Mirko iz Ljubezen po domače
Meni je on srhljiv. Osladen, narejeno simpatičen (ja, saj vem, da igrajo, vendar pretirava), njegove oči so v nasprotju s tem , kar govori. Tisti srep pogled…mene vedno zmrazi, ko ga vidim.
Tu na forumu sem prebrala, da je 2x ločen. Potem že ne more biti taka terna, če sta dve pobegnili. Tudi njegovi zadnji odgovori Nataši (vikendi s frendi/frendicami..) kažejo na metuljčka. Če za bonus dobiš še tako taščo, kot so jo pokazali…hvala lepa.
Ena830, 17.09.2025 ob 09:55
Ga kdo pozna? Zakaj je samski, zgleda normalen. Je morda vdovec?
Marsikdo je videti normalen, pa se potem izkaže, da je psihopat. Tudi mnogi storilci najhujših KD so zgledali normalni. Mislim, da se ni pametno zapletati s tem tipsonom. Itak je predvajana oddaja posneta že pred dvema letoma in boh ve kako se je vse skupaj končalo. Deluje res priden in normalen, ampak meni je srhljiv. Predvsem pa je nastopač, brez trohice samokritičnosti. Sam se je predstavil, da je dvakrat ločen. In tako mimogrede sem slišala, da je drugi zakon trajal samo deset mesecev. Torej – beži stran kolikor hitro moreš.
Bajturina ogromna ampak on je lastnik samo 1/4 vsega. Glavna je mati, ki so jo predstavili, kot enega grajskega valpeta. On ali bolje onadva potrebujeta zastonj deklo, ki bo garala v vrtnariji (on pa bo sadil rožice in potoval).
Forum je zaprt za komentiranje.