Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style misel na poletni čas

misel na poletni čas

Imam precej temno polt po celem telesu, poleti zelo porjavim, zanimivo pa je, da imam na obrazu čisto drugačno kožo kot po telesu. Svetlejšo in pegasto. (tudi oči imam sicer svetle, lase pa temno rjave). Pegice me niti ne motijo, čeprav jih imam, sploh ko sonce malo bolj posije, takoj polno, predvsem po ličnicah in nosu. Zanima me pravzaprav to: kože – sploh na obrazu- ni dobro izpostavljat preveč soncu, zato naj bi že vlažilna dnevna krema vsebovala visok (15 in več) zaščitni faktor. Tega sem se v eni prejšnjih sezon skušala držat, na morju sem uporabljala za obraz tisto dvofazno Vichijevo kremo (15/45) in bila v obraz posledično bela in bleda, povsod drugje po telesu pa lepo porjavela. Izpadlo je res smešno. Kako torej naj to uskladim? Naj se po obrazu mažem s samoporjavitveno, sicer pa s hudim faktrorjem? Rada bi bila nekako iste barve po celem telesu…:)

Koža na obrazu je v večini primerov drugačna kot na telesu , zato se jo tudi tretira drugače.V tvojem primeru jo ne bi izpostavljala sončenju-na morju ali v solariju-ampak bi kot si že rekla ali uporabila samoporjavitveno kremo ali pa tenirano-obarvano kremo , da bi izenačila ten s telesom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close