Najdi forum

miška in firefox

Imam novo miško (laserko) pa mi kolešček za drsenje po strani dela povsod razen v brskalniku firefox. No pa tudi računalnik je na novo naložen. A se v firefoxu kje nastavi.

Meni dela povsod, tud v ff.

Lp, Goran

Sem probal tudi prejšno miško pa tudi ne dela.firefox je pa verzija 3.0.5. miš je pa od labtec

GoranP zakaj odgovarjaš na takšna neumna vprašanja?
Saj dobro veš, da sodobne “miške” delajo na vseh OS in v vseh brskalnikih!

Takšna neumna vprašanja pišejo mulci, ki ne vedo kaj bi s časom!

Mogoče je zate neumno vprašanje, ampak meni pač samo v firefoxu ne dela, pa pač vprašam če je slučajno kdo imel podobno težavo

Jaz pa verjamem, da mu ne dela.

Sedaj dela ponovno sem namestil gonilnike, mogoče bi moral prej pomisliti sam na to pa žal nisem. Od vas strokovnjakov pa žal tudi ni noben to predlagal oziroma se sploh niste potrudili da bi pomagali

En nedelujoč koleselj od tvojega glodalca sploh ni tako velik problem, da bi se morali vsi po vrsti tukaj ubadati z njim. Imaš pač nekoliko drugačnega mišona od večine, saj ponavadi res ni treba nalagati prav nobenih gonilnikov za miške – in koleščev v vseh programih samodejno opravlja svojo funkcijo. Plug & Play pač, pa saj to sam dobro veš.
Po svoje je dobro, da ti nihče ni pomagal, si se vsaj sam nekaj novega naučil. Pa srečno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close