Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mitja Bitenc, kako te ni sram?!

Mitja Bitenc, kako te ni sram?!

Odgovor na objavo uporabnika
Medena nedelja, 02.11.2021 ob 19:09

Odgovor na objavo uporabnika
kinder joy, 02.11.2021 ob 14:43

“Ljubljanski gostinec v komi in na respiratorju, a v cepivo in PCT še vedno ne verjame”
Tam si bil. Če bi imel zvonec, bolniški zvonec, bi pregorel od tvojih želja. Nisi se oziral na paciente okrog sebe. Samo ti. Imel si srečo- eden izmed redkih si prišel nazaj. Potem si vse javno pohvalil in danes- danes si vse pokvaril, uničil. Kaj ti ni jasno? Verjamem, da metra okrog svoje postelje nisi videl, nisi želel videti trpljenja okrog tebe. Bil si v svojem svetu, meditacija in ego. Ta izkušnja bi te lahko naučila biti boljši človek, pa te ni naučila nič. Če dvomiš v nekaj, kar si preživel in videl na lastne oči, je nekaj narobe s tabo. Ne škoduj, če ne moreš pomagati. Bodi hvaležen za vsak dan, ki ti je bil dan. Zgrozi me ob misli na tvoj zapis. Resno?!

Zakaj pa ti avtor teme lažeš. Javno, je na  svoji strani zapisal, da so mediji malo prikrojili njegovo zgodbo in izjavo.  V kar zelo verjamem, saj sem video poslušala in tam kjer on zaključi nadaljuje novinarka. Tako, da ne laži in ne zavajaj.

Vse kar je on želel je pohvaliti osebje v bolnisnici in popolnoma nič drugega.

Jasno je zapisal mi v svojih obeh restavracijah goste povprašamo po PCT, ni pa naša naloga za vpogled v osebne podatke.

Gamad lažniva niti covid te ne strezne.

Podpis. Komentarji nešteto kom. pod izjavo da vedeti, da je spoštovani gospod.

“ni pa naša naloga za vpogled v osebne podatke.”

Preverjanje osebne za strežbo alkohola?

Tole sem citirala…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close