Najdi forum

Živjo,
nič tragičnega nimam danes, ampak eno vprašanje pa vseeno:
na taskbaru (slovenskega izraza se ne spomnim), se mi je pojavila ikonca “mixer”. Tega pojava si ne znam razložiti…,o le zakaj?
Nobenega miksanja in mletja nimam v planu, zato mi mal odveč hodi.
(da niso kakšne temne sile na delu, zle slutnje me obhajajo…, drugače je pa na vso srečo neslišen in ne moti…)

Hvala za pojasnilo in lep pozdrav

Hehe to ni klasičen mixer v stilu multipraktika in mislim da ni bojazni, da bi ti zadeva zmixala hard disk in črevesje računala.

Ta mixer je bolj za mixat zvoke v stilu mešalne mize, z njim pa lahko uravnavaš predvsem jakost zvoka na določenih vhodih in izhodih.

Živjo!

Verjetno si instalirala, ali omogočila zvočno kartico, pa se ti je pač ikonca
sedaj pojavila (ali prikazala)..
Nič hudega, od tukaj imaš bližnjico do urejanja zvočnih zadev na zvočni kartici..

Pa lep poletni pozdrav jutri!¨

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Hvala obema za odgovor, ampak odkod se je zlomek vzel, mi pa vseeno ni jasno (nič nisem inštalirala, vsaj pri polni zavesti ne… ), no ja, vsaj kravala mi ne zganja … 😉

Lp

Če te moti, pojdi v Control panel klikni na Multimedia in odkljukaj Show volume control on the taskbar.

Je že OK, danes ga pa ni več!

Lp

Če imaš XP potem se nekatere ikone prikažejo samo, ko so v uporabi.
Na takbar – saj je kar v redu, da se ne spomniš slovenskega izraza – klikneš z desno, izbereš lastnosti(properties) in razkljukaš možnost “skrij neaktivne ikone”

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close