Miss Slovenije
….če ste bili pozorni, pri izboru za miss world, sta bili lansko leto v ožjem izboru, najprej 12, nato 6, samo dve deklici iz Evrope, ostalo iz ostalih kontinentov, potem mislim, da tudi letos naša nima nobene šanse, da pride med dvanajsterico. To kar se pri nas izbira za misico….ma, podn!
sej za miss slovenije je še kar, ampak v svetovnem tekmovanju pa nima šans.
Pri nas je izjemno veliko lepih punc, ampak so prepametne, da bi se udelezevale takih izborov. Raje studirajo in to pamet pravilno unovcijo, ne pa da se potem z naslovom miss nekaj let pojavljajo na vsaki pasji procesiji. Ce jim je pa cilj, da na koncu omozijo kaksnega “bogatasa”, potem pa to tudi pove veliko o njih…
Meni miss sicer ni hudo všeč, je bila pa še vedno ena od boljših na tem izboru, na katerem je bila res hudo slaba bera.
Krasnih punc na cesti se res vidi ogromno, mogoče bi morali zaposliti kakšne agente, da bi jih vabili. Pamet pa s tem pomoje nima nič zveze, ne vem zakaj bi morala biti punca, ki si želi še malo zaslužiti in uspeti na tak način, biti neumna. Študiranje tudi nima nobene veze, bolj malo naših misic je imelo samo srednjo šolo ali kaj podobnega. Naša najnovejša tudi študira in baje ji gre tudi precej dobro. Prej neumni predsodki, kot pa neumne misice, torej.
Mene bolj motijo ljudje, ki so v žiriji. Sami sponzorji, par tv voditeljev in en slikar, ki je zaradi svojega poklica avtomatično poznavalec lepote. Kot da ne bi mogli vsaj par predstavnic manekenskih agencij poklicati…
se strinjam. žirija je bla totalen poden, prav tako tudi celotna prireditev.
drugače mi je pa tina bila všeč že od samega začetka in sem navijala prav zanjo:) všeč mi je njena samozavest (nima je premalo in ne preveč kot jo je imela rebeka)
na svetovnem po moje nima šans (čeprav je full lepa), saj sploh ne gledajo na lepoto ampak na politiko in velikost države. slovenija je mejhna, tak da ni šans… in to me full jezi!!!
iri-sj če one rečejo da študirajo, to še ne pomeni da je res! Valda da ne bojo rekle da se jim j.. za študij…
Od mojga kolega sestrična (temna, iz kranja) je bla mislm da lani na izboru za miss slo-je rekla da študira, v resnici je pa srednjo šolo pustila. In mislm da je žiriji to vseeno, sploh tipom…
A je mogoče katera gledala en dokumentarc od izborov za miss Universe? Kaj vse so jim delal, v finale so vedno prišle le tiste, ki so glavnim šefom dale za f…
caw
Meni je tale tanova všeč, je pa 200 % da ne bo prišla v nobeno finale, kot ni do danes prišla še nobena slovenka. Mislim, da se na izbor za miss Slovenije prijavijo samo take punce, ki si mislijo da so lepe in imajo malce preveč samozavesti. Tiste taprave lepotičke se pa skrivajo doma. Ful je lepih deklet sam nekatere imajo pa le kakšen kilogramček preveč.
Forum je zaprt za komentiranje.