MISLITE, DA BO ZARADI UKREPOV PADALO ŠTEVILO OKUŽENIH
A ves… Mi ne vemo dejanskih stevilk… Kolk je novih okuzb itd… Imas upogled? Nimas ne? To oni “vodijo” evidenco.
Na dopust smo sli zdej pa nazaj v kletke.
Ne vem kaj se skusa povzrocit. Hudo inflacijo… Gospodarsko krizo… Socialno in druzbeno bedo… Ves… Folk bo marsikaj sprejel. Tudi totalitarni rezim in sistem.
Ne ne bo padlo.
Se vrne Mujo iz Anglije bogat kot šejk. Pa ga vpraša Haso… bogati Mujo, pa kako si ti tako hitro obogatel?
Mujo… Vidiš Haso, sem igral poker z angleži. Dobim jaz v roke ful in plačam stavo. Soigralec pravi, da ima poker. Mu pravim, da naj pokaže. On meni… Mujo tukaj smo gentlemani… in verjamemo na besedo.
E moj Haso… ko so meni začele leteti karte… ?
Disclaimer: Vsaka podobnost z kakšno drugo situacijo je zgolj naključna. ?
Neko, 16.09.2021 ob 08:33
A ves… Mi ne vemo dejanskih stevilk… Kolk je novih okuzb itd… Imas upogled? Nimas ne? To oni “vodijo” evidenco.
Na dopust smo sli zdej pa nazaj v kletke.
Ne vem kaj se skusa povzrocit. Hudo inflacijo… Gospodarsko krizo… Socialno in druzbeno bedo… Ves… Folk bo marsikaj sprejel. Tudi totalitarni rezim in sistem.
Virus se zdalec ni taka groza, da bi bil potreben ves ta cirkus!
Ajde, razumem, marca 2020,ko nismo vedeli, za kaj se gre, smo pac pametno reagirali z zapiranjem, zdaj je pa to vse skupaj velika neumnost!
Namesto, da bi se vse te milijarde in milijarde vlozile v zdravstvo, v kader, opremo in kapacitete, se vlaga v brezvezna cepiva in teste.
Dejansko se vsak, ki je sposoben videti malo sirso sliko, vprasa, kam vse to vodi in kaj je cilj te norosti!
Ne razumem, zakaj se ne ocenjuje vlade glede na neučinkovitost pri tej epidemiji?
Najprej farse z maskami in ukrepi, potem totalna zmeda v informiranju in zakonitosti izvajanega, najbolj pomembno – ena najvišjih smrtnosti na število prebivalcev NA SVETU, totalen kolaps zdravstva, nadalje najnižje zaupanje prebivalstva glede ukrepov, ena najnižjih stopenj precepljenosti KLJUB ogromnim vsotam za propagado (so šle v žepe), a naštevamo naprej?
A nove jumbo plakate, kjer se SSds smehljaje hvali s svojo skrbjo za naše zdravje ste že videli? Ste bruhali?
tega se bojim, 16.09.2021 ob 09:10
Virus se zdalec ni taka groza, da bi bil potreben ves ta cirkus!
Ajde, razumem, marca 2020,ko nismo vedeli, za kaj se gre, smo pac pametno reagirali z zapiranjem, zdaj je pa to vse skupaj velika neumnost!
Namesto, da bi se vse te milijarde in milijarde vlozile v zdravstvo, v kader, opremo in kapacitete, se vlaga v brezvezna cepiva in teste.
Dejansko se vsak, ki je sposoben videti malo sirso sliko, vprasa, kam vse to vodi in kaj je cilj te norosti!
tako je res. Tole vse si je plan naredila politika kdaj bo narid zapirala, cifre pac prilagaja, da ima izgovor
Ukrep bo trajal dokler ne bodo pokasirali velike vsote v zep. Dokler jim bo rastel ego, ko ovce upogibajo hrbte.
Ukrep bo prenehal ko bodo dosegli stopnjo oz % mrtvih, ki so si zadali v Slo.
Do takrat bodite hlapci tisti ki zelite jim sluzit, delat namest njih.
Do takrat bodo samo cepiva za cepivom, pozivitvene in kakor jih bodo poimenovali. V resnici pa je vprasanje al bo 1, 3, al 5 odmerek smrtonosen.
Tisti ki so se cepili, so samomorilno naravnani. Zal.
Forum je zaprt za komentiranje.