Misliti si kaj kdo misli, ko kaj reče
je traparija.
Smiselno je vprašati, če izgovorjenega/napisanega kdo ne razume.
ker potem pride do “štale”, ker prvi ne razme/ ne ve, kaj si je drugi mislil.
predpogoj: ljudem moraš pustiti da ti opredelijo svoje mnenje (neglede na to, kakšno se ti to mnenje zdi, neglede na to, koliko te prizadane, neglede na to … kako se moraš po takšnem “mnenju” vesti (npr. zakon o “vsiljivem” prosjačenju in ponujanju “spolnih uslug”) )
In tudi neglede na to, da te opsujejo za tvoje mnenje — ali pa, da bi ti druge opsuvala zaradi njihovega (nerazumljenega) mnenja ☺
nope -> predpogoj je: Živi in pomagjj umreti !!! – vsem, ki te ovirajo v rasti in vsem, kjer “delnice”/vrednost pade zaradi smrti nosilaca /lastnika
Živi se samo enkrat !!!
To velja med ljudmi, ki si zaupajo in hkrati tudi dovolj zaupajo vase. Če je nekdo nezaupljiv, ga ne boš kar tako prepričal, da je on narobe razumel, “saj on pa že ni neumen”. 🙂
ojej .. razmišljaj širše ☺
mnenje drugih je lahko “moje” mnenje … brez, da mo prosijo, ali lahko prevzamejo moje mnenje ☺
kdor ima mnenje, ki se ne sklad z mojim mnenjem pač ni zaželje. Simpl ☺
od kod in kako si se pa ti začutila poklicano, da komentiraš ☻[/quote]
Ohh oprostite Vaša cenjena “visokosti”..Če tudi ste bitje z izredno slabim karakterjem,sem se Vas usmilila,saj tudi v tokratni temi ne boste presegli 10 komentarjev..
Ubogo živite velecenjeni samotar.[/quote]
namesto, da se izpostavljaš po nepotrebnem se samouniči na netu.
ocenjevanje drugih je pa itak glede na sebe … tokrat zmotno – nisem tvoja kategorija škarta.
Forum je zaprt za komentiranje.