Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mitja kocjančič

mitja kocjančič

Odgovor na objavo uporabnika
Pepka, 03.01.2025 ob 17:23

Poznala sem ga iz srednje šole. Že takrat je bil čuden in je imel čudna nagnjenja, ves čas je risal neke čudne like in takrat ni bil veren. Zdaj ko je spoznal to punco je “postal” vernik, skoraj že obseden z vero… V srednji šoli ga nikoli ni nihče zafrkaval zaradi teže, nikoli, bil je zadržan in že takrat je imel tak psiho nasmeh, da te je kar zmrazilo…

Ja, njegov hladni pogled, zadrzan nasmeh in poteze na obrazu… brrrrrr. Sicer pa je za narcisoidne psihopate znacilno, da v prve pol leta priredijo zrtvi pravljico, od spoznavanja do poroke in zanositve… Verjetno je bil tudi zelo ljubosumen. Tej ljudje so doma, za 4 stenami monstrumi. Zal to zrtve v veliki vecini prepoznajo prepozno.

Treba je razumet samo eno stvar, poroka, če jo vzameš dobesedno postane Psihoza v dvoje, skratka grozljivka.

Zdi se, da je danes bolje vzeti poroko kot nekakšen šov in predvsem transakcijo (naročnino), ki jo potem pač prekličeš in NIKDAR ne spuatiš osebe 100% v svojo psiho, ker s tem izgubiš individualnost. Tiste besede “v dobrem in slabem, dokler naju smrt ne loči” je pa bolje neizreči. Nismo v takih časih več da bi bilo pametno zganjati takšno romantiko ki lahko vodi v psihozo.

Jaz se res sprašujem kako je možno, da smo nekatere moške pustili v takšnem psihološkem šmornu izpred 150 let, če ne celo v srednjem veku. Treba je dati iDesija v vsako slovensko šolo. idesi jaz ne morem, nisem južni, niti ločen, ne bom imel dometa, ti si kandidat za govorca MOŠKIM. dosti je bilo motorja in programov, imaš dolžnost. Treba je rešit te moške z MOČNIM zgledom, drugače bodo žrtve.

Lejte, če boš kot moški danes zganjal cirkus tipa Puškin, ki je klical ljudi na dvoboje z samokresi zaradi časti, ker je nekdo nekaj rekel njegovi ženi, mislim da se ne konča dobro. Nihče ti ne bo hvaležen in tudi časti ni več v družbi, da to sploh kaj pomeni. To so dejstva.

Bolje je oditi, to so dokazali tudi najmočnejši moški v družbi tipo Romih, Dragić, Grašo, Zrnec, Cavazza, Meglič, itd.

In tisti ki niso znali in zmogli čez to, so v zaporu ali umrli od lastne roke. Tip, ki je potolkel mamico svojih otrok in svojo ženo v Kamniku, itd. Teh femicidov je polno, zaradi neprilagojenosti moških na nove razmere.

Ker.

Ženska si, moški postaneš. In biti ženska pomeni samo NIČ spremeniti in biti kar si že od nekdaj, zato bo vedno pri ženski cenjeno DA NI KURBA, pri moškem pa DA ZNA IN ZMORE. Ker ne živita pod istim standardom.

Hobi Terapevt, 16.01.2025 ob 12:23

Jaz se res sprašujem kako je možno, da smo nekatere moške pustili v takšnem psihološkem šmornu izpred 150 let, če ne celo v srednjem veku. Treba je dati iDesija v vsako slovensko šolo. idesi jaz ne morem, nisem južni, niti ločen, ne bom imel dometa, ti si kandidat za govorca MOŠKIM. dosti je bilo motorja in programov, imaš dolžnost. Treba je rešit te moške z MOČNIM zgledom, drugače bodo žrtve.

Lejte, če boš kot moški danes zganjal cirkus tipa Puškin, ki je klical ljudi na dvoboje z samokresi zaradi časti, ker je nekdo nekaj rekel njegovi ženi, mislim da se ne konča dobro. Nihče ti ne bo hvaležen in tudi časti ni več v družbi, da to sploh kaj pomeni. To so dejstva.

Bolje je oditi, to so dokazali tudi najmočnejši moški v družbi tipo Romih, Dragić, Grašo, Zrnec, Cavazza, Meglič, itd.

In tisti ki niso znali in zmogli čez to, so v zaporu ali umrli od lastne roke. Tip, ki je potolkel mamico svojih otrok in svojo ženo v Kamniku, itd. Teh femicidov je polno, zaradi neprilagojenosti moških na nove razmere.

Ker.

Ženska si, moški postaneš. In biti ženska pomeni samo NIČ spremeniti in biti kar si že od nekdaj, zato bo vedno pri ženski cenjeno DA NI KURBA, pri moškem pa DA ZNA IN ZMORE. Ker ne živita pod istim standardom.

če je kdo ostal v srednjem veku si to ti in tebi podobni desiči. spravi se že s foruma gnus nagnusni.

Pridi sem mijav mijav da malo analiziramo, nekaj zaznavam da si nastrojeno. Kaj je bilo? Tam od 4 do 7 leta? Poročaj.

Ne bom računal.

mijav mijav, 16.01.2025 ob 12:39

če je kdo ostal v srednjem veku si to ti in tebi podobni desiči. spravi se že s foruma gnus nagnusni.

Čist prav ima mjav. Zenska ne sme biti kurba, moški pa mora bit močan, pa je čist vseeno, ce se doma še kdaj v odraslosti stisne k mamici in zajoka, važno da je na zunaj mocen in trden. Za zenske se smatra da so uboge in krhke, njim se dovoli jokat v javnosti in se jim odstopi sedez na busu in odpira vrata, moski bodo pa svet rešili, torej jih smatrajo za superheroje. Zenska ni mokra ko vidi mevžo a je tako!? Zenska je pa lohk tud brezdomka, bo vedno nasla tipa. Zato ne zaupam zenskim politiicarkam, pa sem zenska

Trending True Crime zgodba o tem na Youtube:

Pa nekaj vaših komentarjev je tudi notri… in več kot milijon ogledov

Zgodba na Youtube, 17.01.2025 ob 07:54

Trending True Crime zgodba o tem na Youtube:

Pa nekaj vaših komentarjev je tudi notri… in več kot milijon ogledov

Upam, da je tole pravi link:

Mijavček zamudil si psihološko obravnavo, bo šlo naslednji teden? Da te malo naglihamo, ne bo hudega.

Hobi terapevt, 17.01.2025 ob 11:12

Mijavček zamudil si psihološko obravnavo, bo šlo naslednji teden? Da te malo naglihamo, ne bo hudega.

glihaj ti te Mitjeke in njemu ter sebi podobne.

A je res, da se stanovanje, kjer se je to zgodilo, že oddaja v najem? Kdo ve?

Šlo naj bi za to garsonjero, ki je veliko zgolj 20 kvadratnih metrov..

Oddaja, Stanovanje, Garsonjera: BLED, 20 m2 – Nepremicnine.net

Če bi bila jaz  Filipinka, tudi sama ne bi želela priti v tujino v en blok, kjer imaš na voljo zgolj 20 kvadratnih metrov. Bled gor ali dol.

13m2, ostalo pa balkon in klet, obup

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close