Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ml razlage prosim…

Ml razlage prosim…

Fantje – v čem je fora pljuvanja po tleh?
Jaz čisto nikoli nimam v ustih toliko odvečne sline, da bi morala pljuvat, še manj bi to
delala kar povsod po cesti, kjer bi mi ravno prišlo na misel…. v bistvu bi mi bilo nerodno
puščat svinjarijo po tleh…da pol drugi nagazijo …

Vprašam, ker sem včeraj gledala enga tipa….vsake tri sekunde se je odhrknil…pa enga
mastnega spustil….kako ne vidi, kok je nagravžen?
A to mogoče spada k “pravemu moškemu” ? Češ,jaz lahko delam kar hočem, jaz sem mačo?
Je to to? Markiranje?

Verjetno je res neke vrste markiranje, bolj nezavedno početje oziroma takšno egoistično, kjer se ne oziraš kaj preveč na druge. Mogoče celo obstaja kaka strokovna razlaga v smislu, da pljuvanje sprošča ali kaj v tej smeri. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

podobno kot praskanje jajc ☺

Ne igram fuzbala, tako da ne vem. Verjetno posnemajo druge v klubu. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sproščanje frustracij in kazanje, da je “mačo”. Ko bo naletel na psico, ki ga bo oblajala iznenada, bo doma divje markiral na sosedovo drevo (upam, da bo drevo in ne človek). Jaz bi se jim raje ognila kot “pametovala”. Delujejo nervozno in …

Samo izraža, kako se čuti popljuvanega s strani družbe.

Mogoče pa ima težave s sinusi in se mu smrkelj cedi v grlo in ga potem pljune ven…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Bruhuhu…

Tega pa že dolgo nisem opazila. Po moje si bila v družbi južnih bratov ali kje v bližini gradbišča. Druge razlage ne vidim.

V Srbiji ponekod vidis se pljuvalnike. Ah ja zaradi zvecenja tobaka.

če babnice lahko smrdite po kemiji, ste s pudrom namazane, da pada od vas … je moško pljuvanje na tla celo eko ☺

Torej videla si enega moškega in zdaj butasto sklepaš, da so vsi moški enaki??
Torej bi jaz lahko sklepal, da so vse ženske butaste arogantne pra.sice, ker si pač ti takšna?

Torej videla si enega moškega in zdaj butasto sklepaš, da so vsi moški enaki??
Torej bi jaz lahko sklepal, da so vse ženske butaste arogantne pra.sice, ker si pač ti takšna?[/quote]
Vem, da boš spet jezen ampak butasto sklepal si ti. Nikjer ni napisala, da so vsi enaki. Zelo slabo bereš med vrsticami. V bistvu je samo vprašala simpl vprašanje in nikjer ni posploševala, da to delamo vsi. Menda ta ja ni užalila?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tolk si butast, da očitno niti ne veš da si. Spraševati greš tistega ali tiste, za katere predpostavljaš da odgovor poznajo, mar ne? In vprašala je »Fantje – v čem je fora pljuvanja po tleh?« Aja s tem mi je zdaj jasno zakaj si se oglasil. Nisi fant, še manj moški…
Torej njeno vprašanje posplošuje na vso moško populacijo, da naj bi vedela zakaj kakšen posameznik pač pljuva na tla….
Zdaj pa mi daj mir…

A če tebe vprašam, kako je ime mojemu bratu, tudi posplošujem, da poznaš ta odgovor? Že samo, če vprašam, sklepam, da odgovor poznaš? Možnost, da odgovora ne poznaš, sploh ne obstaja v tvojem scenariju. Zelo ozko razmišljaš.

Pač slabo opazuješ, nič novega. Pojav (žal) ni omejen z narodnostjo, starostjo ali izobrazbo….
Je res, da je bolj pogost pri mladih juncih (najhuj je srednja šola) in se kasneje samo omili, izgine pa ne…

A če tebe vprašam, kako je ime mojemu bratu, tudi posplošujem, da poznaš ta odgovor? Že samo, če vprašam, sklepam, da odgovor poznaš? Možnost, da odgovora ne poznaš, sploh ne obstaja v tvojem scenariju. Zelo ozko razmišljaš.[/quote]

Pust ga Marko….tale revček edini orgazem doživi takrat,,ko me ozmerja s prasi*co….dej mu
privošči….

A če tebe vprašam, kako je ime mojemu bratu, tudi posplošujem, da poznaš ta odgovor? Že samo, če vprašam, sklepam, da odgovor poznaš? Možnost, da odgovora ne poznaš, sploh ne obstaja v tvojem scenariju. Zelo ozko razmišljaš.[/quote]

Pust ga Marko….tale revček edini orgazem doživi takrat,,ko me ozmerja s prasi*co….dej mu
privošči….[/quote]
Se pravi, ko pljuva? Saj sem rekel, da ene to sprošča. :))

Kaj tukaj ne razumete zenske? Je ubogi revež prehlajen, pa zgečka ga po grlu, pa je mogel izpluniti. Malo plunejo na travo, če pa so na betonu pa na beton, pa še malo pohodijo. Običajno za moške, kot tudi da si jajce počohajo, sosedo nagovarjajo, …

Poglejte Tino Maze na štartu. Ona pljune pa dvomim, da je vedno prehlajena, ko smuča. Je pa res, da ni moški. :))

Ogabni ste. Ena teta je padla na pljunku in si zlomila komolec. Odprite kake boljše teme, recimo o kuhanju, umetnih joških in perverznih pisateljih …

Ti si tok ogabna, da te ne bi porival, pa da mi plačaš 🙂

SAj me tud ne bi mogel muahahahaha Si danes že dvigoval uteži? Kok ponovitev z 8kg narediš?

Itak, da te ne bi mogu, če si pa šugava v obraz lol

Ja kako so pa to dokazali? A se ji je še držal na podplatu? 🙂

Lahko so živci, lahko je bolezen, znamenje frustracij… Da bi bil kdo ta prav dec zaradi tega, pa še nisem slišal.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close