Miss Slovenije
Te kandidatke se res ne morejo primerjat z drugimi lepoticami, ki pridejo od vsepovsod.Lani, ko je zmagala svetlolaska iz Irske je bla res lepa.Pri nas pa mislijo, če bojo blontno poslali bo pa super.Napaka.Punca za mis more bit lepa, da izžareva lepoto, ne pa nekaj povprečenega, kot je zmagovalka. Žal, ampak jaz raje gledam tekmovanje za miss Italije, ker tam pa izmed 100 lepotic ne najdeš samo ene fajne.
lepo da je še nekdo istih misli.
Pri nas je res vse ena politična kuha. Evrosong naprimer, goljufanje in že v naprej znano kdo bo komu in koliko točk podaril, tako je pa z vsemi drugimi zadevami tako.
Za miss bi samo še to rekla, da jim nisem nevoščljiva, privoščim jim, zdraži me pa pa to da je vsako leto slabše; in organizacija in tekmovalke.
Meni so se zdele skoraj vse enake. Razen zadnje, ta je bila pa res čudna. Pa ne samo za pogledat, njeno obnašanje je bilo popolnoma , kako naj rečem, narejeno (na čase res, kot da ni čisto normalna). Drugače bi pa morala miss nekaj izžarevati, neko energijo, simpatičnost, morala bi biti sijoča. Na tem izboru pa tega skoraj za nobeno ne morem rečt, razen mogoče Nika ali pa Teja, sta imeli pa pač druge pomanjkljivosti. Aja, pa druga spremljevalka je tud grozna. Na cesti se vidi veliko lepših.
Samo komentar zadnje punce. Tisti k smo Primorci dobro vemo, da je punca koketirala na način italijanskih šovov. Seveda je taka samozavest za nas Slovence višek čudaštva!
Zmagovalka: sicer luštna, ma njena pamet ne pusti vtisa v primerjavi z Mišo Novak. Bi rekla, da gre za kopijo Nataše Kranjec. Najbolj luštna 2. sprmljevalka, 1. spr. pa čisto mimo.
Meni je bla pa ravno zadnja ful srckana-nekej posebnega, mogoce ne za miss, amak nekej posebnega.
Miss pa khm, osebno poznam in bi rekla samo..kdo bi si mislil(jo poznam iz malce drugačnega zornega kota kot je zgledala na predstavitvi)…Pozitivno: Je RES ZELOOO komunikativna, kar bo sigurno fajn za predstavitev slovenije. Pa se nekej o visinah-miss sigurno ne dosega 170, tako kot je pisalo in verjetno to velja tudi za ostale(torej, ponce po potrebi tudi povišajo). Če poznate torej kako manjšo lepotičko-don’t hesitate-brez problemov jo prijavite drugo leto. Se mi zdi namreč, da se ful zares lepih punc sploh ne prijavi-velikokrat naulici srečam kakšno, za katero se res obrnem ker je tako posebno lepa, pa takih na tekmovanjih nikoli ni 🙁
Forum je zaprt za komentiranje.