Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu mislim da so stare nad 40 vse suhe med nogami

mislim da so stare nad 40 vse suhe med nogami

že pri 30 oih jim začne pešati libido pol se pa čudijo zakaj gredo deci k mladim. nekje si morajo jajca spraznit. poročil te je zato da te bo seksal ne pa da si ga bo ob suhi med nogami na roke metal

Ti verjamem da vse ob tebi suhe ratajo. Verjetno ne samo 40+

Haha človek pa kje ti živiš. Ponavadi so glih te najbolj poskočne. Se vidi da nisi nek biser, ker maš res svetovno izjavo.

Odgovor na objavo uporabnika
verjamem, 12.07.2021 ob 21:51

Ti verjamem da vse ob tebi suhe ratajo. Verjetno ne samo 40+

ena tasuha se je že oglasila. boli vem da boli. nimaš kaj tako te je matai narava nardila

Sem malo čez 40 pa ti moram povedat, da seksam zelo zelo pogosto. Ne vem o kakšni suhosti bluziš. Pri meni je ni.

Razganja me kot nikoli do sedaj. Nova ljubezen, pa telo kar kliče po razplodu. Upam, da mi bo kos 🙂

Ženska je kot vino, ne stara se ampak zori!

Resno nisi nikoli razmišljal, če ne kasneje pa vsaj v mladih, s hormonskimi neravnovesji prepojenih, letih o kakšni izkušeni pumici, ki ne glede na leta še vedno kaže zapeljivo in celo v primerjavi s krepko mlajšimi mačkicami zavidljivo postavo?

donporleone, 13.07.2021 ob 15:07

Ženska je kot vino, ne stara se ampak zori!

Resno nisi nikoli razmišljal, če ne kasneje pa vsaj v mladih, s hormonskimi neravnovesji prepojenih, letih o kakšni izkušeni pumici, ki ne glede na leta še vedno kaže zapeljivo in celo v primerjavi s krepko mlajšimi mačkicami zavidljivo postavo?

no ja povešena rit, polna celulita, gube povsod, starikava koža,  razvlečeno med nogami, sive starke, hvala to zorjeno kot vino prepuščam tebi. jaz bom pa imel mlade vitke 20 letnice

povešena rit, 17.07.2021 ob 16:25

no ja povešena rit, polna celulita, gube povsod, starikava koža,  razvlečeno med nogami, sive starke, hvala to zorjeno kot vino prepuščam tebi. jaz bom pa imel mlade vitke 20 letnice

Torej praviš, da ti bolj ustreza mlado meso. Tudi prav, ampak od kod ti posplošitev, da so ženske pri štirideset in nekaj letih sive, imajo povešene, celulitaste riti, so razvlečene,… pa saj je govora o MILF in ne GILF kategoriji lepo prosim. Nemalo jih je dosti bolj postavnih in z dosti več posteljnimi izkušnjami, tudi libido v teh letih naraste. Bi rad žensko, ki je med rjuhami bolj podobna kateremu od poznanih listavcev ali morda izkušeno eksperimentatorko, ki bo k zadevi pristopila brez predsodkov?

Res je, da so tudi pri dvajsetletnicah prednosti, kot sem enkrat na forum že napisal je ena boljših stvari še ne do konca izoblikovana osebnost in možnost vpliva na njo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close