Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Miss Slovenije

Miss Slovenije

Kakšna se vam zdi nova miss Slovenije?

nič posebnega ampak od vseh kandidatk je pa bila res najlepša.

Men se je zdela lepa pa še inteligentna, ker nekatere huh… sej lahk da so mele tremo no 🙂

Od teh 12 bi težko sploh za kakšno rekla, da je miss.

Zame je bila najlepša miss fotogeničnosti.

Men je lušna! Pa še najmanj se ji je zatikalo pri odgovoru oz. je tko fajn, sproščeno odgovarjala!

Nasplošno so mi pa ble letos skoraj vse punce luštne! Kar pa nebi mogla reči za pretekla leta….

ma saj izbira itak ni bila ne vem kakšna…so bile tako podobne ena drugi….dobra je….najbolj me zjezi, ko rečejo, da je najlepša slovenka….reče se, najlepša od prijavljenih ali kaj podobnega…..u glavnem cela prireditev podn (voditelja katastrofa)…čakala sm samo anjo in toše-ja….in ju dočakala na koncu in ni mi blo žal…ker sta bla najboljša v celih dveh urah….

vsekakor ji želim srečo na kitajskem in naj čim boljše izkoristi naslov….

Zelo lepa in komunikativno dekle.Kar zaslužena zmaga.Vso srečo vnaprej.

Tudi meni je všeč, me pa zanima kje se da videti uradne rezultate glasovanja (telefonsko), jih niso nič omenjali.

lp

se strinjam s tvojo izjavo, saj sta bila voditelja res v podnu, nobene profesionalnosti in nasploh njuni pogovori čist zgrešeni.

Ja, za miss pa nobeno ne morem rečt da je vauv. Poglejte recimo indijke, ali pa hrvatice, te so lepe ženske ne pa pri nas ko se prijavljajo samo punčke. Slovenci imamo lepa dekleta le prijavljat na take svari se nočjo.

Zadnja tekmovalka mi je bla najbolj odvatna, kdo jo je sploh izbraz v finale. Kako je odgovorila na vprašanje. Podn, pa njena frizura kot v zgodnjih tridesetih let prejšnjega stoletja.

NO, sem kar zadovoljna z zmagovalko, čeprav sem glasovala za miss fotogeničnosti.

Neatraktivna, povprecna, ampak zelo sproscena in zgovorna, kar je vsekakor prednost pred ostalimi.

Navaden obrazek skromne lepote, skratka lepota z ulice.

Med lepšimi na tem izboru, simpatična in luškana..glede na zadnjih par let prava lepotica 🙂

Drugač sta mi bli pa uredu tut Sanja Štibec (samo ko je usta odprla..no comment..) in Teja Perjet, ki je delovala zelo samozavestno in odločno.

ZA VERANDO

Ponavadi se res ne vtikam v take komentarje in naj povem da res ni bila nobena ne vem kako lepa samo Veranda zadnja punca je pokazala najvec pameti delovala je zelo sprosceno in komunikaivno.Punca ve o cem govori.Res da ni ne vem kaj samo raje bi dala tako za miss slovenije ki nas lahko res zastopa s svojo glavo ne pa kako avso ki jo skrbi samo videz.

Kakšne punce so pa zate sploh lepa,povej?

Veranda kako moraš trditi,da je bila zadnja tekmovalka odvratna?Zame je bila prav luštna in simpatična.

hvala alf meni se tudi ni zdela odvratna prav preprosta punca!!z glavo na ramenih!!

zmagovalna miss in miss fotogeničnosti sta bili moji favoritkinji. Miss mi je pa še simpatična. Sama prireditev pa mi je bila čist mim, dolgočasna. Pa reklam je bilo trikrat preveč in še dolgo so bile.

Miss je kar v redu, najboljša od vseh kandidatk. Drugače pa je bila prireditev slaba. Dobra je bila Anja Rupelj!

oprosti, a na lepotnem tekmovanju ocenjujejo samo zunanjost, kaj veliko ne uporabljaš pameti saj te že v naprej naučijo kaj moraš rečt, saj so že na miss slovenije vedle kakšna bodo vprašanja in so se naučile odgovore, ne mi flancat da vam je v teh dveh urah sporeda postalo jasno, katera je pa intiligentna, če se niste pogovarjali z njo ne veste.
Mi je zelo žal če sem koga užalila z mojo izjavo, samo ne mi govort da bi na takem tekmovanju kot je miss sveta prišla daleč le ženska pamet kot lepota.
kar poglejte že nekaj let bivšo miss mišo novak , lepa, zelo inteligentna ženska, in so stavili na to da jih bo njena pamet očarala, verjetno res, mislim da je bila na končni lestvici zelo zadaj.

Trema naredi svoje,zato ne bodi taka junakinja.Malo se vživi v njihovo kožo.Nekatare imajo več treme,nekatere manj,ti je verjetno ne bi imela nič,kajne?

tako, tako…no saj kar uredu zgleda

Jst pa zase mislem,da sm nasplošno prevč kritična do drugih žensk, ker sem jim nevoščljiva. In sem letos gledala z drugačnega zornega kota. Vsaka je bla po svoje lepa in če še pomislim koliko so se mogle potrudit so zame kar vse zmagovalke.

Men je bla zmagovalka že od začetka najlepša, pa nika je bla tud simpatična. Kot osebnost pa mi je bla njbl zanimiva ravno zadnja, ker je delovala sproščeno in drugače kot ostale.

Verdana, se popolnoma strinjam s tabo. Zadnja je bla res primerna za kakšno drugo tekmovanje, vsekakor pa ne za miss.
Vem pa sama, da ta nas izbor za miss ni ravno tako zelo pravicen in oh in sploh, kot si nekateri mislite. Vse skupaj je ena velika kuhna!

meni je bla zadnja- tjaša kot iz kakega starega psiho filma
pa na momente se mi je zdelo kot da ni normalna

zmagovalka pa je lepa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close