Najdi forum

Prosim za pomoč. Miška mi ne drsi oz. se zatika. Kupila sem novo pa je prav isto. Mislim, da ni vzrok slaba miška, ne vem pa kako rešiti problem.

pozdrav

Alenka

Pri miški je včasih zelo pomembna podlaga. Kakšno uporabljaš?

Če je miška mehanična(spodaj ima kolešček) se v njeno drobovje sčasoma nabere umazanija. Odpri pokrovček in očisti notranja kolesca.

Če je miška optična jo zna motiti rdeča podlaga.

Miške po jurja niso kaj prida. Poskusi optično Logitech (oem = ca. 3600,00).

Miška očiščena, podlaga dobra, miška optična. Prej je bila navadna, pa sem imela tudi težave. Kaj bi lahko bilo?

No ja optične miške ni kaj dosti za čistiti. Ima podlaga kaj rdeče barve?

Daj, potrudi se malo bolj in nam napiši katere znamke je miška, koliko si odštela zanjo, kakšen rač. imaš in katere Windowse…

Poznam kar nekaj modelov mišk, ki so se na vseh mojih računalnikih čudno obnašale. Eno sem dal v preizkus prijatelju s starejšim rač. (Win 3.1), pa prav tako ni zadovoljen. Skratka, poskusi še kakšno drugo miš.

Lahko bi bilo celo s port kartico kaj narobe, ampak to je malo verjetno.
Kako pa se ti obnaša tiskalnik?

lp Tajfun

Računalnik je Celeron 733 Mhz
Miška je Logitech optična vrednost nekaj čez 4.000.-, windows ME. Miška je priključena na USB port, prejšnja pa je bila na PORT PS2. Je mogoče da so krivi Windowsi? Podlaga nima rdeče barve – je črna.

Alenka

Če je tista mehka je kriva podlaga.Kaj pa na mizi?Imaš nameščene prave gonilnike?

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close