Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mladim moškim

Mladim moškim

Čudno, da si nisi za vzdevek izbrala 18letnica :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sadni in Matkič, koliko sta stara? 16, 17? Sta že kdaj videla kako žensko golo? V reali, ne na fotki.
Točno tako pisanje imata kot dva tipčka, ki še nikoli v življenju nista bila z nobeno žensko. Saj bo. Tudi za vaju se bo našla kakšna. Drugače pa oglasnik pogledat, se najde kaka za plačilo.

No to zgoraj ziher ni obnašanje odrasle osebe. Primitivni prispevki do amena :>

Odvisno po katerih kriterijih družbe. Pred 2000 leti so veljali drugačni kriteriji, kot danes. Matkič jih bolj pozna, on še vedno živi po tistih. 🙂 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mene se še marsikdo boji, ko se razpizdim, ne samo starši. To je pa ponavadi takrat, ko si že šel čez mejo dobrega okusa, ko sem ti že najmanj 3krat povedal, da me pustiš pri miru. Se znam postaviti zase in ne, ne bom dovolil nekemu starčku, da me brca v koleno, samo zaradi tega ker naj bi se starejše ljudi spoštovalo.[/quote]
Nikoli te nisem brcal v koleno. Spomin ti peša, zatorej preberi poste za nazaj.
O dobrem okusu, pa s tabo ne bi debatiral.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Daj deda umiri se. Dokler boš še naprej tipkal za tipkovnico te nihče ne bo jemal resno.

Ti si smotan kot zajla in edina rešitev zate je štrik.

Odzivi zrelih ljudi !

Sinko, ko boš star 40+, boš za mladenke star ata. Če misliš, da boš pri 40+ podiral 25-letnice, je čas, da se počasi zbudiš.

Sinko, ko boš star 40+, boš za mladenke star ata. Če misliš, da boš pri 40+ podiral 25-letnice, je čas, da se počasi zbudiš.[/quote]
Dedek, meni 50 letnice niso privlačne dovolj in mi tudi nikoli ne bodo. Če si pa takrat ne bom zmožen dobit mlajšo si jo pa pač ne bom ane…

Bla bla, kaj misliš, da se zdaj katera zmeni zanj? Mogoče kaka podivjana 16letnica. Ko pa najstnica postane ženska pa je takile ne zanimajo niti malo.

Sadni, ko sem jaz bil star 20 in malenkost, kot si ti zdaj baje, sem poleti punce preganjal, ne pa se kregal s starejšimi od sebe, kakšen as sem. Tvoj skrajni domet je prepričevanje starejših, da so z eno nogo v grobu in norčevanje, naj me koklja brcne, če si ti kakorkoli popularen pri dekletih.

Mene ne zanima kaj si ti počel pri 20ih, samo ti tega očitno ne razumeš. Ta tema je nastala zaradi mene, to je jasno, odprl jo je pa avtor, ki se malo preveč ukvarja z življenji drugih, kot pa s svojim. Ne bi se čudil, da si jo celo ti odprl, pa da je več kot polovica vzdevkov tvojih.

Sadni še videl ni nage ženske, ne da bi s katero seksal.

To pomeni, da se tudi ti preveč ukvarjaš z življenji drugih, kot pa s svojim, če sklepam po tem, koliko tem si odprl samo o meni? Ali to velja samo za druge, samo za tebe ne?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sadni, nekam preveč ponavljaš, kako tebe nič ne zanima, kaj kdo misli. Visiš pa tu gor vsak dan, ob vsakem času. Moji posti so v tej temi izključno ti pod nickom bla bla…

Ti misliš, kako si pomemben za ostale uporabnike, v bistvu si pa kričavi otrok, ki se dnevno repenči tu gor, kakšen frajer je. Hočem ti povedati, pa nočeš razumeti, da če bi ti res il takšen, kakršen s ehvališ da si, ne bi dnevov preživljal na forumu med ljudmi, ki jih preziraš. S svojim konstantnim ponavljanjem, kako si ti nekaj več, delaš idiota iz samega sebe. Tako mlad, pa že tako zagrenjen, žalostno. Začni končno živeti, ne pa zagrenjeno na forumu prepričevati vse okoli sebe, kako si car, ker si mlad, lol. Kakšen car, če si pa očitno nonstop na internetu.

Recimo, da bi to bilo res, da sem non stop na Monu, kaj je potem s tabo narobe, da vsak dan menjaš vzdevke in non stop prebiraš moje komentarje ? Kdo zdaj dela idiota iz sebe ?

Raje odnehaj, ker se samo smešiš :>

Čestitam ti bla bla. Pameten komentar temu kričaču.

Tega si se pa od mene naučil. Nekaj še bo iz tebe. :))

pa imaš pod sabo vsaj napihnjne lutko … al kar v tla nabijaš ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Dnevno prebiram tvoje komentarje? Se ti meša? Sej samo tvoj nick v iskalnik vtipkam, pa mi takoj vrže ven, da se cele dneve nekaj prepiraš tukaj in drugim dokazuješ, kakšen car si. In to ljudem, ki jih imaš za stare, fosile, ne vem kaj vse.

Ti se tukaj nekaj repenčiš, kako si mlad, športnik, kolk sklec narediš in podobno. Folk se ti samo smeji, ti pe niti tega ne razumeš.

Dnevno prebiram tvoje komentarje? Se ti meša? Sej samo tvoj nick v iskalnik vtipkam, pa mi takoj vrže ven, da se cele dneve nekaj prepiraš tukaj in drugim dokazuješ, kakšen car si. In to ljudem, ki jih imaš za stare, fosile, ne vem kaj vse.

Ti se tukaj nekaj repenčiš, kako si mlad, športnik, kolk sklec narediš in podobno. Folk se ti samo smeji, ti pe niti tega ne razumeš.[/quote]
one, to pa ne … smejati se ubogim na duhu, prizadetim, … se pa ne spodobi ☻
mi smo mu moralna opora, da ne zbezlja in postane masovni posiljevalec mladih zapitih in zafiksanih bejbik, ki delajo faf za 3€/dva ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ti se tukaj nekaj repenčiš, kako si mlad, športnik, kolk sklec narediš in podobno. Folk se ti samo smeji, ti pe niti tega ne razumeš.[/quote]
Am ne, ne bo tako veš. Nm-3w je uporabnik, ki je začel z dokazovanjem koliko sklecev naredi in koliko dvigov na drogu. Očitno ti gre že čisto vse v nos karkoli napišem, samo zaradi tega, ker sem mnenja, da ste 40 letniki starčki. Aja ok, rosno mladi ste. Ajde, se bom še jaz začel lagat. 40 letnice so lepše ženske od 20 letnic, saj slednje še ženske niso, tako zelo nesposobne so, da še fafat ne znajo pravilno, pa na čokoladnem mleku so, ker jim zobki še niso zrastli, modrca prav tako ne nosijo, saj jim dojke zrastejo šele, ko dopolnijo 40 let.

Zadovoljen z odgovorom ? Zdaj pa pojdi spat, da boš spočit za jutri, ko boš zopet na delu, z browsanjem mojih prispevkov. Weirdo o_O

pikec … dej bod desc pa poskrbi, da ti niti 30 ne dočakaš.
ker pri 40 boš čisto zafrustriran
pri 50 boš pa končal v umobolnici

Močno dvomim, da bom kdaj imel doma 40+ letnico. Mlečne, neizkušene, tako jih označujete samo zaradi tega, ker se globoko v sebi zavedate, da jim ne sežete niti do gležnjev. Vizualno vas prekosijo, to pa da se moški raje ozremo za mlajšo, za vas mlečne je pa že od nekdaj splošno znano dejstvo. Leta naredijo svoje, opažam pa da se nekateri tu na forumu težko spoprijemate s starostjo, pa potem take frustracije gor stresate, čim ko vam nekdo servira resnico na pladnju.[/quote]

Pričakovala sem tak tvoj odziv. In ti lahko povem, da se motiš. Jaz s svojimi leti nimam problemov. Pravzaprav sem ponosna nanje. Izkušnje, ki sem jih pridobila v minulih letih so zelo dobrodošle. Tudi slabe.

In tako lahko recimo tudi vem, da ima mladec, katerega se starši morajo bati, izredno slabo samopodobo, njegova samozavest je na točki nič. Seveda boš to zanikal, ker si frajer, ki mu nihče nič ne more in vsi se motimo, samo ti imaš prav. Ampak dejstvo je, da so te starši naredili in spravili na svet, oni so te vzgojili. In, če jih ne maraš in jih strašiš, pomeni, da nisi zadovoljen z njihovim delom. Svojo jezo stresaš nanje in jih ne spoštuješ.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close