Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mladi geji

Mladi geji

Torej na temu forumu je kar nekaj objav, takih in drugacnih glede gejov. Ja, res je da so komentarji vecinoma negativni (jbg, smo homofobi), se pa najde tudi kaksen pozitiven.

GEJI VSEH STAROSTI, OBLIK ITD ste dobrodosli pri meni na snapchatu (hocemfanta je moje ime). Iscem nove prijatelje, tudi avanture pridejo v postev. Zelim si poskusit z mlajsim (neizkusen, 18 let in pol) ker sem sam se konkretno otrocji.

Probal bu pa vse, samo da je. Prosim dodaj, pa se slisivs

Sodelujete na vrhunskem super fantastičnem forumu. Tu lahko igrate poljubno različne vloge, ni, da ni.

Push, da se vidi tema ;))

Si za blowjob? Pridi s polnimi jajci zdajle na savsko plažo, to je od mostu Ježica navzgor, mimo tenis placa tja do Jankovićeve plaže.

Sem v grmovju, potreben in polnih jajc.

Savski

Kar zajebavajte se, jaz bom pa uzival. Ni me pa se noben dodal. Ostalih forumov za LGBT skupnost v sloveniji ne poznam

Avtor, če ni odziva se poskusite predstaviti kot ženska, ki išče punco. Problem na internetu je, da ga ni boga, ki bi točno vedel kdo se skriva izza. Niti sam zase nikdar in nikoli ne morem vedeti kdo se skriva v meni. Temu kar se skriva v meni rečem nevidno bitje. To nevidno bitje uporablja moje materialno telo, da lahko tipka po tastaturi računalnika. Če nevidno bitje zapusti moje materialno telo, materialno telo ne deluje. Nevidno bitje ni materialno bitje, ampak je nematerialno bitje in je del nematerialnega sveta. Nevidno bitje je kot software, materialno telo je kot hardware. Penis je hardware. Poraja se vprašanje od kje in kdo da komando, da se penis enormno poveča.

Se vam opravičujem, da sem se zafilozofiral. Nadaljujemo…

Odgovor na objavo uporabnika
Iscem fanta, 26.05.2021 ob 21:04

Torej na temu forumu je kar nekaj objav, takih in drugacnih glede gejov. Ja, res je da so komentarji vecinoma negativni (jbg, smo homofobi), se pa najde tudi kaksen pozitiven.

GEJI VSEH STAROSTI, OBLIK ITD ste dobrodosli pri meni na snapchatu (hocemfanta je moje ime). Iscem nove prijatelje, tudi avanture pridejo v postev. Zelim si poskusit z mlajsim (neizkusen, 18 let in pol) ker sem sam se konkretno otrocji.

Probal bu pa vse, samo da je. Prosim dodaj, pa se slisivs

❤️❤️❤️

“Iščem fanta”

Odgovor na objavo uporabnika
Iscem fanta, 29.05.2021 ob 14:47

Kar zajebavajte se, jaz bom pa uzival. Ni me pa se noben dodal. Ostalih forumov za LGBT skupnost v sloveniji ne poznam

Res zanimivo, da si to izpostavil.

Največji slovenski lgbt forum je MAVRIČNI FORUM, ki pa bo danes ob polnoči bil zbrisan iz interneta.

Tako, da imaš še dobre 3 ure časa, da preletiš njegovo bogato 20 letno zgodovino.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close