Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Misliti si kaj kdo misli, ko kaj reče

Misliti si kaj kdo misli, ko kaj reče

je traparija.
Smiselno je vprašati, če izgovorjenega/napisanega kdo ne razume.

ker potem pride do “štale”, ker prvi ne razme/ ne ve, kaj si je drugi mislil.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zadeva je torej subjektivne narave.

Zenske so nagnjene k takem analiziranju. Mislim, da zenska lazje razume zakaj se to pocne.

od kod in kako si se pa ti začutila poklicano, da komentiraš ☻

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Z ljudmi, ki so zreli in sposobni konstruktivne debate, ni problem pri izmenjavi različnih mnenj.

predpogoj: ljudem moraš pustiti da ti opredelijo svoje mnenje (neglede na to, kakšno se ti to mnenje zdi, neglede na to, koliko te prizadane, neglede na to … kako se moraš po takšnem “mnenju” vesti (npr. zakon o “vsiljivem” prosjačenju in ponujanju “spolnih uslug”) )
In tudi neglede na to, da te opsujejo za tvoje mnenje — ali pa, da bi ti druge opsuvala zaradi njihovega (nerazumljenega) mnenja ☺

Potem je skrajni čas, da se držiš enega in edinega predpogoja. Živi in pusti živeti.

nope -> predpogoj je: Živi in pomagjj umreti !!! – vsem, ki te ovirajo v rasti in vsem, kjer “delnice”/vrednost pade zaradi smrti nosilaca /lastnika

Živi se samo enkrat !!!

To se ne sklada s tem, ko praviš, da moraš ljudem pustiti do svojega mnenja:). Torej jih ne oviraš, pustiš jim živeti svoje življenje:).

To velja med ljudmi, ki si zaupajo in hkrati tudi dovolj zaupajo vase. Če je nekdo nezaupljiv, ga ne boš kar tako prepričal, da je on narobe razumel, “saj on pa že ni neumen”. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ojej .. razmišljaj širše ☺

mnenje drugih je lahko “moje” mnenje … brez, da mo prosijo, ali lahko prevzamejo moje mnenje ☺
kdor ima mnenje, ki se ne sklad z mojim mnenjem pač ni zaželje. Simpl ☺

Razmišljati širše pomeni, da poslušaš mnenja drugih, četudi se razlikujejo od nas. To še ne pomeni, da jih sprejemaš za svoja. Gre za širino intelekta.

Potem pa poslušaj NM-ja. 😉 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Potem pa poslušaj NM-ja. 😉 :)[/quote]

Nočem postati ozka:).

Potem pa poslušaj NM-ja. 😉 :)[/quote]

Nočem postati ozka:).[/quote]
Ja, pa je fino če je ženska ozka!!
Aja za nitelekt se gre.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

od kod in kako si se pa ti začutila poklicano, da komentiraš ☻[/quote]

Ohh oprostite Vaša cenjena “visokosti”..Če tudi ste bitje z izredno slabim karakterjem,sem se Vas usmilila,saj tudi v tokratni temi ne boste presegli 10 komentarjev..

Ubogo živite velecenjeni samotar.

Je res samouničevalen.Požrl se bo od groze.

od kod in kako si se pa ti začutila poklicano, da komentiraš ☻[/quote]

Ohh oprostite Vaša cenjena “visokosti”..Če tudi ste bitje z izredno slabim karakterjem,sem se Vas usmilila,saj tudi v tokratni temi ne boste presegli 10 komentarjev..

Ubogo živite velecenjeni samotar.[/quote]

namesto, da se izpostavljaš po nepotrebnem se samouniči na netu.
ocenjevanje drugih je pa itak glede na sebe … tokrat zmotno – nisem tvoja kategorija škarta.

nisem tvoja kategorija škarta.

Si brez kategorije.Samo škart:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close