ni bila njegova odločitev, ampak odločitev njegovih staršev.
veš kolko študentov skrbi zase, proč od staršev? dovolj si star, da bi lahko zase skrbel, ne pa si mlinski kamen na vratu staršem in celi družbi. si nezrel, neodgovoren pezde, ki zabušava po forumih, odgovoren do te mere da bi lastne straše prijavil na CSD….
kolko let že študiraš? 8? zdaj že delaš doktorat menda, ane?
Antilopca, menda izgledaš 25, ti še bi bila zame. :)))[/quote]
ne meriš malce previsoko?[/quote]
Jah, prevelika partija je ona zame, lahko pa poskusim ,a ne… Nekdo pa bo tisti srečnež (za ljubimca, tu niso takšni strogi kriteriji, ker partnerja že menda ima). :))))
ne meriš malce previsoko?[/quote]
Jah, prevelika partija je ona zame, lahko pa poskusim ,a ne… Nekdo pa bo tisti srečnež (za ljubimca, tu niso takšni strogi kriteriji, ker partnerja že menda ima). :))))[/quote]
Auch! Antilopca ti je odskakljala k leopardu? Pecanje all the way. Kmalu bo MON postal ekvivalent kakemu ona|on. Bo treba dodati sticky temo: nama je uspelo, spoznala sva se na čveku.
Jah, prevelika partija je ona zame, lahko pa poskusim ,a ne… Nekdo pa bo tisti srečnež (za ljubimca, tu niso takšni strogi kriteriji, ker partnerja že menda ima). :))))[/quote]
Auch! Antilopca ti je odskakljala k leopardu? Pecanje all the way. Kmalu bo MON postal ekvivalent kakemu ona|on. Bo treba dodati sticky temo: nama je uspelo, spoznala sva se na čveku.[/quote]
Leopard bi jo požrl! 🙂 Ptujsko polje pa je značilno po dišečih travnikih in rožicah.
Verjetno bi se prej skrila v našo koruzo in segla za mlečnimi klasi. 😀
Auch! Antilopca ti je odskakljala k leopardu? Pecanje all the way. Kmalu bo MON postal ekvivalent kakemu ona|on. Bo treba dodati sticky temo: nama je uspelo, spoznala sva se na čveku.[/quote]
Leopard bi jo požrl! 🙂 Ptujsko polje pa je značilno po dišečih travnikih in rožicah.
Verjetno bi se prej skrila v našo koruzo in segla za mlečnimi klasi. :D[/quote]
ne poznaš ti duše današnjih zahtevnih žensk. Hočejo svojega privat leoparda, ki bo lovil tekmice. Niso več zadovoljne z mlečnimi klasi. Aaa ne!
Sadni. S tem si povedal dovolj in mogoče preveč. Ni šans, da bi se kot starš morala samo 5 minut svojega življenja bati svojega otroka. Prej ga ali jo steram iz svojega življenja. CSD gor al pa dol. Če misli, da mu ali ji bo v rejniški ali kateri koli drugi družini boljše kot doma … lepo prosim: naj izvoli, ve kje se pride ven.
Če so starši do tebe slabi (spet se da debatirat o tem kaj kdo jemlje za slabo), potem jih pač odj…š iz svojega življenja in to je to. Nikakor pa ti to ne daje pravice, da se te starši morajo bati.
Tudi jaz ne maram tistih, ki si jemljejo pravico biti nesramni do mene, ne glede na leta. Iz svojega življenja sem črtala že vrsto ljudi, tudi sorodnikov. Ampak, če vsako slabo stvar vrneš z nasiljem in grožnjami …, tvoje življenje postane eno samo teženje. Iz izkušenj ti lahko ena 40+ starka (hahahahahaha) pove, da je boljše odmahnit z roko, se nasmehnit in it svojo pot dalje. Sej, ko te bojo hormoni spustili, boš verjetno razmišljal enako kot jaz 😉
Sadni. S tem si povedal dovolj in mogoče preveč. Ni šans, da bi se kot starš morala samo 5 minut svojega življenja bati svojega otroka. Prej ga ali jo steram iz svojega življenja. CSD gor al pa dol. Če misli, da mu ali ji bo v rejniški ali kateri koli drugi družini boljše kot doma … lepo prosim: naj izvoli, ve kje se pride ven.
Če so starši do tebe slabi (spet se da debatirat o tem kaj kdo jemlje za slabo), potem jih pač odj…š iz svojega življenja in to je to. Nikakor pa ti to ne daje pravice, da se te starši morajo bati.
Tudi jaz ne maram tistih, ki si jemljejo pravico biti nesramni do mene, ne glede na leta. Iz svojega življenja sem črtala že vrsto ljudi, tudi sorodnikov. Ampak, če vsako slabo stvar vrneš z nasiljem in grožnjami …, tvoje življenje postane eno samo teženje. Iz izkušenj ti lahko ena 40+ starka (hahahahahaha) pove, da je boljše odmahnit z roko, se nasmehnit in it svojo pot dalje. Sej, ko te bojo hormoni spustili, boš verjetno razmišljal enako kot jaz ;-)[/quote]
MKOW ♥
Nikoli ne bom razmišljal tako kot razmišljaš ti, v to si lahko prepričana. Pa če se maš za izkušeno samo zato, ker jih šteješ 40+, potem mora bit pa nekaj hudo narobe v tvoji glavi ( povedala itak nisi nič pametnega ). Daj mi en dober razlog zakaj bi jaz tebe jemal za zgled, če se še pri teh letih tekmuješ z anonimnimi forumaši, si zmišljuješ stuff o njihovem privat življenju, jih poskušaš diskreditirati, istočasno pa sebe prikazat za osebo, ki je požrla že vso znanje sveta.
Tudi jaz se lahko od jutri naprej začnem izdajat za 40 letnika in vam solit pamet, češ kaj sem jaz že vse doživel v življenju, vas pa še vse to čaka. Vprašajte se zakaj vas kličem starčki. Če bi se lepše obnašali do mene, vam mogoče ne bi namenil toliko ostrih besed na forumu. Če si vi jemljete pravico 20 letnika označiti za smrkovca, potem si lahko tudi jaz jemljem pravico, da vas označevati za starčke.
Tako, zdaj se pa poberi Mojca Pokraculja, pa sprobaj naslednjič z drugim vzdevkom. Ego si pa filaj na kak bolj spodoben način, kot pa, da to počneš na forumu, pri meni ne boš nič dosegla.
Sadni
evo moje izkušnje- tudi približno nisem več tak kot sem bil v tvojih letih, pa naj bo šport, kondicija,
whatever, naučil sem se pa par stvari, ena izmed njih je, zelo malo je stvari zaradi katerih se splača prepirat, sem hotel napisat primer, pa se ga ne spomnim- no vidiš spomin tudi gre:))
Za izkušnje pa pravijo da so tista stvar ki ostane, ko vse ostalo zapraviš.
Kaj praviš?
http://med.over.net/forum5/read.php?151,6368003,6368023#msg-6368023
Včasih je bila moja mama tu gor kar aktivna, pa je včas kaj pokomentirala. Mi je po svoje zanimiv mal spoznavat miselnost ljudi, probleme, poglede. Pa zabavno je tud.
http://med.over.net/forum5/read.php?151,7429040,7429163#msg-7429163
Vedno bolj opažam, da imam s starši kar srečo. Se mi zdi, da sta mi od malega zaupala, verjela vame, mi puščala dovolj svobode. Všeč mi je bilo tudi, da sta velikokrat upoštevala moje mnenje. Včasih mi je posebo mama šla na živce, ko je hotela, da na stvari gledam s čim širšega vidika, da se seznanim tudi s področji, s katerimi – po mojem takratnem mnenju – ne bom imel nikoli opravka. Zdaj vedno bolj razumem, kaj je želela s tem.
http://med.over.net/forum5/read.php?151,8165872,8166065#msg-8166065
Precej pogosta scena. Običajno so v srednjih letih res ženske bolj dinamične, večkrat dajo kakšno iniciativo, želijo spoznavat kaj novega. Probaj najti kaj takega, kar bi vsaj deloma ustrezalo tud njemu, a po trepalnicah se ni treba metat. Ne bi imelo smisla, da bi bil na neki dejavnosti/izletu ob tebi kot pasivni spremljevalec, zato, da ugodi tebi. Z otroki in mogoče kakšno družbo ti je lahko čist fajn. Samo zaradi tega razmišljat o ločitvi pa ne. Nikakor pa še sama ne postani zapečkarka.
Ne govorim čist iz teorije. Tud pri nas je bila mama bolj aktivna in velikokrat sva šla skupaj pa še s kakšnim mojim prijateljem ali njeno družbo na kakšen izlet, kolesarit, v hribe …Tudi počitnice lahko zorganiziraš tako,da bo on bolj hotel/plaža, ti in otroci pa greste v kakšen tečaj kajtanja, potapljanja ipd., pa bo za vse ok.
Forum je zaprt za komentiranje.